Wouda Installatietechniek

  1. Home
  2. Flevoland
  3. Dronten
  4. Wouda Installatietechniek

Zonnepanelen installateur Wouda Installatietechniek

De Noord 35, 8251 GK Dronten, Nederland
Dit is een citaat van Wouda Installatietechniek zelf:

Wouda Installatietechniek B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Wouda Installatietechniek

Wouda is met trots hét installatiebedrijf in Flevoland. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1937 door de familie Wouda, zetten onze medewerkers zich elke dag in om kwalitatief hoogwaardige installaties te ontwerpen, te bouwen en te onderhouden.
Wouda kan alle disciplines binnen de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installatietechniek bieden. Wij werken graag mee aan het ontwerpen, dragen zorg voor de realisatie en zijn uiteindelijk graag verantwoordelijk voor het beheer van alle voorkomende installaties.
Passie voor kwalitatief hoogwaardige installaties en aandacht voor mens en milieu zijn belangrijke speerpunten voor ons. Duurzaam installeren is daarbij de kern van ons werk en dat is door het hele bedrijf verweven, dat zit in ons DNA. Samen installeren wij duurzaam voor een leefbare wereld voor nu en in de toekomst.

Het plaatsen van zonnepanelen is zeer aantrekkelijk. Niet alleen omdat zonnepanelen gebruik maken van schone energie en direct rendement opleveren. Maar ook omdat particulieren de BTW op de aanschaf en montage van zonnepanelen terug kunnen vragen bij de Belastingdienst.

Zonnepanelen leveren maandelijks gemiddeld een daling op van 6 tot 8% op uw energiekosten. Naast dit voordeel kunt u ze ook nog eens voor een aantrekkelijk prijs aanschaffen, omdat u de BTW terug kunt vragen. Dit kan u maar liefst 10 tot 15% besparing opleveren op de investering om zonnepanelen aan te schaffen.Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

19 beoordelingen over Wouda Installatietechniek van Google My Business

image description

Al jaren klant bij Wouda. Destijds bewust de keuze gemaakt om wat meer te betalen om de CV ketel te laten installeren en onderhouden door een lokaal bedrijf wat misschien wel duurder was maar wel een begrip vanwege de service. Tevens een vrij prijzig all-in 24-uurs servicecontract afgesloten om zorgeloos bedrijfszekerheid te hebben omdat Wouda begreep dat ik mij daar niet druk om wilde maken. De laatste paar jaar ging het bedrijf al achteruit: -reparaties die vergeten werden om uit te voeren. -Interne miscommunicatie zodat je een dag vrij neemt en de monteur die komt in de veronderstelling is om onderhoud uit te voeren ipv een afgesproken reparatie en dus geen onderdelen heeft en onverrichter zake weer moet vertrekken. Maar het toppunt is: Bel je aan het begin van de avond om een storing te melden, blijkt dat ze ook inzake storingsdienst geen particulieren meer bedienen en wordt je afgesnauwd. Wouda is zo'n praktijkvoorbeeld van een familiebedrijf waarvan de 1e generatie het opbouwd, de 2e generatie het uitbouwd en de 3e of laatste generatie het weer afbreekt. Toch nog 1 ster, want dat Wouda afscheid neemt van hun klanten is op deze manier dan wel positief.

image description

tot twee keer toe is het fout gegaan, en dan bel je op en dan wordt je heel agressief te woord gestaan, ik zou twee keer nadenken

image description

Kan er nog geen woord over zeggen het contact met Wouda. Wel een en ander vernomen en gezien wat ze maken.

image description

Er word mij gevraagd te vertellen wat ik van Wouda vond , wat moet ik vertellen, ik heb alleen naar Wouda gebeld om een eventuele afspraak te maken maar ze hadden de eerste 3 weken geen tijd. Daar is het verder bij gebleven.

