OUXO ENERGY

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Tynaarlo
  4. OUXO ENERGY

Zonnepanelen installateur OUXO ENERGY

Exportweg 6, 9482 WP Tynaarlo, Nederland
Dit is een citaat van OUXO ENERGY zelf:

Zonne-energie oplossingen op maat, geschikt voor elke situatie. Verder denken dat alleen het opwekken van energie.

OUXO ENERGY

Voorbereid zijn op de toekomst? Een bedrijf wat echt met je meedenkt? Onze innovatieve technieken zorgen voor een hoger rendement op je investering. Van handelen op de APX tot het aansturen van apparatuur in de woning, wij ontzorgen jou van A tot Z.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

49 beoordelingen over OUXO ENERGY van Google My Business

image description

Fijne partij om zaken mee te doen, ik kan m zeker aanraden. Goed telefonisch contact en alles netjes aangesloten. Komen de afspraken netjes na. Ik ben er erg tevreden over.

image description

Vandaag zijn onze 10 nieuwe panelen geplaatst. We hebben voor Ouxo gekozen i.v.m. de goede communicatie met de firma en ook het aantrekkelijke aanbod. Ook het plaatsen van de panelen werd goed gecommuniceerd met ons. Er werden duidelijke afspraken gemaakt. Wat ik zie is dat de panelen snel en vakkundig gelegd zijn en dat het werk netjes werd achtergelaten. De installateurs waren beleefd en gaven direct uitleg als daar om gevraagd werd.

image description

In de eerste instantie hebben we persoonlijk contact en advies gehad met uw medewerker Kevin. Dit verliep uitstekend; goede en heldere uitleg en beide keren ook een concreet voorstel. De uitleg over de offerte was ook prima. Het plannen van de afspraken verliepen met een medewerkster van het kantoor; ook hier alleen maar goede ervaringen. Het plaatsten en installeren van de zonnepanelen verliep ook prima. al met al een uitstekende ervaring met het bedrijf.

image description

Door Ouxo mijn zonnepanelen laten plaatsen, vriendelijke monteurs die op het afgesproken tijdstip aanwezig waren. De installatie verliep voorspoedig en na een paar uurtjes was de klus geklaard. Voor mij een positieve ervaring.

image description

Ouxo heeft bij mij met tevredenheid de zonnepanelen geplaatst. Goede prijs en en goed in communicatie.

image description

Ik kan deze review vraag nog niet volledig beantwoorden omdat het monitoren nog niet werkt. Het bestellen en installeren was prima! Mocht onze omvormer geen contact maken met het internet ben ik niet van plan om dat zelf op te lossen, zoals het stappenplan op de website het aangeeft.

image description

Als enigste installatiebedrijf, zag het kans op het dak optimaal te beleggen met zonnepanelen. Het contact met OUXO is direct en vlot. Het leggen van de panelen is binnen gestelde termijn gedaan en verliep voorspoedig. Hierbij was ook het overleg met de installateurs zeer goed.

image description

Fijn kontakt met de verkoper, open en duidelijke informatie. Fijne mensen bij de montage, die denken in oplossingen en niet in problemen. Iets aanpassing gedaan in het legplan zodat het past en het er optisch goed uit ziet.

image description

Had nog nooit van dit bedrijf gehoord. Zeer fijne snelle en goede communicatie. Tegen een goede prijs een set van 15 Sunpowerpanelen gekocht. Ik had een Nederlandse montage ploeg geëist, maar door een foutje in de planning kwamen er Engels sprekende heren. Na overleg dit geaccepteerd en zij hebben keurig werk geleverd.Heel erg tevreden hoe het gelopen is!

image description

Ouxo is denk ik niet de goedkoopste maar ze bieden een goede kwaliteit en dat is voor ons ook geld waard. Binnen 4 weken hebben ze de 2e keer binnen 3 jaar zonnepanelen bij ons ons geplaatst.

