Solar System Care

  1. Home
  2. Utrecht
  3. Woudenberg
  4. Solar System Care

Zonnepanelen installateur Solar System Care

De Nort 24a, 3931 NG Woudenberg, Nederland
Dit is een citaat van Solar System Care zelf:

Overweegt u zonnepalen? Kies voor zekerheid. Laat u adviseren door vakbekwame installateurs en verdien uw zonnepanelen sneller terug. Solar System Care adviseert en biedt vakkundige montage, installatie en onderhoud van uw zonnepanelen.

Solar System Care

Kiest u voor Solar System Care, dan kiest u voor:
A-klasse zonnepanelen
Advies en ondersteuning bij subsidieaanvragen
Vakbekwaam personeel
Betalen na oplevering (bij systemen tot€ 10.000)
Transparantie in kosten

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

13 beoordelingen over Solar System Care van Google My Business

image description

Beste Dave .Alle lof aan jou en je medewerkers hoe de zonnepanelen bij ons en bij overige buren zijn geplaats . 2 volle dagen bezig geweest totaal 52 panelen geplaats alles liep volgens ons op rolletjes Niets was teveel voor de medewerkers aardige jongens onderling ook goede sfeer Alles aan het einde goed uitgelegd! Bedankt Ron en Annette Van Der Helm Krimpen aan den ijssel

image description

Het team van Solar System Care heeft 10 zonnepanelen bij ons op het dak gelegd. Alles netjes en correct geplaatst. Meer dan tevreden !! Ik kan iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.

image description

20 zonnepanelen en dakrenovatie laten uitvoeren door Solar System Care. De communicatie vooraf ging welliswaar niet supersnel, maar gezien de gigantische vraag naar zonnepanelen in deze tijd is dat begrijpelijk. Zeker omdat de eigenaar niet alleen de telefoon, offertes, planning en werkvoorbereiding regelt, maar ook bij de uitvoering zelf aanwezig is (en vooral dát is prettig, want hij is ook degene met wie het plan en de afspraken gemaakt zijn). Alles werd vlot en vakkundig uitgevoerd door een professioneel en vriendelijk team. Er zijn zeer veel zonnepanelen installateurs dus het is lastig om daar een keuze in te maken, maar dit bedrijf kan ik iedereen die zonnepanelen wil laten installeren aanbevelen!

image description

10 zonnepanelen door Dave en zijn team laten plaatsen top gedaan ben er super blij mee!

image description

wilde informatie omtrent een storing van mijn omvormer, omdat ik geen klant bij hun ben, wilde Dave totaal niets doen. Ook toen ik had gezegd dat ik geïnteresseerd was in nieuwe panelen op mijn woonkamer. Gaat iets te goed met Dave blijkbaar.

image description

In 2017, nu vier en een half jaar geleden, negen panelen laten plaatsen. Een gunstig geprijsde omvormer van Goodwe, want ik heb hier geen schaduwwerking, dus een veel te dure SolarEdge is dan niet nodig. Ik heb nu 13,5 megawatt opgewekt en verwacht over een paar maanden mijn investering te hebben terugverdiend. Dit kan in zo een korte tijd alleen als de aanschafprijs scherp is. En dat zit wel goed bij Systemsolarcare! Vakmanschap, klantvriendelijkheid en een eerlijke prijs is standaard bij dit bedrijf. Inmiddels ook al 5 a 6 buren en collega's een installatie van 'SSC' af laten nemen. Zijn ook tevreden klanten!

image description

Na meerdere offertes te hebben opgevraagd voelden we ons het beste bij Solar System Care. Ze waren erg betrokken, altijd vriendelijk en erg professioneel. Een voorbeeld: Nadat wij tot een overkomst waren gekomen, kwamen ze erachter dat de panelen die wij zouden krijgen niet meer leverbaar zijn. Ze kwamen met een mooi alternatief die ietsjes duurder uitkwam, maar die extra kosten hebben ze op zich genomen en alsnog op de afgesproken datum alles geleverd en gemonteerd. Top!

image description

Gelukkig heb ik voor Solar System Care gekozen. Er zijn zoveel aanbieders, maar wat bij mij doorslaggevend was is dat Dave de enige is die maatwerk kon leveren. Daarnaast vind ik het prettig dat de eigenaar ook gewoon op je dak staat, duidelijk alles kan uitleggen, je pas achteraf betaald, goede offerte en alles volgens planning verloopt ( op tijd komen bij.) Hij heeft bij mij een dakrenovatie gedaan en zonnepanelen geplaatst. Keihard doorgewerkt om het op tijd waterdicht te krijgen en na drie dagen was alles al klaar! Naderhand opgeruimd, maar ze zijn al netjes tijdens het klussen. Alles ligt er strak op en het stroomt bij mij al binnen?

image description

Top bedrijf! Dave, Olav en Rico hebben voor de tweede keer een set panelen gelegd. Ondanks dat de regen met bakken uit de lucht kwam, werden de panelen netjes op het dak gelegd. Net zoals de vorige keer, kregen we een eerlijk advies, was de communicatie uitstekend en dat tegen een scherpe prijs. Solar System Care is echt een aanrader als je zonnepanelen wilt hebben.

image description

Menno denkt goed mee met de klant. De 70 zonnepanelen liggen strak op het dak, en met de app is dagelijks goed te volgen wat er op het dak gebeurt. Wij zijn erg tevreden.

image description

Top service! Alles keurig volgens afspraak. Systeem ligt super strak en netjes op het dak! Een aanrader voor iedereen!!

image description

Uitstekende communicatie, duidelijke offerte, flexibel, keurig volgens planning, scherpe prijs en de uitbreiding + ombouw van indak naar opdaksysteem was snel geregeld!

image description

In één woord : TOP! Op één dag alles voor elkaar en niet rommelig maar superstrak, Dave en z'n vader Olaf en niet te vergeten Rico zijn een topteam met veel vakmanschap maar ook veel humor. Een echte aanrader als je van plan bent om het zonnetje in huis te halen!