Technical Expert Jansen

  1. Home
  2. Groningen
  3. Uithuizen
  4. Technical Expert Jansen

Zonnepanelen installateur Technical Expert Jansen

Hogelandsterstraat 1, 9981 GD Uithuizen, Nederland
Dit is een citaat van Technical Expert Jansen zelf:

Technisch Expert Jansen b.v. is een middelgroot installatiebedrijf gevestigd in Uithuizen.

Technical Expert Jansen

Het bedrijf is opgericht in 1945 en in de loop van jaren gestaagd gegroeid naar 40 FTE medewerkers.
Elke dag rijden 30 specialisten in de provincie Groningen om de opgedragen installatieklussen te klaren.
Of het nu het leggen van een water-, gas- elektra-, riool of cv leiding is, alle installatie klussen van groot tot klein worden snel en vakkundig verricht.
Wij werken voor diverse woningbouwverenigingen, aannemers-, bouwbedrijven, Energiewacht en natuurlijk vele particuliere klanten.
Ons bedrijf heeft zich gespecialiseerd in duurzame oplossingen als zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit of zonneboilersystemen voor het bereiden van warmwater.


Wij werken veelvuldig in de Eemshaven waar onze dochter Technisch Expert Ekema Scholtens veelvuldig opereert. Wij hebben een eigen service dienst welke 24 uur per dag paraat staat voor alle storingen aan uw installaties.
Wij hebben een eigen service en onderhoudsdienst voor cv ketels. Ook draaien wij onze hand niet om voor het plaatsen van een wasmachinekraan. Dus voor installatie klussen van groot tot klein moet u bij de Technisch Expert zijn !

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

28 beoordelingen over Technical Expert Jansen van Google My Business

image description

Wij hebben gevraagd tijdens een reparatie van een dakdoorvoer (dit ging wel goed!) of onze warmtepomp ook langer de vloer kan warm maken tot dat ie over gaat op de ketel. Wij vroegen of er meer mogelijk was dan dat wij wisten, bij onze warmtepomp. De monteur gaf aan dat dat niet kon. Nu belden wij een ander bedrijf en die zeggen, jawel hoor. Dat kan allemaal wel. En legden uit waar en hoe dit kon worden ingesteld. Jansen zei gewoon dat het was wat we hadden. We moesten het daar mee doen, is ons letterlijk gezegd. Oke? Vreemd? Als je personeel ergens geen verstand van heeft kan ie dat beter aangeven dan dat hij 'maar een antwoord gokt'. En bij de installatie van onze zonnepanelen werden de panelen van het platte dak niet op het zuiden gericht. (Hoezo niet!?). Daar weer achteraan gebeld, dat moest men voor terug komen. Toen hebben ze ze goed gezet, nadat wij dat van ze vroegen. Het klinkt onlogisch en dat is het ook. Maar het zuiden ligt niet in het westen. Bij Jansen kennelijk wel. Bovendien lag de hele tuin lag vol peuken zelfs nadat we aangaven dat de medewerkers deze netjes in een bak moesten gooien. Daar een klacht over ingediend, het zou worden doorgegeven. Hoor je nooit weer wat van. Nee, helaas, wij zijn echt niet tevreden. Ook na een telefoongesprek en aansluitend emailcontact werden wij niet begrepen. Hier laten we het dan ook bij. We hopen wel dat Janssen zich op deze vlakken nog eens goed achter de oren krabt en er wat mee doet intern.

image description

Min 1 bestaat niet vandaar 1. Nog nooit een bedrijf mee gemaakt die zijn afspraken zo laat verwaarlozen. Vandaar dat ik naar iemand anders ben gegaan voor zonnen panelen. Electrische boiler en een airco systeem. Jullie zijn 1000den euro's mis gelopen.. Jlie hebben het vast te goed. Heel slecht ..

image description

Heel vriendelijk personeel maar de planning en directie is een drama. Belofte na belofte die ze niet nakomen.

image description

Vorige maand verhuisd naar een nieuwe woning in de Oosterparkwijk, en een paar weken terug kwamen we erachter dat we geen stroom hadden in de berging in de tuin. Via Nijestee/de VVE een afspraak gemaakt met Technisch Expert Jansen. Gisteren kwam een van hun monteurs langs en was het probleem na een half uur verholpen. Fijne service!