image description

De monteurs leveren prima werk. Daar kan ik niks negatiefs over zeggen. Helaas is de service door de telefoniste/hoofdkantoor een heel ander verhaal. Door een logistiek foutje is de omvormer op de dag van plaatsen niet aanwezig. Hier heb ik achteraan gebeld maar dan krijg je te horen dat het sowieso niet dezelfde dag opgelost gaat worden en dat ik moet wachten op een nieuwe datum. Aangegeven dat ik gelijk een nieuwe afspraak wil maken. Dit is niet mogelijk want dat moet met de planner. Er zou doorgegeven worden dat ik teruggebeld word door de planner. Nu 1,5 dag later, wacht ik nog steeds op het telefoontje van de planner om een nieuwe afspraak te maken. Er wordt niet mee gedacht in een oplossing en je kunt het doen met het antwoord dat je maar moet afwachten wanneer zij contact met je opnemen. Nu liggen er mooie panelen zonder functie op ons dak en is er geen zicht op wanneer dit opgelost gaat worden.

image description

Van begin (advies) tot het einde (installatie, aanmelden) zeer goed geholpen door Ouxo! Communicatie was zeer volledig en vragen werden snel en inhoudelijk eerlijk (!) en goed beantwoord. Heb meerdere partijen aangeschreven tijdens mijn oriëntatie en ze sprongen er echt boven uit. Montage volgens (strakke) planning uitgevoerd door nette monteurs. Compliment!

image description

Laat ik beginnen met te melden dat het eindresultaat prima is. Mijn meterkast is vervangen en de zonnepanelen zijn naar tevredenheid geplaatst. Ik had echter een wat minder plezierige ervaring met een dame van de planning over de inhoud van een door OUXO gestuurde mail waarvan de inhoud door haar ontkend werd. Lang verhaal kort, na het plaatsen van een eerdere review ben ik gebeld door OUXO met excuses en de vraag of ik deze wilde aanpassen. Op mijn verzoek heb ik de dame nog even mogen spreken en samen afgesproken dit achter ons te laten. 5 sterren gaat mij echter wat te ver, maar met de eerdere 1 ster doe ik de monteurs tekort. En daarom 4 sterren.

image description

Eerste contact is gelegd n.a.v een aanvraag op de Sunpower website. Er is snel geschakeld binnen 2 dagen contact. Aangezien de medewerker in de buurt woont, een huisbezoek gehad en zijn de nodige zaken( nieuwe meterkast, aanvraag bij netbeheerder voor de verzwaring, verloop bekabeling) bekeken, besproken c.q geregeld. Ook andere producten zoals overkapping/ veranda zijn besproken. Offerte heb ik direct geaccordeerd. Hoewel nog in het begin van het traject tot dusver zeer tevreden. Kenm: klant gericht, meedenken en snel contact/schakelen. Als de Netbeheerder snel de verzwaring uitvoert ( is reeds aangevraagd) en de vernieuwing meterkast ook snel lukt zou ik eind augustus van de Sunpower panelen kunnen genieten. Dank aan Niek.

image description

?Een zonnige ervaring met Ouxo energy? Ik had een fijne korte communicatie met Jetta van Ouxo Energy. Ze beantwoordde mijn vragen en opmerkingen snel. Tussendoor wilde ik het legplan wijzigen, dat was geen probleem. De panelen werden super snel geleverd en geïnstalleerd. Binnen 4 weken lagen de panelen erop, terwijl bij andere aanbieders dit minimaal een half jaar tot een jaar moest wachten. De laadpaal kwam iets later omdat deze niet voorradig was, maar ook hierover werd duidelijk gecommuniceerd. In goed overleg met de installateurs werd het legplan aangepast en andere materialen besteld bij Jetta. Ook dit was geen probleem. Een paar dagen na de installatie stond er een man aan de deur met een boeket incl. vaas van Ouxo met een kaartje of alles naar wens was gegaan en veel zonnige uren toegewenst. Ik ben zeer tevreden over Jetta en Ouxo Energy en zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij andere mensen!

