Petec solar

  1. Home
  2. Limburg
  3. Geleen
  4. Petec solar

Zonnepanelen installateur Petec solar

Vouersweg 104, 6161 AG Geleen, Nederland
Dit is een citaat van Petec solar zelf:

Petec Solar: uw vakkundige partner in zonnepanelen. Uw betrouwbare adviseur/installateur in Limburg voor zonnepaneel-installaties.

Petec solar

We zetten ons in voor energieprojecten die een meerwaarde hebben voor een schoner milieu. Op deze manier willen we een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van energie en maatschappij. Naast een succesvolle implementatie van een project vinden wij het ook belangrijk dat duurzaamheid iets vanzelfsprekends wordt in onze maatschappij.

Dat gaat niet vanzelf. Stimulering, samenwerking en ontwikkeling is hierbij van essentieel belang. Daarom besteden wij veel tijd aan advisering en voorlichting zodat onze projecten op een efficiënte, succesvolle en eerlijke manier worden uitgevoerd. Op deze manier wordt het duurzaam opwekken van energie voor iedereen bereikbaar en zal de volgende generatie dit overnemen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

28 beoordelingen over Petec solar van Google My Business

image description

Petec solar heeft ons in de steek gelaten. Eerst hebben ze ons driekwart jaar laten wachten op plaatsen van de panelen, toen bleek dat onze dakpannen stuk gingen bij plaatsing. We hebben 2 maanden moeten wachten op een reactie hoe nu verder. Ze bleken te stoppen! Nu hebben we een andere leverancier. Er zijn slechts een paar dakpannen stuk gegaan. Deze leverancier werkt met overleg. Ook hebben ze de kapotte dakpannen , die petec solar onder de andere dakpannen had weggestopt verwijderd. Het dak is nu weer gelijk en de zonnepanelen zijn geplaatst. Mijn ervaring is dat petec solar je in de steek laat, als het hun tegenzit. Ze laten ook de troep achter op jouw dak, terwijl jij het niet kunt zien. Ik ben teleurgesteld in hun.

image description

Na veel vegelijken hebben we onze keuze gemaakt, en gekozen voor Petec Solar. Sebas heeft ons erg goed geadviseerd, vooral omdat wij een schuin bitumen dak hebben. Was het belangrijk hoe dit geplaats zou worden (veel bedrijven doen dit niet, of slecht) hier is gebruik gemaakt van ingrebrande dakhanen. Ook de plaatsing is goed gegaan, de mannen hebben alles kundig geplaats & afgewerkt. nu hopen op veel zon!

image description

Kan alleen maar heel tevreden zijn over het gedane werk en over het fijne personeel. Werk snel klaar en alles functionerend en dit in een prima werksfeer.

image description

Review petec solar In de offerte stonden 9 panelen op het zuiden 6 panelen op het noorden horizontaal gelegd zouden worden .Op de dag zelf werden afspraken eenzijdig veranderd over het plaatsen van de panelen verticaal , 8 panelen op het zuiden( wat ook gevolgen heeft voor de totale opbrengst ) en e.v. 8 panelen op het noorden ik moest wel voor 1 paneel extra 300 euro paneel betalen deze hadden ze al wel bij zich . Besloten om op het noorden 6 panelen te leggen . Offerte voor een nieuwe Hager zekeringskast door Petec Solar was prijzig. Zelf Hager kast laten plaatsen door een elektricien met een aardlekautomaat . Electra buizen waren door de gehele kelder tot aan de zekeringskast door mezelf aangelegd .Ook al een Internet aansluit aangelegd in de meterkast. Aangegeven bij het leggen van de kabels door welke buis het elektra en welke buis de internet kabel moeste lopen, dit is niet gebeurd. Ook de aardlekautomaat 16 ampère die ik zelf had laten plaatsen had te weinig ampère ( in verschillende mails en offerte ?s nooit aangegeven welke capaciteit deze aardlekautomaat moest voldoen ) . Ik kreeg het merk Emat , in mails vorig jaar al had ik al aangegeven dit merk niet in mijn zekering kast te willen. Ook werden de kabels van mijn aardlekautomaat gebruikt om hun eigen automaat aan te sluiten Bij het opmerken van mijn kant hierover zeiden ze, dan hebt U en toch een extra , maar die had ik al extra laten aanleggen dus ik zat met een losse module . Klachten aangegeven bij Petec Solar ook over merk . De zelfde week zou deze en is deze omgewisseld maar wel helaas door het zelfde merk , Inmiddels had ik zelf al 6 mm kabels aangeschaft voor de Hager automaat , de elektricien ( van Petec Solar ) was zo vriendelijk deze weer aan te sluiten , de installatie werkt gewoon netjes De ondersteunende jongens en de elektricien die extra kwam waren zeer vriendelijk en zeer netjes in hun werk ..Petec Solar heeft in week 6 een nieuwe merk Hager , ABB of Eaton installatieautomaat besteld en zei: Ik heb die deze week besteld, als hij binnen is dan laat ik u weten en wisselen we hem uit , moest ook nog het verschil in prijs bijbetalen . Week 11 mail gestuurd . Week 12 gebeld verschillende vragen gesteld , zou de dag erna terug gebeld worden, niet dus , kreeg dezelfde dag een mail aardlekautomaat 32 ampère besteld was ,zou later die week binnenkomen. Week 13 weer gebeld .Week 14 nog niets .Week 14, review geplaats en is de Eaton aardlectautomaat geplaats .Het waarom afwijken van de offerte weet ik nog steeds niet . Groet Frank

