Zonnepanelen Noord

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Tynaarlo
  4. Zonnepanelen Noord

zonnepanelen installateur Zonnepanelen Noord

Compagnonsweg 1D, 9482 WR Tynaarlo, Nederland
Dit is een citaat van Zonnepanelen Noord zelf:

Zonnepanelen Noord is de specialist in zonne-energie voor Noord Nederland wij adviseren, leveren en installeren zonnepanelen van A tot Z.

Over Zonnepanelen Noord

Zonnepanelen Noord is een regionaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drente, Groningen en Friesland. Denkt u er over zonnepanelen aan te schaffen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.


Onze Kwaliteitsgaranties:
Uitsluitend levering A-merken
Betrouwbaar advies op maat
Professionele en snelle service
Gecertificeerde en erkende installateurs
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Uitgebreid garantieplan

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

19 beoordelingen over Zonnepanelen Noord van Google My Business

image description

Het team van zonnepanelen noord heeft ons verrast met zeer goed advies qua plaatsing van de panelen. Niet zozeer de mooiste ligging, echter wel met de grootste opbrengst van de panelen. Dank hiervoor. Tevens is de omvormer op een mooie plaats in de garage geplaatst en is de bedrading mooi weggewerkt doordat de kabels onder de vloer richting meterkast is aangebracht. De mannen waren zeer vriendelijk en namen alle tijd voor uitleg en overleg. Nogmaals dank voor jullie inzet.

image description

Geweldig fijn bedrijf, professioneel en aardig, denkt met je mee en levert mooi werk af, belastingtechnisch wordt ook alles voor je geregeld. Zeer tevreden.

image description

Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord! 20 zonnepanelen laten voor een nette prijs en het kon ook snel geplaatst worden. Na de installatie deed zich er een probleem voor in 1 van de groepen in de meterkast. Dit was niet iets waar Zonnepanelen Noord in mijn ogen iets aan kon doen, maar ze wilden het hoe dan ook voor ons oplossen. In eerste instantie een noodoplossing gevonden en zelfs in het weekend kwamen ze langs om het probleem op te sporen en op te lossen. Dat is nog eens service te noemen ??

image description

Update 14-7-22: Nav mijn review is er direct op prettige manier contact gezocht met excuses voor hoe het verlopen is en komt het bedrijf binnenkort toch langs om te beoordelen wat er mogelijk is . Erg fijn . Eerdere review: Vandaag stond een afspraak voor een adviesgesprek gepland voor zonnepanelen op ons dak en voor ons tuinhuisje. De afspraak is 13 juni gemaakt. Zojuist, dus op de dag van de afspraak (!), werd ik gebeld met de mededeling dat ons dak niet geschikt is voor zonnepanelen en dat men geen panelen levert voor tuinhuisjes. Dat laatste is heel vreemd, omdat ik die vraag expliciet heb gesteld bij het maken van de afspraak. Op de vraag of dit alles niet eerder had kunnen worden gemeld is het antwoord dat het smoordruk is. Dat kan best zo zijn, maar ik heb het ook druk en mijn agenda hiervoor vrijgehouden. Vertegenwoordiger van het bedrijf leek daar geen boodschap aan te hebben. Erg onprettig. Had dit allemaal ook graag eerder geweten.

image description

Gebeld en binnen enkele dagen contact met vertegenwoordiger alles goed doorgenomen, duidelijk en offerte in de mail. Plaatsing, top monteurs keurig en netjes geplaatst daarnaast alles opgeruimd en uitleg werking . After sales, dag later gebeld door Zonnepnalen Noord of alles na wens was en bij vragen kon je ze altijd bellen. Ben zeer tevreden, goed en betrouwbaar bedrijf. Top

image description

Heel nette en vriendelijke mensen. Service boven verwachting. We zijn erg blij met onze zonnepanelen!

image description

Recent een mooie offerte gehad voor het plaatsen van tien zonnepanelen op het dak van mijn eengezinswoning. Intake/voorlichtingsgesprek was perfect. Antwoord op elke vraag en in duidelijke woorden. Zelfs een a-technicus als ik kon alles volgen. Binnen drie weken offerte, goedkeuring en plaatsing. Keurig op tijd, precies volgens afspraak, na oplevering geen rommel en troep die ze achterlieten, zelfs kwam de heer die de offerte had gemaakt nog checken, of alles goed was gegaan en of alles duidelijk was. De btw teruggave doen zij zelf voor de klant, een service/onderhoudscontract is af te sluiten voor een luttel bedrag van iets meer dan 3 euro per maand. DEZE HELE OFFERTE, PLANNING, TEKST, UITLEG EN UITVOERING LIEP ALS EEN GOED GEOLIEDE MACHINE!! EEN TIEN PLUS! Een voorbeeld voor andere ondernemingen/bedrijven. Nog iets: toen ze hoorden dat ik was opgegeven door de artsen en dat ik het huis in een perfecte staat voor mijn kinderen wilde achterlaten, hebben ze de plaatsing met 4 maanden vervroegd! Dit is zo sociaal, waar vind je dat tegenwoordig nog?