image description

Op 31 mei 2023 is door OuXo , 14 zonnepanelen geïnstalleerd. Het voortraject van eerste kennismaking, offerte en afspraak voor de installatie verliep, zoals het hoort. Duidelijk, snel response bij vragen, enz. De installatie verliep goed. Netjes vanaf het midden van het huis en aan beide kanten. De zonnepanelen vallen niet op. De medewerkers van Ouxo werken netjes. Geven ook toelichting op de werkzaamheden. Ook de aansluiting en het wegwerken van de kabels is erg professioneel uitgevoerd. Het kan dus wel dat dit soort bedrijven er zijn. Ouxo ga zo door. Ik zie met vertrouwen de toekomst tegemoet. Zeker als er service verricht moet worden. Kortom een TOP BEDRIJF

image description

Bedrijf moet nog wel wat doen aan communicatie met de klant, m.b.t. afspraak maken om te plaatsen. ( afspraak op het laatste moment afzeggen en verplaatsen ) Hier een hele uitgebreide beoordeling geschreven en toen werd er opeens door Thomas gelijk telefonisch contact opgenomen. Er is mij toen iets toegezegd en tot op heden niks meer vernomen en het bedrag dat ik terug zou krijgen, tot op heden niet ontvangen. En ik heb geen zin om er weer zelf achteraan te moeten bellen. Heel, heel, heel slecht. De installatie werkt prima, maar alles daar om heen verdient niet de schoonheidsprijs. Zo kom je natuurlijk nooit aan promotors.

image description

Ondanks de strubbelingen om onze installatie voor een Scope 12 certificering gecertificeerd te krijgen, hebben we samen met OUXO de te verbeteren aandachtspunten kunnen oplossen. Hierdoor kunnen we aantonen dat onze installatie aan alle voorwaarden voldoet.

image description

RAMP bedrijf. Na 3 maanden wordt nog steeds maar de helft van de stroom opgewekt. Iedere keer wordt er iemand anders gestuurd na een aantal weken. Om vervolgens het zelfde vast te stellen. Zou aan de bedrading kunnen liggen of de omvormers of stekkers. Om vervolgens weer te vertellen dat ze dit niet bij zich hebben... Vanaf de installatie staat de emphase op rood. Zelfs twee dagen zonder stroom gezeten. Als je belt kennen ze zelf niet eens het zzp bedrijf wat ze op je afgestuurd hebben. Kortom een ramp bedrijf.

image description

Goed persoonlijk contact vanaf het begin, komen bij je thuis zonder verdere voorwaarden als 150 ? betalen die je terug krijgt bij de bestelling en kwijt bent als de offerte niet bevalt. Hoge kwaliteit panelen die meer dan 400 wp vermogen hebben, waardoor je er relatief weinig nodig hebt (8) voor je normale kW verbruik. Ook de after sales service is prima, snel contact en antwoorden op je vragen. Dus een betrouwbaar en aan te bevelen bedrijf met top-kwaliteit zonnepanelen.

image description

Onlangs is bij ons door Ouxo een 2e set zonnepanelen geplaatst. Helaas door de omstandigheden in de wereld duurde dit langer dan gewenst, maar dat is niet Ouxo aan te rekenen. De installatie is snel, netjes en kundig geplaatst. Er was nog een restpuntje maar dat is ook naar tevredenheid opgelost. Er kan altijd iets gebeuren, dat is niet erg, als je het maar oplost. Dat is gedaan, dus top! Aanrader!