image description

Super service en vriendelijke monteurs

image description

Goed en klant gericht installation bedrijf. Mischien niet de goedkoopste, maar meedenken en een eerlijk advies, samen met goede service is veel meer waard als " de laatste prijs"

image description

Wouda heeft bij mij thuis de zonnepanelen gelegd. Hoop lol met de monteurs en een hele nette installatie.

image description

De monteur deed goed zijnwerk. Over wouda als bedrijf kan ik niks over vertellen .

image description

Prima geholpen, Alles doet het weer goed.

image description

Prima installateur, vam zowel zonnepanelen als elektra techniek.

image description

AFSCHEID ALS KLANT 12 januari 2021 gebeld met bedrijf. Gesproken met een mannelijke werknemer, waarbij ik aangaf dat mijn keukenkraan, die notabene door hen destijds was geleverd, los zat en dat verholpen wilde hebben. Uiteraard kon hiervoor een afspraak worden gemaakt en wel op donderdag 14 januari. Er werd meegedeeld dat er wel voorrijkosten in rekening werden gebracht. Begrijpelijk en ook geen probleem. De afspraak werd gepland wat laat in de middag. Die dag, een half uur voor sluitingstijd, zelf maar eens contact opgenomen en werd vriendelijk te woord gestaan door een dame. Zij belde even later netjes terug met mededeling dat monteur het niet ging redden. Hiervoor begrip zeker in deze Coronatijd. Nieuwe afspraak gepland voor vrijdag 15 januari tussen 10.00 en 12.00 uur. Helaas geen monteur, geen bericht. Dus zelf maar weer gebeld. Kreeg de mannelijk collega van dinsdag weer aan de lijn met een verwarrend verhaal dat hij met 2 dingen tegelijk bezig was. Aangegeven wat er speelde en meegedeeld dat ik de opdracht intrek. Prompt werd ik enkele minuten later door dezelfde persoon teruggebeld met mededeling dat hij kon zien dat monteur in de auto onderweg was!!!!!! Door Corona liep het even anders???? (toeval of niet). Ik wacht af. Verbazing alom als ik nog geen 5 minuten later weer wordt gebeld door deze man met mededeling dat monteur nog even elders bezig was en dan zou komen om te kijken wat er aan de hand was en dan materiaal zou gaan bestellen om later terug te komen. Nu wil het geval dat ik in eerste gesprek van 12 januari had aangegeven dat er alleen een of twee afdichtringen om kraan vast te zetten, gemonteerd moesten worden omdat deze waren versleten. De opdracht heb ik maar geannuleerd. Mijn conclusie: die laat ik maar achterwege.

image description

Snel, professioneel en zeer klantvriendelijk!

image description

Wij hadden lekkage in het weekend. Deze is goed opgelost. Er is aangegeven dat wij een rekening van ca 95,- konden verwachten. De monteur is ca 15 minuten bezig geweest om een knelfitting aan te brengen. Wij kregen een rekening van 174,-- (!). Na bellen werd ons verteld dat er voorrijkosten zijn berekend en hiernaast de tijd dat hij onderweg is geweest (dit is dubbel verdienen). Dat er dubbel gerekend wordt in het weekend is begrijpelijk. Maar dubbel op dubbel vind ik niet kloppen. Erg jammer. Op deze manier willen wij geen zaken meer doen.

