Volt4U Solar

  1. Home
  2. Utrecht
  3. Wijk bij Duurstede
  4. Volt4U Solar

Zonnepanelen installateur Volt4U Solar

Keulenaar 6D, 3961 NM Wijk bij Duurstede, Nederland
Dit is een citaat van Volt4U Solar zelf:

Volt4U gelooft in de kracht van je eigen energie. De zon schijnt op ons allemaal, waarom zouden we dat niet in ons voordeel laten werken. Bovendien, waarom proberen we niet het juk van centraal opgewekte energie met potentieel rampzalige gevolgen van ons af te gooien met onze eigen zon-, wind- en bio energie. Volt4U neemt alvast een voorschot. Wij halen alle barrières weg om je eigen zonnepanelen neer te zetten. Volt for you!

Volt4U Solar

Volt4U gelooft in onafhankelijk zijn, je eigen stroom uit de zon die op je eigen dak schijnt. Geen CO2 uitstoot. Wij geloven in duurzaamheid, materialen die een generatie lang mee gaan. Wij geloven niet in subsidies, maar in connecties. De toekomst van energie bestaat uit een netwerk van mensen, huizen en bedrijven die hun eigen energie produceren en verkopen om de een ervan te voorzien wanneer de ander het nodig heeft.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

19 beoordelingen over Volt4U Solar van Google My Business

image description

Zeer tevreden over Volt4U. De panelen zijn door deskundig personeel geplaatst. Achteraf waren nog enkele kleine aanpassingen nodig en dat is goed opgelost. Vriendelijke en alert reagerende back-office. Aanbevolen.

image description

Heel goed advies gekregen, snel geïnstalleerd, hele aardige en welwillende installateurs

image description

Vorige week 12 zonnepanelen geplaatst door 3 vriendelijke vakmannen van Volt4U. Hoewel wij een lastig dak hebben, waardoor het transport omhoog met de hand via een ladder moest gebeuren, is de installatie vlekkeloos verlopen. Halverwege de middag was de klus geklaard en werkte alles prima. Zéér tevreden!

image description

Het is een professionele bedrijf met aandacht. Advies aan huis en denken met je mee voor de beste advies. Monteurs zeer ervaren en werken netjes en secuur. Bedankt voor het plaatsen van de pv panelen. Het hele proces van A t/m Z super!

image description

Na goedkeuring van de offerte een installatieafspraak gemaakt. Door drukte enkele maanden moeten wachten maar de datum bleef gehandhaafd. Duidelijke communicatie en flexibel in bijna alles zowel kleine veranderingen alsmede aanpassingen na montage. Deskundig personeel wat netjes werkt

image description

Bij veel verschillende partijen offertes opgevraagd maar kreeg de meest uiteenlopende verhalen en offertes. Volt4U komt gelukkig gewoon langs om de situatie te bekijken en mee te denken en kwamen met een eerlijke offerte. Een pré is dat het een lokale partij betreft (Wijk bij Duurstede). We hebben enige tijd moeten wachten tot ze geplaatst konden worden door enorme drukte. Achteraf absoluut geen spijt van op het wachten. Volt4U komt hun afspraken na, eerlijke offerte, leveren kwaliteitsproducten en geven (praktische) uitleg over hoe het werkt. Goed telefonisch bereikbaar voor vragen. Oftewel: Aanrader!

image description

Ook wij hebben op ons huis zonnepanelen laten plaatsen door V4U en zijn erg tevreden. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelstatus en de montage is keurig en vakkundig gedaan. Goed bedrijf, aanrader!

image description

Goede adviezen gehad mbt plaatsing zonnepanelen, heldere en vooral eerlijke communicatie, installatie verliep snel vakkundig en vlekkeloos, lange levertijd maar bij bestelling installatie datum gekregen deze is gehaald. (Lange levertijd door schaarste en drukte)

image description

Als VvE wilden wij 44 zonnepanelen laten plaatsen op de daken van ons appartementencomplex voor acht appartementen. Na met verschillende partijen te hebben gesproken, zijn wij in zee gegaan met Volt4U. Vooral omdat zij met ons meedachten over onze ideeën. De installatie werd buiten de schuld van Volt4U vertraagd door leveringsproblemen van panelen en omvormers. Maar uiteindelijk is alles gemonteerd, waarbij Volt4U meerdere tegenslagen heeft moeten overwinnen. Een recente storing in een omvormer en een kapotte dakpan onder een paneel hebben zij snel en effectief opgelost. Kortom: wij zijn zeer tevreden over Volt4U!

image description

Prima geregeld. Alles netjes opgeleverd en goede uitleg over hoe het allemaal werkt. Er was een uitdaging met het bevestigen van de zonnepanelen op het dak, maar daar werd een oplossing voor gevonden. Nu leveren de pannelen dagelijks een mooi portie stroom.

image description

Zeer deskundig & professioneel bedrijf. Stipt met afspraken en goede begeleiding in de planvorming. Men gebruikt hoge kwaliteit zonnepanelen & omvormers.

image description

Wat een super team. Keurig op tijd en voor je het weet ligt alles op het dak. Alles keurig schoon opgeleverd en de bekabeling keurig weggewerkt. De mannen die het werk doen zijn voorkomend en vriendelijk! Er moest nogal wat aangepast worden in de meterkast, maar dat alles werd zonder problemen uitgevoerd. Het ziet er nu een stuk netter uit dan voor de panelen! Ik kan dit bedrijf zeer zeker aanbevelen!

image description

Heel tevreden over installatie zonnepanelen door Volt4U. Denken met je mee en leveren maatwerk!

image description

De mannen van Volt4you hadden de panelen al geplaatst in onze vorige woning in Utrecht. Nu - na de verhuizing-weer voor ze gekozen, omdat ze goed werk leveren, vriendelijk en behulpzaam zijn.

image description

Geen enkel bedrijf is helemaal foutloos, ook Volt4U niet. Wat een bedrijf echt goed maakt is de manier waarop foutjes opgelost worden. Dat hebben ze bij Volt4U zeer goed gedaan. Daarom geef ik 5 sterren. Vanaf het eerste vrijblijvende gesprek en offerte tot de nazorg nadat de panelen geleverd waren geeft Volt4U een prettig gevoel. Kortom, een aanrader dus

image description

Geen enkel bedrijf is helemaal foutloos, ook Volt4U niet. Wat een bedrijf echt goed maakt is de manier waarop foutjes opgelost worden. Dat hebben ze bij Volt4U zeer goed gedaan. Daarom geef ik 5 sterren. Vanaf het eerste vrijblijvende gesprek en offerte tot de nazorg nadat de panelen geleverd waren geeft Volt4U een prettig gevoel. Kortom, een aanrader dus

image description

Super geholpen door Volt4U, zowel in hele advies traject als het team dat de panelen gemonteerd heeft.

image description

We hebben de panelen nu bijna een jaar. Waar grote partijen het af lieten weten omdat het om te weinig panelen ging of omdag de hoek van ons dak één graad te stijl was, hebben de heren van volt4u gekeken naar de mogelijkheden. In weet nu dat ik het maximale uit mijn dak haal, en dat dat meer is dan verwacht!

image description

Wij zijn zeer tevreden over de installatie van zonnepanelen op ons dak.