image description

Prima verkoper, jongens die de panelen plaatsten doen dat prima, de elektricien ben ik bijzonder tevreden over. Hij dacht mee waar de omvormer geplaatst moest worden en heeft dat keurig uitgevoerd. Maar toen begon de ellende. Op 9 november zijn de panelen geplaatst maar het functioneerde niet. Toen ik de eerste keer belde werd er meteen actie ondernomen. De omvormer werd 1 december omgewisseld. Verkeerde omvormer besteld, kan gebeuren. Maar vanaf dat moment deed de boel het nog steeds niet. Als je belt moet je mailen maar op mail wordt niet gereageerd. Paar keer met een kluitje in het riet gestuurd en pas nadat ik geweldig boos werd kwam er iemand langs. De instellingen van de omvormer stonden niet goed. In een kwartiertje opgelost. En daar moet je dat 7x voor bellen en/of mailen. ?

image description

Op 26 oktober hebben wij Zonnepanelen gekregen. Alles geregeld via OUXO, perfect gelopen van de eerste gesprekken tot en met het installeren, wat een geweldig samenwerking. Informatie vooraf, offerte verwerking, beantwoording vragen en het installeren TOP. Zeker een extra vermelding waard het installatie team, werkt snel, netjes en heel vriendelijk.

image description

Review Afgelopen week zijn onze zonnepanelen geplaatst! Super blij mee! Meteen werd ook de btw teruggave geregeld en konden we de app downloaden waarmee je alles kunt volgen, ideaal! Jetta Plenter heeft ons super geholpen (heeft bijna twee jaar geduurd door vertraging mijnbouwschade en snn) en met veel geduld gewacht op het verlossende antwoord! Wij zijn super tevreden, laat die zon maar schijnen nu!!

image description

Ik schijf zelden beoordelingen - werkzaamheden en leveranties horen gewoon goed te zijn - maar als er iets extra goed is mag dat gezegd worden! De communicatie met Jetta Plenter over de plaatsing van zonnepanelen was snel, duidelijk, efficiënt en ze was geïnteresseerd tot in de details, ook toen de installatie zelf vertraging opliep. Daarnaast is de hulp bij de aangifte BTW etc. heel welkom. Zo'n persoonlijk contact zou ik bij andere bedrijven ook graag zien !

image description

Zeer tevreden over dit bedrijf! Het eerste gesprek met Thomas Haupt verliep heel plezierig. Is goed bereikbaar en reageert altijd! Voor ons een reden om zonnepanelen te bestellen. Vandaag met Patrick gesproken, wilde wel helpen bij een probleem die ik niet op kon lossen. Patrick nog dank daarvoor! Thomas en Patrick maken het verschil in het omgaan met klanten. Niets dan lof voor hun manier van werken! Wij kijken uit naar de plaatsing van onze zonnepanelen in december en hebben het volste vertrouwen dat dit goed komt!

image description

Letterlijk een ballenbak met kleine kinderen! Altijd dezelfde vrouw van de receptie aan de lijn die niks weet en altijd verwijst naar de accountmanager. Accountmanager niet bereikbaar i.v.m. vakantie. Blijkbaar genoeg geld binnengekregen om lekker op vakantie te gaan. Juni 2022: Offerte snel verzonden en i.v.m. korting van 200 euro ervoor gekozen de helft aan te betalen. Installatie zou 15 september plaatsvinden. Enige tijd later een standaard mail met smoesjes dat de datum verzet wordt naar 23 november. Weer een week later een mail dat de datum verzet wordt naar 29 december. Alles onder het mom van zieke medewerkers / personeelstekort. Totaal geen zekerheid m.b.t. installatiedatum. Kortom, dit bedrijf wil zoveel mogelijk geld binnen harken zonder daadwerkelijk te leveren. Als je geen levertijd kunt garanderen, stop dan met offertes aannemen. September 2022: Ik heb de order geannuleerd en de aanbetaling teruggevraagd. Nooit meer Ouxo voor mij!! Raad iedereen aan om ver weg te blijven van dit bedrijf.

image description

Zeer fijne ervaring met Ouxo in de offerte-fase en het leggen van de zonnepanelen. Kundige en prettige vakmensen.

