Veldhuis Elektrotechniek

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Emmeloord
  4. Veldhuis Elektrotechniek

Zonnepanelen installateur Veldhuis Elektrotechniek

Ecopark 20, 8305 BK Emmeloord, Nederland
Dit is een citaat van Veldhuis Elektrotechniek zelf:

Veldhuis Elektrotechniek is een VCA gecertificeerd bedrijf wat betekent dat onze bedrijfsvoering voldoet aan de Europese normen die gesteld worden aan arbeidsomstandigheden, veiligheid, gezondheid en milieu.

Veldhuis Elektrotechniek

Onze dienstverlening omvat een breed gebied zodat we een zo compleet mogelijk product kunnen leveren. We doen dit met de inzet van eigen kennis en expertise en in nauwe samenwerking met andere specialisten.

In de wereld van elektrotechniek volgen de ontwikkelingen elkaar snel op. De techniek wordt steeds uitgebreider en specialistischer. Bedrijfsbreed richten wij ons voortdurend op het toepassen van duurzame en moderne technieken en innovatie. Niet als een doel op zich maar als middel tot het leveren van functionaliteit en het bieden van oplossingen waar de opdrachtgever om vraagt.

Als elektrotechnisch installatiebedrijf zijn we werkzaam op verschillende gebieden: utiliteitsbouw, de agrarische sector, industrie en woningbouw. We hechten waarde aan het realiseren van duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Daarom streven we naar een jarenlange samenwerking waarin behalve advies en installatie, goede service en onderhoud gegarandeerd zijn.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

9 beoordelingen over Veldhuis Elektrotechniek van Google My Business

image description

Nieuwe bedrading gehele huis- nieuwe meterkast en schakelaar/stopcontacten. Helaas voor ons een bijzonder slechte ervaring met Veldhuis in zowel de voorbereiding, af- en medewerking, service en men is nota bene niet bereid om garantie te verlenen op knullig uitgevoerd en achtergelaten werk welke heeft geleid tot het continue uitklappen van 2 groepen stroom in de meterkast. Wij hebben een andere installateur het tekortschieten van Veldhuis moeien laten herstellen. P.s.: Ik zie dat eigen personeel Veldhuis zelf 5 sterren geeft!

image description

1 van jullie monteurs is zo'n knapperd

image description

Monteurs rijden enorm hard door de wijk. Achterkant bus komt los na een drempel

image description

bel je ze op word er verteld dat je terug word gebelt na 2 dagen nog niks.

image description

Als je ze nodig bent zijn ze er snel.

image description

Installatie bedrijf met kennis