Solar Partners

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Bussum
  4. Solar Partners

Zonnepanelen installateur Solar Partners

Sint Vitusstraat 17, 1404 HR Bussum, Nederland
Dit is een citaat van Solar Partners zelf:

SolarPartners is opgericht in 2011 en specialist op het gebied van zonne-energie. De afgelopen jaren hebben we duizenden tevreden klanten voorzien van zonnepanelen. Het advies op maat plus de persoonlijke service is vaak doorslaggevend voor onze klanten om voor SolarPartners te kiezen.

Solar Partners

We maken de overstap naar zonnestroom makkelijk en bieden een one-stop-shop oplossing voor installaties van 10 tot 10.000 zonnepanelen. SolarPartners verzorgt complete installaties van ontwerp tot oplevering met vaste teams, zodat we van begin tot eind de volledige controle over onze kwaliteit hebben.

 

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

16 beoordelingen over Solar Partners van Google My Business

image description

SolarPartners heeft 50 zonnepanelen in ons weiland geïnstalleerd en alle aansluitingen verzorgd t/m de meterkast. Vriendelijke en bekwame medewerkers. Wij zijn heel tevreden over het resultaat!

image description

Bellen ongevraagd voor de verkoop van zonnepanelen met nummer 0570-731030. Eerste zin in het gesprek is 'Er is een collectief bij u in de buurt voor zonnepanelen' en de tweede is 'Heeft u al zonnepanelen?' Ongewenst en zonder toestemming bellen, jammer. Ze zullen vast goed werk kunnen verrichten, maar van verkoop op deze wijze ben ik niet gediend.

image description

Door loodgieter per abuis doorgeslepen voedingskabel van zonnepanelen, heel snel encn corrct gerepareerd door SolarPartner. Dank voor de service!

image description

26 januari mijn 11 zonnepanelen gekregen, de installateurs waren mooi op tijd en ze doen er alles aan om veilig te werken op het dak. Bij mij moesten ze over de nok van het dak met gereedschap, montage materiaal en de zonnepanelen, petje af voor deze 2, Wilco en Manon. goede ondersteuning gekregen voor het instellen van de App om het verbruik te kunnen zien. Goed werk, ik kan ze zeker aanbevelen. Wouter

image description

Afgelopen maand heeft Solar Partners bij ons in Naarden een geheel blok huizen voorzien van zonnepanelen. De wijze waarop ze dit met veel zorg hebben gedaan is grote klasse. Ook de afwerking van bekabeling en de uitstraling van de panelen zelf zijn erg goed. Professioneel team! Aanrader voor anderen.

image description

Ik heb 13 panelen gekocht en door Corona zou dit pas na 17 weken geplaatst worden. Uiteindelijk werd het toch nog binnen 4 weken geplaatst. Alles is keurig gedaan en ziet er netjes uit. Als ik dan toch een puntje van kritiek zou moeten bedenken dan is het dat er te kort aan stroom kabel was meegenomen, waardoor ze nog eens terug moesten komen om het af te maken. Maar goed, ik zou het bedrijf zeker aanraden. Als ik zou verhuizen en weer panelen nodig heb, bestel ik ze zeker weer bij Solarpartners.

image description

Zeer uitgebreid vooroverleg met Marco Buyl m.b.t te leveren vermogen, plaatsing zonnepanelen en omvormer in de meterkast en loop bekabeling. Keurig op afgesproken tijd zijn de 10 panelen in overleg vakkundig en netjes geplaatst met mogelijkheid tot uitbreiding indien nodig. Loop bekabeling op advies van installateur gewijzigd en keurig onzichtbaar onder de dakpannen weggewerkt. Aansluitend door elektromonteur de omvormer in meterkast geplaatst en netjes bekabeld. Solar Edge monitoring door Lucien vakkundig geïnstalleerd. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

image description

Professioneel, maar gemoedelijk bedrijf, prettige mensen, nemen de tijd en komen met voldoende mensen voor een vakkundige montage. Twee jaar gelden bij mijn zoon 12 panelen laten monteren. 100% tevreden. Nu bij mijzelf en onze buren onze daken vol laten leggen. Marco is solide aanspreekpunt met kennis van zaken. Belangrijk is ook hun jarenlange nazorg die in de garantie is opgenomen. Het gaat om een product dat zeker 25 jaar meegaat, dus dat moet goed geregeld zijn. We vinden het ook prettig dat SolarPartners een lokaal bedrijf is. Wij kunnen ze voor 100% aanbevelen.