image description

Snel en vakkundig geplaatst, en op verzoek ook een nieuwe meterkast toegevoegd....klaar voor de toekomst

image description

Een mooi jong dynamisch bedrijf, ze gaan als een raket. daarmee vergeten ze dat de aftersales ook enorm belangrijk zijn. 1ste probleem was een storing waardoor het hele systeem weken niet heeft gewerkt. 2de probleem was uitval van 1 paneel, 3de probleem is 1 paneel wat niet vast zit en naar beneden is gegleden. Ik moet er continue achteraan bellen en appen voordat er beweging komt in een oplossing. Vandaag ben ik zelf het dak maar opgeklommen om het betreffende paneel terug te schuiven. Ik zag dat de klemmen los zaten dus ik dacht ik haal even de accuboor machine. terug boven probeer ik de klemmen aan te draaien, echter gaat dat niet omdat er 4 klemmen zijn dol gedraaid. dit is al gebeurd bij de monteurs tijdens het plaatsen, zij hebben er toen bewust niet voor gekozen om ze te vervangen omdat het waarschijnlijk te veel werk was. Benieuwd hoe lang het nu gaat duren voordat het opgelost is. In Juni 2022 is het probleem gelukkig opgelost.

image description

Het eerste contact en advies, door adviseur Niek was erg goed. Daardoor ontstond er vertrouwen. Maar vanaf moment van offerte akkoord geven begon het al. We kregen een automatische mail van de planning wanneer de installatie was. Zonder enig overleg. Vervolgens moeilijk om dit om te zetten. Op dag van installatie verliep het opzich prima. Echter werd er door de monteurs van die dag niet zo positief over hun eigen collega's gesproken. Slechte zaak. Het ging vooral over hoeveel zonnepanelen zij per dag konden leggen en dat zij veel sneller waren. Later bleek ook wel waarom. Pannen waren niet goed teruggelegd en de kabels liepen door deckilgoot waardoor afvoer van regenwater werd verstoord. Dit werd uiteindelijk opgelost maar wederom via de planning wat zonder overleg ging. Later vlogen de panelen er elke keer uit. Bleek dat de aardlek automaat die geplaatst was niet geschikt was en nooit geplaatst had mogen worden. Vervolgens is er een versie zonder aardlek geplaatst. Was niet nodig volgens hun ondanks mijn verzoek omdat wij hier een TT stelsel hebben en wij de kabel van meterkast tot omvormer ook aardlek beveiligd willen. Andere aanbieders doen dit met 330ma aardlek...Pre sales is goed. Aftersales is slecht! Daarom 2 sterren

image description

Gisteren samen met mij buurman besloten in zee te gaan met Ouxo. Dit mede o.b.v. positieve ervaring van familie en kennissen van ons. Tot op heden loopt alles vlekkeloos. Gedurende het proces tot levering zal deze review worden aangepast o.b.v. onze bevindingen De accountmanager heeft ons prima voorgelicht en tijdens het gesprek de tijd genomen om vragen van ons te beantwoorden en direct een offerte voor ons te maken. (In de huidige markt een goede keuze van het bedrijf) De volgende dag hebben we enkele aanvullende vragen gemaild. Nog dezelfde dag kregen we antwoord. Dit geeft vertrouwen. O.b.v. de ervaring met de accountmanager, snelheid van de offerte, levertijd en prijs hebben we gekozen voor Ouxo. Via digitale weg ontvingen we de orderbevestiging. We worden binnenkort door afdeling planning gebeld voor het inplannen van de datum van plaatsing. Tot op heden 5 sterren Update 11 mei 2022: Vandaag een bevestiging ontvangen van Ouxo m.b.t. de installatiedatum. Vorige week tijdens het gesprek met accountmanager was de levertijd tussen 10 en 12 weken. 2 dagen later bij het accepteren van de offerte 12 tot 15 weken en nu blijkt dat de levertijd 17 weken na accepteren van de offerte is. In 1 week loopt de levertijd dus 5 weken op. Op zich wel begrijpelijk dat in de huidige markt de levertijd oploopt. Als u dit jaar nog wilt laten installeren zou ik niet te lang wachten met het accepteren van de offerte 4 sterren to be continued

