Zonnefabriek Groningen

  1. Home
  2. Groningen
  3. Groningen
  4. Zonnefabriek Groningen

zonnepanelen installateur Zonnefabriek Groningen

Boterdiep 117, 9712 LM Groningen, Nederland

De Zonnefabriek gelooft dat zonne-energie de toekomst heeft. De Zonnefabriek helpt om zelf energie te produceren met zonnepanelen. Van subsidie tot installatie van het zonnepaneel door heel Nederland.

Over Zonnefabriek Groningen

De zonnefabriek heeft veel kennis in huis op het gebied van duurzame energie. Zij gebruikt die kennis voor het ontwikkelen van nieuwe constructies en projecten om de energietransitie in Nederland te versnellen.

Naast het installeren van zonnepanelen doen we nog meer op het gebied van zonne-energie: het scholenproject Zon op school, zonnepanelen op huurhuizen met HuurDeZon en zonne-energie via een lease-contract met Zonvast.

5 beoordelingen

image description

Resultaat is het belangrijkst: Na 9 maanden zit ik al 5% boven de geschatte jaaropbrengst. Alles wat er de komende wintermaanden nog binnendruppelt is extra bonus. Ik heb het ontbreken van een kantoor in Groningen niet gemist aangezien de adviseur, Jan Willem, bij mij thuis kwam en het contact met de helpdesk in Amsterdam steeds vlot en adequaat verliep. En teruggrijpend op die slechte beoordeling "8 x een 5sterren reviews binnen 1 dag plaatsen": we zijn benaderd, als klanten, met het verzoek een review te plaatsten. Gezien de goede ervaringen werk ik daar graag aan mee!

image description

Ik was erg positief over de Zonnefabriek na een bezoek aan hun pand in Amsterdam. Nu ik zag dat ze ook in het Noorden een winkel hebben had ik hetzelfde verwacht. Echter nooit een showroom of winkel kunnen vinden op het opgegeven adres. Ook telefonisch kom je dan weer in Amsterdam terecht. En ook 8 x een 5sterren reviews binnen 1 dag plaatsen roept erg veel vragen op! Jammer want dit past totaal niet bij mijn ervaring in Amsterdam.

image description

Wij zijn zeer tevreden over het informatieve en ongedwongen gesprek dat wij hadden met Jan-Willem Dijk vanuit het Groningse kantoor van de Zonnefabriek. Bij de aanschaf van onze PV installatie heeft ons contact met Jan-Willem zeker een beslissende rol gespeeld. Overigens, de installatie heeft onlangs zijn 1-jarige jubileum gehad en de verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen!! Het installatievermogen is 4140 Wp en de opbrengst over exact 12 maanden was 4379 kWh met een CO2 reductie van 3,1 ton. En dat was nog maar ons eerste jaar!

image description

Prima voorlichting en meedenken!

image description

Prime adviesgesprek(ken) gehad over mijn opzet via telefoon en email. Om te komen naar de meest optimale opstelling voor 8 SunPower 390w panelen in een Oost-West opstelling. Deze zijn in een paar uurtjes netjes aangelegd en werken nu prima (als die wolken nu eens weggingen... ;) )