Van Marum Installateurs

  1. Home
  2. Groningen
  3. Groningen
  4. Van Marum Installateurs

zonnepanelen installateur Van Marum Installateurs

Koldingweg 9B, 9723 HL Groningen, Nederland

De totaalinstallateur voor al uw water, gas, verwarming, beveiliging en onderhoud.

Over Van Marum Installateurs

Van Marum Installateurs is al 50 jaar het vertrouwde adres voor uw technische installaties. Ons installatiebedrijf is gevestigd op industrieterrein Driebond in Groningen.

Zonnepanelen zijn inmiddels een vertrouwd beeld in onze woon- en werkomgeving. Steeds meer particulieren en ondernemers kiezen voor zonnepanelen om de fors stijgende energieprijzen te ontlopen. Met een eenmalige investering besparen ze maandelijks veel geld en draagt u bij aan duurzame enerigieopwekking. Dat wilt u toch ook?Met behulp van zonne-energie kunt u uw eigen groene energie gaan maken.

Onze specialisten bekijken zorgvuldig de gegevens van uw woning en het energieverbruik. Wij berekenen vervolgens de jaarlijkse elektriciteit die zonnepanelen voor u opwekken en de maandelijkse besparing die dit oplevert op uw huidige woonkosten. We kunnen u dan meteen vertellen hoeveel de opbrengst van de zonnepanelen is. U zult nog lang geld besparen!

5 beoordelingen

image description

Geen service , niet aan beginnen!

image description

We wilden informatie over een airco. Alex vroeg of hij dezelfde middag even kon langskomen. Toen is alles doorgesproken. Toen hij ongeveer 2 w later geleverd werd begon de warmte tegen de hittegolf aan te lopen. Jan en Roelof hebben de airco deskundig (onder het zweet) gemonteerd en we konden hem meteen `s avonds gebruiken. Hartelijk dank heren voor jullie vlotte en sympathieke omgang, en deskundige montage! Hulde.

image description

Vriendelijk, kundig en gedreven!

image description

Ook al hadden ze het druk op de vrijdagmiddag, binnen een kwartier stond er iemand op de stoep voor mijn lekkage. Complimenten!

image description

een jongeman die plezier in zijn werk heeft.. vakkundig en professioneel, bij een volgende keer zijn ze zeker weer welkom