image description

Ze hebben bij ons zonnepanelen geplaatst. Ze werken optimaal en hebben goed meegedacht over de opstelling. De mannen die het kwamen doen waren zeer vakkundig en hebben voor ons de ideale oplossing gerealiseerd. Dit alles was op de dag dat mijn vriendin net bevallen was, dus savonds kwam ik met de kinderen thuis en wat zag ik..... Ze hebben het keurig netjes achter gelaten en zelfs gestofzuigd!!! Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden, ze hebben hart voor hun werk en werken kneiter hard door voor jou als klant. Om als klant met dit bedrijf in contact te komen heb ik als zeeeer prettig ervaren!

image description

Het eerste contact en advies, door adviseur Niek was erg goed. Daardoor ontstond er vertrouwen. Maar vanaf moment van offerte akkoord geven begon het al. We kregen een automatische mail van de planning wanneer de installatie was. Zonder enig overleg. Vervolgens moeilijk om dit om te zetten. Op dag van installatie verliep het opzich prima. Echter werd er door de monteurs van die dag niet zo positief over hun eigen collega's gesproken. Slechte zaak. Het ging vooral over hoeveel zonnepanelen zij per dag konden leggen en dat zij veel sneller waren. Later bleek ook wel waarom. Pannen waren niet goed teruggelegd en de kabels liepen door deckilgoot waardoor afvoer van regenwater werd verstoord. Dit werd uiteindelijk opgelost maar wederom via de planning wat zonder overleg ging. Later vlogen de panelen er elke keer uit. Bleek dat de aardlek automaat die geplaatst was niet geschikt was en nooit geplaatst had mogen worden. Vervolgens is er een versie zonder aardlek geplaatst. Was niet nodig volgens hun ondanks mijn verzoek omdat wij hier een TT stelsel hebben en wij de kabel van meterkast tot omvormer ook aardlek beveiligd willen. Andere aanbieders doen dit met 330ma aardlek... Daarna nog verzocht om uitbreiding van ons systeem ivm mogelijke warmtepomp. Maar helaas het blijft stil. Kortom zeer slechte communicatie. Pre sales is goed. Aftersales is slecht! Daarom 2 sterren

image description

Het goede nieuws is dat de zonnepanelen op het dak van de schuur liggen en werken. Maar het beeld dat mij oorspronkelijk was geschetst, namelijk dat de bestaande kabel naar de schuur voldoende was en er dus niet gegraven hoefde te worden, bleek niet te kloppen. Had ik het geweten, dan hadden er nu meer zonnepanelen op het dak gelegen (met de andere omvormer die daarvoor nodig is). Verder zou ik helemaal worden ontzorgd (prima, dat wil ik) maar ook dat gebeurde niet. Ik moest in eerste instantie zelf de BTW teruggave regelen, de doorvoer naar het huis was niet afgewerkt en spul was blijven liggen, het NEN keuringsrapport was niet compleet, facturen (en aanmaningen) werden gestuurd voordat het werk klaar was (tegen de afspraak in), herstel monteurs waren niet vooraf aangekondigd, het beloofde persoonlijke schouwrapport was er niet, de administratie wist niet van de mails die ik naar mijn contactpersoon stuurde en vice versa, en pas 3 maanden nadat het werk was begonnen was de boel afgerond. De vriendelijke en voorkomende manier waarop ik steeds te woord werd gestaan doet daar niets aan af. Had ik dit van tevoren geweten, dan was ik met een ander in zee gegaan.

