Veldkamp installatie Techniek

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Assen
  4. Veldkamp installatie Techniek

Zonnepanelen installateur Veldkamp installatie Techniek

Roegoorn 10, 9403 NP Assen, Nederland
Dit is een citaat van Veldkamp installatie Techniek zelf:

Bent u op zoek naar een erkend installatiebedrijf om en nabij Assen? Met onze diensten kunnen wij u helpen met verschillende installatietechnische oplossingen en problemen.

Veldkamp installatie Techniek

Door de jarenlange ervaring van onze met u meedenkende monteurs, die plezier hebben in hun werk bent u bij installatiebedrijf Veldkamp verzekerd van kwaliteit en de meest passende oplossing.
Wij zijn gespecialiseerd in elektra, gas, water, loodgieterswerk, verwarming en sanitair.
In samenwerking met onze opdrachtgevers trachten we een op maat gesneden ontwerp te maken, uiteraard ook rekening houdend met energiebesparing, kosten en milieu.

De aanschaf van zonnepanelen vergt wat tijd en energie. Op dit moment is er sprake van enorme prijsverschillen en neemt het aantal aanbieders van PV panelen nog iedere dag toe. Hierdoor lijkt het een vluchtige handel waarbij particulieren en (klein) zakelijke klanten zich al snel laten verleiden door lage prijzen en ‘specialisten’ waarbij ze duizenden euro’s kunnen besparen.
Helaas is er bij zonnepanelen op afstand niet te zien waar de verschillen zitten en weten veel aanbieders niet welke zonnepanelen ze gebruiken. Dit kan leiden tot 25% minder energielevering dan u in de eerste instantie zou verwachten. Dit is zonde en onnodig. Veldkamp Installatietechniek helpt u graag bij het kiezen van de juiste PV panelen. De systemen die wij u aanbieden zijn kwalitatief goede systemen die werken met de juiste configuratie. Met zorg en kennis stellen wij deze samen en met kennis van het vak komen wij deze bij u monteren.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

11 beoordelingen over Veldkamp installatie Techniek van Google My Business

image description

Komen helaas niet hun afspraken na en communiceren ook niets. Ik vroeg in september 2023 een offerte aan. Er is iemand geweest om de boel komen bekijken, maar vervolgens nooit een offerte gehad. Een aantal keer contact gehad en prima te woord gestaan, maar elke keer geen woord bij daad. Nu 6 maanden later nog steeds radiostilte.

image description

Problemen met sluiting in huis, perfect opgelost door de fa Veldkamp. Daardoor geen brand gekregen

image description

Komen totaal hun afspraken niet na. Telefonisch kan er van alles maar daarna hoor je niets meer . Op email reageren ze niet eens terwijl telefonisch bevestigd wordt dat de email binnen is en dat het opgepakt wordt .

image description

cv ketel vervangen. Alles perfect en volgens afspraak geregeld en uitgevoerd door zeer bekwame en uiterst vriendelijke monteur die alles keurig en schoon achterliet.

image description

Stroomstoring snel verholpen

image description

Hele goede installateur. Heel klantvriendelijk en meedenkend.

image description

Een zeer goed meedenkend bedrijf! Zij hebben mij naar volle tevredenheid geholpen en nu nog steeds!