image description

Zeer tevreden over het advies en de service van Petec Solar. Ze hebben daarnaast ook hun planning goed op orde. De plaatsing verliep heel soepel. Monteurs zijn kundig en een goed ingespeeld team. Complimenten!

image description

Een jaar na dato nog steeds tevreden met onze panelen. Goed, snel en persoonlijk geholpen voor een nette prijs. In de basis is dit een heel correct en professioneel bedrijf. Uitdaging is de gekte op de markt waardoor het voor veel zonnepanelen leveranciers lastig is hun serviceniveau te halen enerzijds door de enorme klantvraag, anderzijds door de onzekere beschikbaarheid van materialen en de te snelle uitbreiding van de business om meer omzet te genereren. Dan verlies je logischerwijs een stukje controle. Maar daar kun je aan werken. Wij waren nog net de gekte op de markt voor.

image description

In maart 2022 de offerte geaccepteerd bij Solease. Petec Solar kwam in augustus 2022 na een half jaar wachten bij ons langs. Na een uur waren ze weer vertrokken omdat de loze leiding vanuit zolder niet doorloopt tot de meterkast. Zelf hierna de trapkoof opengemaakt en een trekveer getrokken naar beneden zodat ze 15 februari 2023 de kabel konden doortrekken eenvoudig. Echter belt Solease vandaag op dat ze de samenwerking met jullie gestopt zijn en dien ik nog langer te wachten. Ik betaal al een jaar lang een lening af en betaal hoge stroomkosten terwijl deze allang gecompenseerd hadden kunnen zijn. Even verder kijken dan jullie neus lang was (trapkoof) en niet meteen vertrekken na nog geen uur had misschien een hoop ellende bespaart. Bedankt dat jullie een heel gezin in de kou laten staan!

image description

Via Zonlinq bij Petec Solar terecht gekomen en de zonnepanelen laten installeren. Alles volgens afspraak gemonteerd en opgeleverd. Ondanks het slechte weer, alles super verlopen. Aanrader.

image description

2 keer afspraak op het laatste moment door petec solar afgezegd door ziekte werknemer. Ik heb er alle begrip voor dat iemand ziek is maar wanneer je weet dat de persoon nog ziek is kun je dat ook eerder laten weten en niet kort voor de afspraak. Hierdoor 2 verlofdagen voor niets opgenomen. Dan is het vertrouwen weg.

image description

Wacht al weken op een offerte voor het plaatsen van 6 panelen. Schijnbaar toch moeilijk tegenwoordig.........Update! Na tevredenheid opgelost ?

image description

Ik adviseer jullie om NIET met deze firma in zee te gaan. Totaal geen aandacht en respect voor de klant. Heel lang moeten wachten op een afspraak en deze na 10 minuten al afgekapt en degene die langskwam direct het huis uitgezet.

image description

Op advies van vrienden hebben wij zonnepanelen van Petec Solar en daar hebben we geen spijt van! Duidelijke offerte gekregen en snelle montage. De monteurs werkten erg netjes en waren zeer vriendelijk. Zeer tevreden over de hele gang van zaken. Laat de zon maar komen!

image description

Goed advies Monteurs zeer netjes en kundig Alle werkzaamheden in overleg naar behoren geplaatst en zeer goed afgewerkt Zeer tevreden Petec hou jullie monteurs in ere zijn geweldige mensen

image description

Bij Nico Savelkoul op de dross jonker van kesselstraat werden in een tijdsbestek van 3 weken 15 zonnepanelen geplaatst. Zeer netjes afgewerkt, super tevreden, beter kan je niet hebben.