image description

Eerst 1 Ster gegeven, wegens niet nakomen van afspraak voor een offerte van Zonnepanelen voor twee verschillende adressen. 8 weken gewacht voor er iemand langs kon komen.Had ik begrip voor het zijn immers drukke tijden. Op de afspraakdag kwam er echter niemand. Zelf moeten bellen waar men bleef. Tevens was de oplossing met de telefoniste totaal niet toereikend en was deze verre van proactief. De directeur heeft hier kennenlijk lucht van gekregen en is direct in zijn auto gesprongen met twee grote bossen bloemen om de zaak vlot te trekken. Al met al is de zaak meer dan goed opgelost. Zeer netjes! Nogmaals dank heer Reder.

image description

Professioneel, vriendelijk en kundig in het traject voor aanschaf van zonnepanelen. Goede en duidelijke uitleg en erg prettig in het contact. Hier wordt een mens blij van. Dit team is een aanrader!

image description

Zeer tevreden over de informatie vooraf, de uitlag aan huis en de gestuurde offerte. De montage en aansluiten verliep vlot door leuk en deskundig personeel. Kortom, een aanrader.

image description

Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord! Van begin tot eind was het een prettig en correct contact met verschillende medewerkers. Monteurs hebben keurig netjes gewerkt. Bedrijf komt afspraken na. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!

image description

Offerte bevestigd, alleen krabbelen ze nádat ik het document heb ondertekend terug. Ze willen het 600euro duurder maken! Jammer want de actie bij de IKEA is nét verlopen. Nu val ik door hun inconsequente gedrag tussen wal en schip.

image description

Na prima voorlichting thuis over alle mogelijkheden en het direct inmeten van de opties, een uitgebreide en overzichtelijke offerte ontvangen. Vervolgens was ik na het ondertekenen van de offerte verrast dat al op korte termijn de installatie kon worden uitgevoerd. Een paar dagen van tevoren wordt de afspraak nog in herinnering gebracht. Op de dag van installatie waren de monteurs keurig op tijd en stelden beiden zich voor. Ik kreeg nog een folder waarin de verdere stappen van die dag werden uitgelegd en eveneens de dienstverlening van Zonnepanelen Noord na de installatie. De monteurs namen het legplan met mij door en beoordeelden de route naar de te plaatsen omvormer. De monteurs werkten als team prima samen en binnen de kortste keren waren de totaal 18 panelen geplaatst. Voor het aansluiten van de panelen kwam in de loop van de dag een installateur langs, die goed op de hoogte was van het uit te voeren werk. Na installatie heeft de installateur de app geïnstalleerd en uitgelegd. Werkt allemaal erg eenvoudig en overzichtelijk. Alle medewerkers van Zonnepalen Noord werken zeer professioneel en zelfstandig en waren vriendelijk, beleefd en erg netjes. Ze laten alles netjes en schoon achter, zelfs de plek rond de omvormer werd keurig met de stofzuiger schoon gemaakt. Zonnepanelen Noord verzorgt nu de BTW teruggave ook nog eens. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Zonnepanelen Noord

image description

Alles van A tot Z geregeld. Vanaf moment van advies uitbrengen zeer snel de offerte ontvangen. Even bijstellen en vragen worden heel snel beantwoord en aangepast. Echt een offerte op maat. Keurige monteurs en alles tot volle tevredenheid geplaatst. Ook de nazorg, waar een hoop bedrijven iets van kunnen leren, is top voor elkaar. Een echte aanrader dit bedrijf !!

image description

7 februari 2020 mijn zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen Noord. Erg tevreden over de monteurs die goed meedenken over indeling van de platen en netjes wegwerken kabels naar meterkast. Goede service, zo werd bijvoorbeeld een dakdoorvoer-pan van de CV op mijn verzoek gratis gerepareerd en een beschadigde UTP kabel tijdens boren meteen weer hersteld met nieuwe kabels. Ze leveren panelen en omvormers van A-kwaliteit dus niet de allergoedkoopste, maar dat had ik er wel voor over.

image description

Op onze nieuwe gasloze woning direct zonnepanelen van Zonnepanelen Noord laten leggen. De prijs was al goed, de kwaliteit blijkt ook super te zijn, erg blij mee!

image description

na vele speurwerk op het net ben ik bij zonnepanelen Noord terecht gekomen. een prima gesprek met de eigenaar van het bedrijf zijn we tot de conclusie gekomen om met hun verder te gaan. dus de zonnepanelen besteld en een datum gepland. 29 jan 2020 was het dan zover. Op het afgesproken tijd waren idd de medewerkers er. ondanks het slechte weer {bij vlagen} waren de monteurs goed gehumeurd en bleven ze netjes werken. ook binnenshuis is alles super netjes afgemonteerd . Ook de btw teruggave is gelijk geregeld. bij nader inzien van mij nog 1 paneel bijbesteld die nog geplaatst moet gaan worden maar het systeem werkt nu al super naar behoren. dus? laat de zon maar schijnen haha. al met al een super tevreden klant.

image description

Wij zijn zeer tevreden! Vanaf het begin vriendelijke en goede communicatie. Tijdens het adviesgesprek een duidelijk beeld gekregen van de mogelijkheden. En de prijs was ook beter dan verwacht. Deze week zijn de panelen geplaatst. De twee heren hebben alles netjes en verzorgd achtergelaten. En het ziet er zeer strak uit, wij zijn super tevreden. Tot slot met hulp van één van de medewerkers ons aangemeld en gezorgd dat de BTW teruggave in gang is gezet. Ook goede mogelijkheden voor onderhoud en service achteraf. Een aanrader!