Witte Installatie

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Ursem
  4. Witte Installatie

Zonnepanelen installateur Witte Installatie

Walingsdijk 16, 1645 RN Ursem, Nederland
Dit is een citaat van Witte Installatie zelf:

Alle disciplines onder één dak voor particuleren en bedrijven. Nieuwbouw, verbouw of renovatie, met onze ervaring en vakbekwame medewerkers staan wij tot uw beschikking.

Witte Installatie

PV-cellen, ofwel Zonnepanelen zijn een goeie manier om energie te besparen. Als er voldoende panelen op het dak worden geplaatst, dan is er voor 20 tot 25 jaar gratis stroom. Zonnepanelen hebben een gemiddelde terugverdien tijd van ongeveer 8 jaar.
Dit is uiteraard afhankelijk van de olieprijs. Wij werken slechts met A-merken omvormers en voornamelijk met Enphase. De micro omvormers van Enphase geven een hoge opbrengst, omdat ze elk afzonderlijk paneel monitoren. Hiermee wordt een onafhankelijke opbrengst per paneel gerealiseerd.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

12 beoordelingen over Witte Installatie van Google My Business

image description

Graag wil ik mijn positieve ervaring delen over het installatiebedrijf Witte Installatie, dat verantwoordelijk was voor het installatiewerk van onze nieuwbouwwoning. Vanaf het begin van het bouwproces tot aan de nazorg hebben ze ons voortreffelijk begeleid en hun expertise laten zien. Tijdens de bouw van onze woning heeft Witte Installatie ons op een professionele en vriendelijke manier begeleid. Ze stonden altijd klaar om met ons af te stemmen en ons te adviseren over de verschillende installaties die nodig waren. Hun betrokkenheid heeft ervoor gezorgd dat het installatieproces soepel verliep en dat we te allen tijde op de hoogte waren van de voortgang. Wat ons vooral opviel, was de uitstekende service die Witte Installatie ook ná de bouw leverde. Na de oplevering van de woning hebben ze ons uitgebreide uitleg gegeven over het gebruik van de warmtepomp, wat voor ons als nieuwbouweigenaren erg waardevol was. Ze namen de tijd om al onze vragen te beantwoorden en zorgden ervoor dat we vol vertrouwen met de nieuwe technologieën konden omgaan. Wat Witte Installatie echt onderscheidt, is hun bereidheid om te helpen en hun snelle reactievermogen. Telkens wanneer we een vraag hadden of als er iets was waar ze naar moesten kijken, stonden ze direct voor ons klaar. Ze waren altijd in staat om snel langs te komen en ons te ondersteunen, waardoor we ons als klant gewaardeerd voelden en problemen snel konden worden opgelost. Al met al ben ik zeer tevreden over de diensten van Witte Installatie. Ze hebben ons niet alleen hoogwaardig installatiewerk geleverd, maar ook een uitstekende klantenservice geboden. Ik raad hen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar en professioneel installatiebedrijf. Bij Witte Installatie kun je rekenen op deskundigheid, betrokkenheid en een toegewijd team dat altijd voor je klaarstaat. Familie Zahir Alkmaar

image description

Warmtepomp laten installeren door Witte Installatie Ursem. Alles keurig verlopen en zeer professioneel geïnstalleerd. Reactietijd en informatie voorziening naar klant zou nog te verbeteren zijn. Verder echte vakmensen, goed bedrijf

image description

Een verademing in deze tijd! Snel en goed te woord gestaan en een afspraak op korte termijn kunnen maken

image description

Goede service en fijn dat alles snel gemaakt was!

image description

Czynne do 22 w okolicy najd?u?ej.

image description

Vakmensen met een hart van goud

image description

Vakmensen met een hart van goud

image description

Uitstekende vaklui. Met veel plezier alle installatiewerkzaamheden laten verrichten. Goede nazorg.