image description

Had een nieuwe radio die naar een paar dagen niet meer goed werkte,kreeg keuze voor te kiezen van reparatie of een ander radio,ben goed geholpen zonder problemen.

image description

Waren wij maar nooit met hun in zee gegaan. Denk 2 keer na, voor je dit bedrijf de opdracht geeft. Wacht liever wat langer!

image description

Ruim assortiment, vriendelijk personeel maar vaak wat duurder dan andere winkels.

image description

Onderstaande staat op de website. Ik er heen, in de ?winkel? is er dus niemand die je helpt. Iemand van Expert (huishoud) sprak mijn uiteindelijk aan. Alleen op afspraak en ze komen bij U thuis. Tssss?..voor niets naar Uithuizen dus gegaan Waarmee kunnen we u van dienst zijn? Wij hebben een zeer ruime winkel van 500m2 met twee bedrijven onder één dak: ?naast een prachtige Expert winkel beschikken wij ook over ons eigen Duurzaamheidscentrum; op het gebied van installatietechniek. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen!

image description

Goed geholpen. Helaas was het artikel dat ik zocht niet aanwezig.

image description

Helaas staan zij niet in voor hun fouten. Ik ga niet meer terug!

image description

Ze hebben de complete dampwerende folie van ons dak kapot gesneden met een mes, de panlatten kapot gezaagd en de isolatie is kapot getrokken. Inmiddels enorme lekkage in de slaapkamers. Dit allemaal tijdens het plaatsen van de zonnepanelen. Jansen staat niet in voor de gemaakte fouten, willen de foto's niet zien en niet eens langskomen om dit te bekijken. Erg slechte zaak.

image description

Goed advies gekregen. Daar kunnen we wat mee.

image description

Ruime keuze vriendelijk personeel

image description

Zeer vriendelijk en behulpzaam ?

image description

Vwb de solar divisie ; prima werk, de panelen liggen er. Ik had opmerkingen cq vragen over de hoogte van de offerte omdat ik die achteraf onevenredig hoog vind vergeleken met het werk dat verzet is. Ik ging uit van 1.5 dag werk maar de klus was in 2x3 uur geklaard. Ik moet nog steeds terug gebeld worden over deze kwestie.

image description

Hadden niet wat we zochten. Kan ook gebeuren.

image description

Erg klantvriendelijk ruime keuze.

image description

Fijne winkel en de klant staat op nr. 1

image description

Mooie winkel, aardig en vriendelijk winkel personeel, goede en snelle service

image description

Klantvriendelijk en kundig bedrijf. Erg tevreden met de geplaatste zonnepanelen!

image description

Echt fantastische service. Snel en professioneel. Medewerkers zijn erg betrokken en denken graag mee. Zijn flexibel en goed bereikbaar. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Heb zonnepanelen laten plaatsen en het dak laten isoleren/bedekken. Een absolute aanrader!

image description

Enige tijd geleden 19 PV panelen laten plaatsen door deze firma. Helaas begonnen enkele panelen na verloop van tijd te klapperen. Nu lees je overal spookverhalen, maar dat is hier niet nodig. Ze moeten gewoon vastliggen en als dat niet zo is, komen we z.s.m. weer langs. De heren zijn net weer vertrokken. Grote klasse!

image description

Hier werkt zeer vakkundig personeel. Ruim assortiment en als je iets zoekt dat niet op voorraad is word het gewoon besteld.

image description

goede voorlichting, service.. de klant is daar koning!

image description

Goede kennis van zaken en uitermate vriendelijk personeel.

image description

Wordt ik gebeld waarom ik maar twee sterren geef Nouofwel of ik even verantwoording wil afleggen ... dat verdiend geen schoonheidsprijs. Mooie winkel! Goede service !en die twee sterren? Dat was even te snel aangevinkt! Zeker een bezoek waard!

image description

Technisch Expert Jansen is totaalinstallateur in de regio Groningen. CV-ketels, Dakwerk, Zonnepanelen, Installatietechniek, Duuraam, waterstof en onderhoud.

image description

Electronics are available here, also some well trained employees.