R & K Installatietechniek

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Nijeveen
  4. R & K Installatietechniek

zonnepanelen installateur R & K Installatietechniek

Dorpsstraat 44, 7948 BS Nijeveen, Nederland

R & K Installatietechniek is een totaalinstallateur gericht op de renovatie en nieuwbouw van uw woning. Ons bedrijf is opgericht in April 2006 en is door de jaren heen doorgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf, waarbij u voor vrijwel elke vraag of probleem omtrent uw technische installatie terecht kunt.

Over R & K Installatietechniek

Ons werkgebied is voornamelijk rond een straal van 50 kilometer rondom Nijeveen.

Daarnaast heeft R & K Installatietechniek een eigen servicedienst die gespecialiseerd is in periodiek onderhoud van uw technische installatie(s).

Zonnepanelen (PV panelen) zetten zonlicht om in elektriciteit. Allereerst betekend dit een forse besparing op uw energiekosten. Zonne energie is eveneens een waardevaste investering voor uw woning, het vermindert de CO2 uitstoot, verhoogt de energiezuinigheid en het energielabel van uw woning.

In- of exclusief montage
R & K Installatietechniek levert u de zonnepanelen installatie in- of exclusief montage. Het aantal panelen hangt af van uw wens en het dakoppervlak. Wilt u de montage zelf doen, dan krijgt u een volledig pakket geleverd inclusief dakmontage materiaal, bekabeling, omvormer en handleiding.