image description

Negen juni zijn negen zonnepanelen geinstalleerd. Alles keurig volgens planning en afspraak. Bij aanvang van de dag de panelen geplaatsen en bijna aansluitend door twee heren aangesloten en opgeleverd. De panelen hebben de eerste drie maanden al 900 KWh opgeleverd. Keurige en vriendelijke mensen over de vloer en op het dak. Net werk. Afspraken keurig nagekomen, echt een prima ervaring en dus een aanrader.

image description

Zeker een aanrader!! De ontvangst door Marco was zeer goed, wist inhoudelijk veel uitleg te geven omtrent de panelen, het process en leveren (Gekozen voor 12 Sunpower Maxeon 3 met Sunny Boy Tripower). Bij eerste intake netjes gevraagd naar de wensen en de oplossingen rondom de wensen te verwezenlijken. In de loop naar leveren nog wat contact gehad met Solar Partners en Marco, goed bereikbaar en ook de tijd genomen gehoor te geven aan hun klant. Dan het moment van leveren: Zeer professionele en vakbekwame installateurs, de panelen waren snel geplaatst en ook alle wensen waren hierin meegenomen. Alles draait nu en de panelen werken top!. Aftersales: Nog een telefoontje van Marco gekregen om te kijken of alles nog naar wens is en of er ergens nog informatie benodigd is. Conclusie: Zeker een aanrader op het gebied van: aanvang, proces en aftersales!

image description

Ik heb jullie zonnepanelen nu 5 maanden op mn dak liggen en ben zéér tevreden over het proces en het resultaat. Er is prettig en efficient gecommuniceerd tijdens de voorbereidingen , de plaatsing was soepel en snel. De eerste weken ( de corona lockdown was net van kracht ) draaiden de panelen meteen vol vermogen. Heb nu na 5 maanden mijn jaarverbruik al dik uit. TOP! Los van het financiele profijt ( 14% rendement geeft mijn bank me niet ) is het erg leuk om mijn stroom letterlijk uit de lucht op te pikken.

image description

Perfecte service en kwaliteit!

image description

Top prestatie van SolarPartner, Offerte was er snel na een schouw op locatie (zonder kosten). Werk voor vaste prijs aangenomen dus geen verrassingen achteraf. Personeel zeer beleefd, kundig en werkten netjes. Hele goede kwaliteit van materialen en zonnepanelen. Prijs was scherp in relatie tot ander aanbieders. Na de installatie meeteen support op de app te gebruiken en BTW teruggave. Perfect bereikbaar voor vragen en snelle acties

image description

Goed advies gekregen hoe de panelen optimaal te plaatsen, reageerden snel op mijn vragen. Erg tevreden.

image description

Prettige service. Goede kwaliteit panelen voor scherpe prijs. Absolute aanrader!!

image description

In maart heb ik voor het eerst contact met SolarPartners opgenomen om eens te kijken naar de mogelijkheden van zonnepanelen op ons dak. We hadden de voorkeur voor panelen van Sunpower. Wij hebben gezocht naar een officiële dealer van dit merk bij ons in de omgeving. Tijdens het telefoongesprek met Bart Doornbos merkte ik al direct dat hij wist waar hij het over had. Aan het einde van het telefoongesprek heeft hij een mail gestuurd met de informatie en een impressie van de situatie op ons platte dak. Tevens stuurde hij mij een eerste kostenraming toe. De week erop ben ik langs geweest bij SolarPartners. Hij gaf me aan dat er een nieuw paneel geïntroduceerd zou worden (Sunpower Maxeon 400WP). 13 van deze panelen (totaal 5,2 KWP) zijn in mei geïnstalleerd. Bekabeling is netjes weggewerkt en de omvormer (Solaredge SE5K) is netjes opgehangen en aangesloten. Vanaf het eerste moment draait de installatie, naar onze mening, naar behoren en brengen de panelen (ondanks het wat mindere weer in mei en juni) behoorlijk wat vermogen op. De panelen hebben in 3 weken tijd circa 550 KW opgewekt . De medewerkers van Solarpartners werken netjes en hebben rekening gehouden met onze wensen. Wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van het project en de gekozen materialen. Wij zouden onze familie, vrienden en kennissen, als zij de aanschaf van zonnepanelen overwegen, SolarPartners aanraden. Dat zegt genoeg. Vincent