Suntechnics

  1. Home
  2. Zuid-Holland
  3. Gorinchem
  4. Suntechnics

Zonnepanelen installateur Suntechnics

Paddemoes 12, 4201 bv Gorinchem, Nederland
Dit is een citaat van Suntechnics zelf:

Suntechnics realiseert en monteert complete zonne-energie installaties voor particuliere woningen.

Suntechnics

Suntechnics is het bedrijf van Marcel van Vugt. “Na een carrière van bijna twintig jaar bij verschillende installatiebedrijven en adviesbureaus zag ik volop kansen voor duurzame energietechnieken. Daarom heb ik in 2007 Home Technics opgericht, een adviesbureau waarmee ik mij voornamelijk richt op bedrijven en grotere projecten. Vanaf 2010 realiseer ik met Suntechnics zonne-energie installaties voor particulieren. Het geeft mij veel energie om huizenbezitters te ondersteunen bij het uitwerken, realiseren en beheren van complete zonne-energie projecten. Ik lever maatwerk, dat is mijn kracht.”
Met het all-electric of gasloos verwarmen met zonne-energie is Suntechnics er nu helemaal klaar voor om samen met u de beste en meest efficiënte keuzes te maken. Zo profiteert u straks van het allerhoogste rendement op uw investering in duurzame warmte!
Suntechnics levert alleen hoogwaardige kwaliteitsproducten. Op elk project geeft Suntechnics een garantieverklaring af van minimaal 5 jaar op de geleverde producten. Ook voor het onderhoud van uw installaties kunt u bij Suntechnics terecht. Suntechnics is 24 uur per dag bereikbaar en storingen worden binnen een dag verholpen.

Ook is het gespecialiseerd in de aanleg van elektrische warmtepompen, hybride verwarmingsketels, zonneboilers en infraroodverwarming. Wat is het, wat kan het, wat doet het en hoeveel kost het ongeveer?

Zonnepanelen zetten daglicht of zonne-energie om in elektriciteit. Niet alleen als de zon schijnt, maar ook op bewolkte dagen. De opgewekte stroom kunt u zelf direct gebruiken, en extra energie levert u terug aan uw energieleverancier. Zonnepanelen zijn geschikt voor platte of schuine daken, en op elke soort woning, schuur of staand in uw tuin. 

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.