image description

Goed bedrijf, ik ben er zeer tevreden over. Ik kan het iedereen aanbevelen.

image description

Petec Solar. Gesprek, offerte alsook initiële plaatsing van 18 panelen zeer naar tevredenheid verlopen. Door onvoorziene omstandigheden extra werkzaamheden verricht door Petec Solar. Ook deze EXTRA werkzaamheden zeer naar tevredenheid verricht door Tom en zijn team! Alle afspraken netjes nagekomen. Op aanraden van ons zijn door Petec reeds bij 4 vrienden en kennissen panelen geplaatst. Elke keer weer naar volle tevredenheid. TOP!

image description

Nu 4 jaar later, hebben we nog dagelijks plezier van jullie perfecte werk, dank!!

image description

Onlangs heeft Peter Solar zonnepanelen bij ons thuis geplaatst. De installatie is vlekkeloos verlopen. Binnen een dag zijn er 29 panelen gelegd zonder ook maar een dakpan te breken. De monteurs zijn daarnaast erg vriendelijk en behulpzaam. Ze hebben zelfs een ander probleem in mijn woning voor mij opgelost. Top service!

image description

Na een helder en informatief adviesgesprek was alles eenvoudig en snel geregeld. De installatie zelf verliep ook vlot en zonder enige problemen. Een uiterst professionele service, die wij zeker zouden aanraden.

image description

11 zonnepanelen laten plaatsten op het dak van de garage. Zeer snel en netjes alles afgerond. Heel tevreden! Zal julllie zeker aanraden.

image description

Zeer tevreden. Netjes gewerkt, afspraken goed nagekomen, een probleem door een ander werd direct verholpen. Dank voor de goede zorgen.

image description

Petec heeft bij ons heel goed werk geleverd! In één dag zijn er 32 panelen op het dak gelegd en is de complete installatie verricht, incl. het trekken van een kabel vanuit de meterkast naar buiten, onder het tegelpad door naar de betreffende plek. Met 6 man sterk stevig doorgewerkt. Aan het eind van de middag was het systeem operationeel. Het installeren van de app op de telefoon was supersimpel en de app geeft een duidelijk overzicht van de geleverde prestaties. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen!

image description

Dit zijn de mannen die je moet laten komen! Kundig bij het voorwerk én de uitvoering. Zelfs alles netjes gepoetst. Heel fijn gedaan.

image description

Blij dat we onze zonnepanelen hebben laten plaatsen door petec solar.vriendelijk meedenkend personeel en goed advies.ik raad petec solar zeker aan.

image description

Beste mensen van Petec, Binnen het kader van buurkracht Bunde zijn onlangs zonnepanelen bij ons thuis geplaatst. Het gehele traject, vanaf voorlichting, huisbezoek, plaatsing en financiële afhandeling is voortreffelijk verlopen. Wij zijn dan ook zeer te spreken over hoe alles is verlopen. De panelen liggen keurig op ons dak en werken perfect. Dankzij de app kunnen we precies bijhouden wat de panelen ons opleveren. De installatie is netjes gebeurd. De monteurs waren nette jongens, die prima alles hebben afgewerkt en ze hebben ook alles netjes opgeruimd. Wij kunnen dit bedrijf met een goed vertrouwen bij onze vrienden en kennissen aanbevelen.  Met vriendelijke groet, Ans en Wiel Pilet BUNDE

image description

Zeer tevreden over de installatie en het vakkundige personeel. We hebben de zonnepanelen in december op ons dak laten plaatsen dus we moeten nog even wachten op de opbrengst.

image description

Eind November zijn bij mij thuis door Petec Solar 16 Zonnepanelen van het merk LG geïnstalleerd. De installatie is door het team goed en vakkundig uitgevoerd. De aansluiting aan de bestaande elektrische installatie is vakkundig en vooral ook netjes gebeurd. Het geheel met de Solar Edge omvormer werkt exact zo als voorspeld. De Solar Edge App om de prestaties te monitoren werkt direct en is voor een leek heel overzichtelijk. Inmiddels is ook het contact met het accountantskantoor dat de BTW teruggave voor mij gaat regelen gelegd en ook hier loopt alles naar wens. Nu is het nog wachten op de zonnestralen, maar zelfs op een paar zonnige winterse dagen zijn er al heel wat KWH geleverd! H. Ahrens, Maastricht

image description

goed en deskundig bedrijf! persoonlijk contact, vakkundige uitleg, duidelijke offerte, super werk afgeleverd door de monteurs, zelf inspraak in hoe en waar iets geplaatst wordt en mooi en netjes afgewerkt!