Verwarmings Service Leende B.V.

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Leende
  4. Verwarmings Service Leende B.V.

zonnepanelen installateur Verwarmings Service Leende B.V.

Biesven 6a, 5595 DD Leende, Nederland
Dit is een citaat van Verwarmings Service Leende B.V. zelf:

Advies over de juiste cv-ketel voor uw woning of energiebesparende oplossingen geven we graag.

Over Verwarmings Service Leende B.V.

Onze energiecoaches helpen u stap voor stap op weg naar een duurzame(re) woning. Om u hierin zo goed mogelijk te kunnen adviseren leren onze coaches u graag kennen. Zij geloven namelijk pas dat het beste voor een woning geadviseerd kan worden als ze ook écht weten wie er woont en wat de wensen zijn van de bewoners. Daarom komen onze coaches bij u thuis. Op basis van dat bezoek beoordeelt onze coach welke maatregelen er getroffen kunnen worden. Vervolgens maakt hij een adviesrapport op, waarin uw wensen/ behoeftes, uw type woning en uw laatste energienota worden meegenomen.

Heeft u ook jaarlijks een hoge energierekening? U kunt fors besparen door de aanschaf van zonnepanelen. Een systeem met 6 panelen produceert elk jaar 1130 kWh aan elektriciteit. Na 15 jaar is de totale besparing opgelopen tot ca. € 7.100! Ook voor uw woning kunnen we een op maat gemaakt systeem samenstellen. Nu investeren in zonne-energie = geld besparen.

Zoekt u PV panelen in de omgeving van Eindhoven? VSL Leende geeft u een eerlijk en betrouwbaar advies. Wij zij de specialist in zonnepanelen Eindhoven en leveren en installeren zonnepanelen op maat.

Zonnepanelen merken
Om u de beste zonnepanelen aan te bieden, werken we samen met de beste merken voor zonnepanelen. Zo kunt u bij ons kiezen tussen de BYD zonnepanelen en de JA solar zonnepanelen. Van beide zonnepanelen merken zijn verschillende types beschikbaar als poly, mono, zwart en blauw.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

11 beoordelingen over Verwarmings Service Leende B.V. van Google My Business

image description

Ondeskundig en Onprofessioneel. In 20 dagen tijd, met om de dag een monteur, waren ze niet in staat de ketel te repareren. Eerst lag het aan de ontsteker dan de thermostaatkraan, de travo, de platenwisselaar, de ventilator, het verlengsnoer ed. Na 20 dagen kwam de ingehuurde expert er binnen 5 minuten achter dat de ketel koolmonoxide lekte, wat normaal niet erg is (gesloten systeem), maar de monteurs hadden per ongeluk ook de luchtafvoer kapot gemaakt, waardoor het wel ons huis in kwam. 21! keer hebben we naar ze moeten bellen voordat het opgelost was. Uiteindelijk komt op onze klacht geen reactie en wordt de zaak nu afgehandeld door de rechtsbijstand. Als je je leven lief is, sluit je met deze partij geen overeenkomst.

image description

De monteur stond stipt op tijd aan de deur. Vooraf waren gegevens van de ketel opgevraagd, zodat de hij meteen aan de slag kon. Ik heb uitgebreide uitleg gekregen over de uitgevoerde werkzaamheden en na afloop is alles keurig achtergelaten. Niks te wensen over.

image description

Afgelopen woensdag gebeld voor storing aan mijn CV ketel en dezelfde avond nog geholpen door een super aardige monteur. Top service!!

image description

Onder de vlag van voorganger VSL jaren een zeer tevreden klant geweest (net als mijn ouders en broer). Ze hebben 2 jaar geleden nog een nieuwe ketel geplaatst, maar sindsdien gaat het mis. Bij plaatsing is aangegeven dat de ketel de eerste twee jaar geen onderhoud nodig had en onderhoudsabonnement inbegrepen was. Vorig jaar zijn ze toch gekomen en daarbij werd 2-jarig onderhoud gefactureerd (en is ook betaald). Nu willen ze weer komen + factureren en bieden ze zogenaamd geen 2-jarig onderhoud aan. De samenvoeging tot 1 BV is een puinzooi. Update: dit is inmiddels netjes opgelost, maar we gaan na onze verhuizing toch verder zoeken naar een alternatief.

image description

Schandalig bedrijf. Kwamen voor onderhoud bij mijn grootouders. Na het onderhoud deed de ketel het niet meer (geen warm water). Vervolgens moeten er reparatie plaats vinden. Dit kan natuurlijk altijd gebeuren. Maar dan komt de aap opeens uit de mouw en moeten mijn grootouderS akkoord geven op een offerte voor een nieuwe ketel, die ze dezelfde week al willen instaleren. Onder druk akkoord gegeven op de offerte. Gelukkig waren wij er op tijd bij om het geheel te annuleren. GEEN ZAKEN DOEN MET DIT SOORT MENSEN DIE GELD AFTROGGELEN BIJ OUDEREN.

image description

Ik heb een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf. Alles wat mis kon gaan is misgegaan. Te laat op alle afspraken zonder enige communicatie. Heel het jaar nergens last van v.w.b. de ketel en verwarming, maar weken nadat monteur langs is geweest gaan dingen ineens mis. Terugbelverzoeken worden genegeerd. Facturatie verloopt rommelig. Vorig jaar ook nog eens de wasmachineslang niet goed teruggehangen waardoor het hele huis blank stond. Eind vorige week dit in een gesprek 1 op 1 met VSL willen bespreken. Zou teruggebeld worden, maar ook dit is weer niet gebeurd. Enorm teleurgesteld.

image description

Snelle service en verstand van zaken

image description

Vlotte en zeer nette afhandeling van een kleine lekkage aan onze cv-ketel.

image description

Goede zaak met flexibiliteit

image description

Hele vriendelijke monteur, die precies wist wat er loos was. Ook is de service echt heel goed. Abonnement afgesloten en dan is de 1e beurt meteen inclusief. Dus geen flauwekul van eerst een beurt voordat je abonnement ingaat. Kortom zeer tevreden en een aangename afwisseling van de andere verwarming"service" bedrijven.

image description

'Fantastische service! Wij hadden een lekkende inbouwboiler, binnen een uur was er een monteur. Klantvriendelijk geholpen aan de telefoon, meteen werd er gekeken wat mogelijk was. Helemaal top!