Zonnepanelen Noord

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Tynaarlo
  4. Zonnepanelen Noord

Zonnepanelen installateur Zonnepanelen Noord

Compagnonsweg 1D, 9482 WR Tynaarlo, Nederland
Dit is een citaat van Zonnepanelen Noord zelf:

Zonnepanelen Noord is de specialist in zonne-energie voor Noord Nederland wij adviseren, leveren en installeren zonnepanelen van A tot Z.

Zonnepanelen Noord

Zonnepanelen Noord is een regionaal bedrijf dat is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van zonnepanelen in Drente, Groningen en Friesland. Denkt u er over zonnepanelen aan te schaffen? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk advies.


Onze Kwaliteitsgaranties:
Uitsluitend levering A-merken
Betrouwbaar advies op maat
Professionele en snelle service
Gecertificeerde en erkende installateurs
Goede prijs/kwaliteit verhouding
Uitgebreid garantieplan

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

40 beoordelingen over Zonnepanelen Noord van Google My Business

image description

Te duur, je betaalt 6200 euro voor 4200 Wp van Chinese panelen die maar 2400 kWh per jaar kunnen produceren. Je kunt dit systeem direct uit China kopen voor slechts 2000-2500 Euro. Met 3000 Euro (inclusief montage) kan jij een vergelijkbare systeem op het dak krijgen, die meer Wh per jaar kan produceren. Dit bedrijf zal vast beweren dat ze mij niet kunnen vinden om mijn reactie te ondermijnen. Ze kennen me al doordat ze mijn e-mailadres hebben gebruikt om me op te zoeken

image description

Ik kan niet geloven hoe onprofessioneel en onbeleefd het personeel van ZonnepanelenNoord is! Ik benaderde hen vriendelijk met een paar vragen voor een schoolproject, waarbij ik hen zelfs vertelde dat ik hen als bron zou vermelden. In plaats van beleefd te antwoorden, kreeg ik een onbeschofte reactie van hun klantenservice. Ze waren bot en leken totaal geen interesse te hebben in het beantwoorden van mijn vragen. Het was duidelijk dat ze mijn tijd niet waard vonden en me gewoon wilden afschepen. Als dit de manier is waarop ze potentiële klanten behandelen, dan vraag ik me af hoe ze omgaan met hun daadwerkelijke klanten. Ik zal ZonnepanelenNoord zeker niet aanbevelen aan iemand anders. Verspil je tijd en geld niet aan een bedrijf dat zo'n vreselijke klantenservice biedt.

image description

Vorige week heeft Zonnepanelen Noord de zonnepanelen bij ons geplaatst. Vanaf de aanvraag t/m de installatie is alles perfect gelopen. Je vragen worden op een hulpvaardige manier beantwoord. De installatie is gedaan door een goed team vakkundige monteurs en ze geven een duidelijke en geduldige uitleg over de werking van het systeem.....kortom een aanrader, een bedrijf die met je meedenkt.

image description

Uitstekende ervaring met Zonnepanelen Noord Gieten. Vooraf vlotte opvolging van mijn vraag naar mogelijkheden en offerte. Heldere en duidelijke informatie tijdens een kennismakingsbezoek aan huis. Uitvoering in één dag door een gemotiveerd team van specialisten die de panelen, na zorgvuldig inmeten en afstemming van de mogelijke manieren om de panelen strak en keurig symmetrisch op het dak te krijgen, op het dak monteerden. Goede uitleg van de werking van het systeem door de elektriciens die in huis de aansluiting verzorgden naar de meterkast. Binnen en buiten alles netjes opgeruimd, controle op werking systeem voor met naar huis ging. Een dag later werd nog eens na gebeld om te horen of ik als klant tevreden was met de levering, de manier van uitvoering en of er nog vragen waren over het systeem. Kortom, keurig bedrijf wat de klant centraal stelt en goed en netjes werkt. Team ZPN, bedankt voor jullie inzet!

image description

Bijzonder tevreden. 3 jaar geleden heeft Zonnepanelen Noord zonnepanelen geplaatst aan de achterkant van het huis. We hadden al jaren zonnepanelen aan de voorkant en daar was nu (januari 2024) de omvormer aan vervanging toe. Snel en keurig geregeld! Betrouwbaar bedrijf, goede communicatie, vriendelijke mensen en ze doen wat ze beloven. Het adres voor zonnepanelen! We hopen dat ze ooit ook nog een kleine windmolen kunnen leveren en een thuisbatterij als de salderingsregeling echt geschrapt wordt. Dank jullie wel!

