Stahlhöfer Electrotechniek

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Amsterdam
  4. Stahlhöfer Electrotechniek

Zonnepanelen installateur Stahlhöfer Electrotechniek

Joop Geesinkweg 308, 1114 AB Amsterdam, Nederland
Dit is een citaat van Stahlhöfer Electrotechniek zelf:

Stahlhöfer Electrotechniek Amsterdam biedt elektrotechnische oplossingen voor particulieren, klein en groot-mkb en de industriële sector.

Stahlhöfer Electrotechniek

Stahlhöfer regelt de installatie van uw zonnepanelen van advies tot oplevering. Wij helpen u om een pakket te kiezen dat het beste in uw situatie past. Bent u al klaar om over te stappen naar zonne-energie? Stahlhöfer helpt u graag.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

9 beoordelingen over Stahlhöfer Electrotechniek van Google My Business

image description

Bijzonder vriendelijke mensen, goede service, goede kwaliteit waar je op kunt rekenen. Dat kom je tegenwoordig, zeker in deze sector, niet vaak meer tegen.

image description

Snel, efficiënt en supervriendelijk personeel. 100 procent aanbevelen!

image description

Een snelle reactie. Wel voor een ander bedrijf gekozen die net wat sneller en goedkoper was.

image description

Een snelle reactie. Wel voor een ander bedrijf gekozen die net wat sneller en goedkoper was.

image description

Zeer snel reactie op een offerte aanvraag. Offerte was uitzonderlijk compleet, betaalbaar. Ook keurig telefonisch te woord gestaan. Uiteindelijk zijn de werkzaamheden zeer snel uitgevoerd door een uitermate kundige en nette monteur. Aanbevelenswaardig!

image description

Stahlhöfer heeft een laadpunt geïnstalleerd voor me en ik ben zeer te spreken over niet alleen het geleverde werk (netjes en professioneel), maar vooral ook de wijze waarop ze advies geven en meedenken. Tot en met de monteur en administratie toe, op alle vlakken zeer vriendelijk, meedenkend en gewoon goed. Dikke aanrader wat mij betreft.