image description

Een mooi jong dynamisch bedrijf, ze gaan als een raket. daarmee vergeten ze dat de aftersales ook enorm belangrijk zijn. 1ste probleem was een storing waardoor het hele systeem weken niet heeft gewerkt. 2de probleem was uitval van 1 paneel, 3de probleem is 1 paneel wat niet vast zit en naar beneden is gegleden. Ik moet er continue achteraan bellen en appen voordat er beweging komt in een oplossing. Vandaag ben ik zelf het dak maar opgeklommen om het betreffende paneel terug te schuiven. Ik zag dat de klemmen los zaten dus ik dacht ik haal even de accuboor machine. terug boven probeer ik de klemmen aan te draaien, echter gaat dat niet omdat er 4 klemmen zijn dol gedraaid. dit is al gebeurd bij de monteurs tijdens het plaatsen, zij hebben er toen bewust niet voor gekozen om ze te vervangen omdat het waarschijnlijk te veel werk was. Benieuwd hoe lang het nu gaat duren voordat het opgelost is.

image description

Een maand geleden heeft Ouxo 8 REC Alpha pure Black 400 zonnepanelen met een SMA Sunny Boy omvormer bij ons geplaatst. Eerst duidelijk advies van Davy Kats gehad. Daarna alles bijzonder netjes aangelegd door 2 goed meedenkende installateurs zowel op het dak als binnenshuis. Alles werkte direct naar behoren en we zijn dan ook zeer tevreden over de gang van zaken!

image description

Ouxo komt geen afspraken na. Een jaar na een verkeerde aansluiting, gaan ze akkoord om dit te herstellen. Duidelijkheid geven over hoe dit hersteld moet worden, vertikken ze. Ouxo werkt met onkundige monteurs en laat duidelijk blijken dat dit het probleem is van de klant. Kabels trekken naar de meterkast omdat een klant dat graag wil doen ze niet, dat is overbodig want het mag ook aangesloten worden op de groep van de wasmachine. Ondanks dat dit is afgesproken met de verkoper en de prijsindicatie daarop is gebaseerd.

image description

Binnenkort worden er bij ons zonnepanelen geplaatst door Ouxo. Wat zijn wij onwijs goed geholpen en begeleid door Thomas Haupt, adviseur van OUXO Energy! Hij is rustig, vakkundig en professioneel. Daarnaast is hij snel bereikbaar en komt hij zijn afspraken na. Hij kon goed meedenken met onze situatie en kwam met een net aanbod. Tot op dit moment erg tevreden en we kijken uit naar de komende samenwerking met het installeren! We hebben hoge verwachtingen.

image description

Wij hebben 16 zonnepanelen laten installeren door OUXO Energy BV. Van offerte tot levering zijn wij uitermate tevreden. Alles wordt verzorgd en is tot in de puntjes uitgedacht. De installateurs waren vriendelijk en hebben ondanks het slechte weer keihard gewerkt om de installatie dezelfde dag nog af te krijgen. Ondertussen kan ik via mijn solaredge app precies zien wat elk paneel oplevert wat ik ideaal vind. Ook in de BTW teruggaaf en aanmelding als energieleverancier heeft OUXO ons het leven makkelijk gemaakt. Door het aanbrengen van mijn buren en schoonfamilie hebben wij ook nog eens geld terug kunnen verdienen! Kortom een top bedrijf.

image description

Installatie is netjes gedaan. Kabel naar meterkast kan alleen buitenom en is uit het zicht achter de regenpijp geplaatst. Leuk om gelijk de volgende dag te zien dat er al stroom terug geleverd werd aan het net. Opbrengst van de zonnepanelen is actueel af te lezen op de Solar Edge app. Type panelen: 8x SEC Alpha Pure Black 400. Omvormer: SolarEdge 3000 HD Kortom, aanrader.

