Van Lier Installatietechniek Maasbracht B.V.

  1. Home
  2. Limburg
  3. Maasbracht
  4. Van Lier Installatietechniek Maasbracht B.V.

Zonnepanelen installateur Van Lier Installatietechniek Maasbracht B.V.

Haverkamp 5, 6051 AC Maasbracht, Nederland
Dit is een citaat van Van Lier Installatietechniek Maasbracht B.V. zelf:

Van Lier Installatietechniek is dé specialist op het gebied van sanitair, installatie van gas, water, verwarming & aircosystemen, en oliebranders in zowel de scheepvaart, woning- en utiliteitsbouw.

Van Lier Installatietechniek Maasbracht B.V.

Voordeel van van Lier Installatietechniek is de combinatie van deze diensten zodat bij een verbouwing of nieuwbouw alle installatietechnieken in één hand wordt gehouden, vanaf advies en ontwerpfase tot aan uitvoering, oplevering en onderhoud.

We zien een belangrijke toekomst weggelegd voor zonne-energie. Ook de overheid draagt hier een steentje aan bij door het verlenen van een duurzaamheidslening, de mogelijkheid om btw terug te vorderen op de zonnepanelen en niet te vergeten de subsidies op warmtepompen en zonneboilers. Door deze mogelijkheden is het financieel nog aantrekkelijker om te investeren in milieuvriendelijke oplossingen  en het woonhuis of bedrijfspand te verwarmen tegen lagere kosten.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

16 beoordelingen over Van Lier Installatietechniek Maasbracht B.V. van Google My Business

image description

er wordt niet terug gebeld

image description

Professioneel en behulpzaam bedrijf!

image description

Prima ,goed en snel geholpen, ondanks dat ik nog klant was. Wordt nu graag vaste relatie.

image description

Overleggen niet met de klant. Beschuldigd ons van het stelen van producten terwijl het in zijn eigen bus ligt. Factuur sturen ze 3 maanden later nog maar eens op.

image description

Snelle en goede service. Ze doen niet flauw met het geven van advies.

image description

Snel en goed zowel de afspraak als de monteur.

image description

Erg bot en onvriendelijk.

image description

Goed bedrijf, behulpzaam.en adequate mensen.

image description

Onze woningrenovatie is door van Lier perfect begeleid/uitgevoerd. Van Lier levert prima werk met vriendelijk/ behulpzaam personeel en komt alle afspraken na op dag en tijd. Helemaal top. Een echte aanrader

image description

Heeft bij mij 2 aircos geleplaatst Prima installateur die mee denkt, goed werk levert, zijn afspraken nakomt en goede aftershave service verleend.

image description

Van Lier heeft in mijn woning twee airco's geïnstalleerd. Ik ben zeer tevreden over de producten en de installatie. Personeel is vriendelijk en het viel me op met hoeveel aandacht zij te werk gingen.

image description

Van Lier levert prima werk, komen afspraken na en leveren service op topniveau. Zelfs als de eigenlijke werkzaamheden al zijn afgerond. Dit bedrijf kun je gerust benaderen voor je uit te voeren werkzaamheden. Alle medewerkers die over de vloer zijn geweest zijn een voor een netjes en behulpzaam. Klasse.

image description

Goede service vriendelijke eigenaar Martijn. Heeft mij goed geholpen en goed werk geleverd toppie?

image description

Airco geplaatst: goede uitleg goede prijs.

image description

Goede service, zeer tevreden.