Sources Solar

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Dronten
  4. Sources Solar

Zonnepanelen installateur Sources Solar

De Gouwe 52, 8253 PA Dronten, Nederland
Dit is een citaat van Sources Solar zelf:

Sources Solar

Wij zijn een familiebedrijf. Met verschillende generaties werken wij dagelijks aan het creëren van duurzame woningen voor de generatie van nu, maar ook voor toekomstige generaties. Sources Solar begon in 2010 als bedrijf gespecialiseerd in zonn-energie, maar is in betrekkelijk korte tijd uitgegroeid tot een bedrijf met een veel breder productaanbod en uitgebreide technische expertise. Wij streven er dagelijks naar om kwaliteit en nazorg service op een hoog peil te houden. U vindt ons o.a. in Dronten Lelystad Almere Harderwijk Emmeloord Zwolle Apeldoorn Utrecht Amsterdam  

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

9 beoordelingen over Sources Solar van Google My Business

image description

Helaas heb ik dezelfde ervaring als enkele anderen. Er is iemand gekomen om een offerte te maken voor meer dan 20 zonnepanelen. Hij kwam met niets (geen computer gene informatie over wat voor panelen etc.). na een kleine discussie over elektriciteitsdraden, is hij weer weg gegaan en zou er een legplan komen....... nooit meer wat van gehoord.

image description

Diverse keren een passende offerte aangevraagd, uiteraard werd er beloofd die komt er. Helaas, dus niet, diverse keren na gebeld, en weer werd er beloofd, komt er aan. Nee dus. Onbetrouwbaar bedrijf. Dus 1 ster is nog teveel!

image description

Zeer goede klantenservice bij de verkoop en een zeer goede coördinatie met de installateurs, het is voldoende om dit bedrijf aan te bevelen.

image description

In oktober zonnepanelen laten installeren. Leek allemaal in orde. In april storing: alles uit! Was na 17:00 uur...dus eigen installateur gebeld. Bleek een draad niet vastgezet te zijn. Kosten: ? 96,-. Bij Sources Solar gedeclareerd. Sources Solar wil dit niet betalen en biedt geen excuses aan. Service?

image description

Goede service, ben erg goed geholpen. En de zonnepanelen doen het nu na 2 jaar nog steeds naar behoren.

image description

Goed advies en erg tevreden met het verloop van de installatie en de snelheid waarmee zowel de warmtepomp als de zonnepanelen geïnstalleerd zijn.

image description

De panelen werken naar behoren. Alleen jammer dat ik mijn hele woning van binnen opnieuw moet plamuren en verven omdat de monteurs erg smerig te werk gaan

image description

Goede service en uitstekende installatie