image description

Tijdens het intakegesprek kwam Ouxo met het alternatief van een oost-west opstelling dat veel beter paste bij ons huis. Helaas moest de montage uitgesteld worden door ziekte (corona), maar Ouxo zorgde snel voor een nieuwe afspraak. De montage liep verder zeer voorspoedig en door de vriendelijke monteurs werd echt meegedacht in het kabelverloop. Beter dan ik zelf had kunnen bedenken. Verder wordt dat procedure van nazorg goed afgehandeld (aanmelden BTW en energieteruglevering). En je hoeft pas achteraf te betalen. Dus geen gedoe met aanbetalingen. Dat is zeker fijn als je, net als wij, eerst een bouwvergunning moet aanvragen dat het toch allemaal wat onzeker maakt. Achteraf gezien zijn we dus zeer tevreden. ? Helaas geen foto, want ze liggen bovenop ons platte dak. ?

image description

Het is hier allemaal wat problematisch verlopen helaas, 2 dagen ipv 1 dag, nokvorst kapot gegaan en dit niet aan mij doorgegeven. Verkoper die niet reageert op de app over de kapotte nokvorst. Mail waar niet op wordt gereageerd. De enige die alles serieus nam is medewerker John, die bood zn excuses aan voor hoe alles is verlopen en heeft het allemaal opgelost, echt geweldig. Ook de technische medewerker die vandaag kwam ( weet zn naam niet) heeft het wifi probleem met de omvormer opgelost. De communicatie met ouxo is heel slecht. Ik vind dat John en de technische medewerker van vandaag wel een bonus verdienen

image description

De installatie is ten volle tevredenheid door zeer gemotiveerde mannen van OUXO Bert en Paul uitgevoerd. Keurig afgewerkt. Ik ben er erg blij mee. Helemaal in de stijl van het huis.

image description

Zonnepanelen zijn bijna voor iedereen aan te raden! Goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee! Je elektra monitoren en bijhouden? Nog leuk ook! Daarnaast: deze leverancier is vriendelijk, helpt je verder wanneer nodig en niet te vergeten: ze leveren prima zonnepanelen! Tja voor mij zijn ze het zonnetje in huis....

image description

Ik heb om vier redenen voor Ouxo gekozen. Op de eerste plaats, omdat ze, vergeleken met veel andere aanbieders, een prettige en duidelijke website hebben waarop alle informatie te vinden was die ik nodig had. Op de tweede plaats, omdat ze voor mij het juiste aanbod hadden: de nieuwste glas-op-glas panelen met bijpassende SolarEdge apparatuur. Verder is het fijn dat je pas betaalt, nadat de panelen zijn geplaatst en gecontroleerd. Dan loop je als klant geen risico. En tot slot, en dat is ook heel erg prettig, ze reageren erg snel. Een goede communicatie was bij andere aanbieders vaak ver te zoeken of men reageerde niet eens. Voorbereidend gesprek, plaatsen van de panelen binnen een dag, en de nazorg (aanmelden, app activeren), ik ben er alleen maar erg positief over. Top jongens!

image description

Wellicht niet de beste reclame voor het werk maar de oplossing was uitmuntend. Na enkele weken bleek toch een dakpan gescheurd te zijn met lekkage tot gevolg. Ondanks dat Ouxo tussen kerst en oud en nieuw gesloten waren, stonden ze met drie man sterk op de stoep om de lekkage te verhelpen. Kijk dat noem ik nu klantvriendelijkheid. Ben niet alleen tevreden over de snelle en vooral goede voorlichting ook de afhankelijk wordt uitstekend uitgevoerd. Ik zou Ouxo zeker aanbevelen, hier voel je je als klant nog koning.

image description

Ouxo heeft mijn jaren-30 huis voorzien van een 14tal zonnepanelen van 320Wp. Over 2018 hebben die een mooie 4800kWh opgeleverd, en ze vallen zeker niet uit de toon op het dak. In dat jaar hebben ze een zeer zware storm en veel sneeuw zonder moeite overleefd. En we zijn erg tevreden over de kennis en kunde van Dennis en zijn team. Zij konden van te voren erg goed inschatten wat een optimale layout zou zijn voor dit huis, en de jaaropbrengst werd zelfs nog beter dan dat!