image description

Uitstekende service al jarenlang

image description

Mijn ervaringen met Wouda is heel erg wisselend. Net zo wisselend als de reviews die hier te lezen zijn, variërend van super positief tot diep bedroevend... In het begin zijn problemen met een CV ketel in een bedrijfspand adequaat opgepakt. Later hebben wij het systeem laten aanpassen en toen begonnen de problemen... Bij vervolg onderzoek waren wij niet helemaal tevreden en hebben daar meerdere keren over gebeld. Telkens kregen we een terugbel belofte te horen waar men zich niet aan hield. Uiteraard kregen we wel een factuur. We hebben netjes aan de administratie dame kenbaar gemaakt dat we niet helemaal tevreden waren en nog op het belletje zitten te wachten. Ze heeft gelijk actie ondernomen en ook zij kreeg te horen dat wij gebeld gingen worden... u raad het al... dat gebeurde niet. Na meerder keren contact met de aardige dame van de administratie heeft ze er voor gezorgd dat we eindelijk gebeld werden om een 2e vervolgonderzoek in te plannen inzake onze klacht. Helaas is dat ook niet naar tevredenheid verlopen en hebben we gevraagd of we bij hun langs konden komen om de kwestie te bespreken. Meneer gaf aan even ruggespraak te houden met zijn collega's en zou de volgende dag terugbellen voor een afspraak. Nu 4 weken later hebben we nog niets gehoord. Ik ga nu weer een e-mail sturen met een laatste verzoek om met elkaar in gesprek te gaan, maar ik heb er een hard hoofd in. Ook hebben we in een bedrijfsverzamelpand een alarm systeem via Wouda in beheer. Complimenten voor de mannen die verantwoordelijk zijn daarvoor. Dat loopt vlekkeloos.

image description

Mijn ervaringen met Wouda is heel erg wisselend. Net zo wisselend als de reviews die hier te lezen zijn, variërend van super positief tot diep bedroevend... In het begin zijn problemen met een CV ketel in een bedrijfspand adequaat opgepakt. Later hebben wij het systeem laten aanpassen en toen begonnen de problemen... Bij vervolg onderzoek waren wij niet helemaal tevreden en hebben daar meerdere keren over gebeld. Telkens kregen we een terugbel belofte te horen waar men zich niet aan hield. Uiteraard kregen we wel een factuur. We hebben netjes aan de administratie dame kenbaar gemaakt dat we niet helemaal tevreden waren en nog op het belletje zitten te wachten. Ze heeft gelijk actie ondernomen en ook zij kreeg te horen dat wij gebeld gingen worden... u raad het al... dat gebeurde niet. Na meerder keren contact met de aardige dame van de administratie heeft ze er voor gezorgd dat we eindelijk gebeld werden om een 2e vervolgonderzoek in te plannen inzake onze klacht. Helaas is dat ook niet naar tevredenheid verlopen en hebben we gevraagd of we bij hun langs konden komen om de kwestie te bespreken. Meneer gaf aan even ruggespraak te houden met zijn collega's en zou de volgende dag terugbellen voor een afspraak. Nu 4 weken later hebben we nog niets gehoord. Ik ga nu weer een e-mail sturen met een laatste verzoek om met elkaar in gesprek te gaan, maar ik heb er een hard hoofd in. Ook hebben we in een bedrijfsverzamelpand een alarm systeem via Wouda in beheer. Complimenten voor de mannen die verantwoordelijk zijn daarvoor. Dat loopt vlekkeloos.

image description

Na aanvraag offerte voor zonnepanelen heeft Wouda dit volgens afspraak opgepakt, goed advies gegeven over configuratie. Offerte was binnen een week binnen. Na akkoord werd alvast de afspraak voor plaatsen ver vooruit gemaakt. Heel prettig. Op de geplande dag zelf zijn ze geplaatst waarbij net werk geleverd is. Kabel door het huis was een uitdaging maar dit heeft Wouda soepel en netjes opgelost. Ben erg tevreden over communicatie, kwaliteit en manier van werken! En...... de prijs was concurrerend.

image description

Aanvraag voor plaatsen van zonnepanelen gedaan. 3 keer nadien daarover gemailed en twee keer er achter aan gebeld. Iedere keer werd beloofd een offerte op maat te sturen. Helaas na 6 maand wachten nog niet een keer teruggebeld of een offerte ontvangen... Dit geeft iig geen goed gevoel ...

image description

We hebben een abonnement om de verwarming 1x per 2 jaar te laten nakijken. Maar het is heel bijzonder. ELKE keer krijgen we daarna storingen die we verder NOOIT hebben. Ik kan niet anders dan concluderen dat wat ze doen, niet goed voor de ketel is. Ik zeg het abonnement weer op. Hier hebben we niets aan,