image description

Afgelopen week zijn onze zonnepanelen geplaatst. Dit gebeurde op een vakkundige manier door vriendelijke, hardwerkende monteurs. Het hele proces van aanvraag tot plaatsing verliep op een inzichtelijke manier. Tussentijdse vragen werden altijd snel beantwoord. Ook de informatie over de aanvraag voor subsidie werd op een duidelijke manier gecommuniceerd.

image description

Wij zijn heel tevreden over de wijze waarop het traject dat wij zonnepanelen van Zonnepanelen Noord op ons dak kregen, is verlopen. Duidelijk advies. Ook nog een aantal keren langs geweest om details van aanleg te bespreken. Tenslotte zijn de panelen op het dak gelegd. Ziet er goed uit. Ook keurig aangelegd! Vriendelijke mensen. Komen afspraken goed na. Kortom, dit bedrijf geeft een betrouwbare indruk en we zijn blij dat we van hun onze zonnepanelen hebben gekregen.

image description

Offerte, planningsvoorstel, montage panelen, aansluiten meterkast, uitleg, controle achteraf...allemaal prima, snel, uitgevoerd door professionele en vriendelijke mensen. Heel simpel: ik zou ze weer kiezen!

image description

We hadden niet het gemakkelijkste dak om zonnepanelen te plaatsen. Een boerderij uit 1912 met pannen die enige voorbewerking voor montage van de zonnepanelen vereisten. In eerste instantie leek dit dan ook een struikelblok. Gelukkig is er veel expertise binnen het bedrijf en werd het aanvankelijke probleem een uitdaging die zonnepanelen Noord aan wilde gaan. En zo werden in augustus dit jaar de 26 panelen geplaatst inclusief omvormer/bekabeling. Het kostte weliswaar een hele dag met uitloop tot in de avond (opgelost met een pizza) maar toen lagen de panelen er ook strak op en werkte alles naar behoren. Jongens, met terugwerkende kracht, dank voor jullie inspanning en vakwerk. Hartelijke groet van een tevreden klant.

image description

Zowel in communicatie in het voortraject, als in uiteindelijke uitvoering zeer tevreden. Een complex legplan in combinatie met een steil dak, maakte het een uitdagende klus welke meer tijd vergde dan verwacht. Het aanvankelijke resultaat was niet helemaal conform wens, maar de dag nadat we dit kenbaar hadden gemaakt, stond er al iemand van Zonnepanelen op de stoep. Na afstemming is één en ander binnen een week en met vakmanschap naar tevredenheid hersteld. Met als resultaat 10, keurig uitgelijnde panelen op ons dak. Grote klasse! Daarnaast zijn de medewerkers erg vriendelijk en correct en kijken ze verder dan alleen de zonnepanelen. We werden gewezen op een aantal slechte dakpannen, welke zij voor ons hebben uitgewisseld met pannen die wij beschikbaar stelden en ook werden we geattendeerd op een slechte loodslab bij onze schoorsteen. Kortom, topservice aan alle kanten. Bedankt Zonnepanelen Noord!

image description

Super netjes gewerkt. Daarnaast erg vriendelijk personeel met geduld voor hun klanten.

image description

Helemaal vergeten om een review te schrijven na het installeren van 10 zonnepanelen op ons dak. Laat ik maar beginnen met het "negatieve" punt: In december 2022 al de bestelling geplaatst voor het plaatsen van zonnepanelen, terwijl die pas op 26 juli 2023 geplaatst werden. Dan zit je lang te wachten ;-) . Positief punt hiervan is uiteraard dat als je zo lang moet wachten er blijkbaar veel mensen vertrouwen hebben in dit bedrijf. Dit vertrouwen is dan ook niet beschaamd. Op de dag van installatie zijn er hier een paar enthousiaste mensen geweest die op een uitstkende manier de zonnepanelen geplaatst hebben en een vakkundige installateur die de installatie heeft aangesloten. Kleine problemen (waarlangs de kabel naar de meterkast moest lopen) zijn op een deskundige manier opgelost. Wij zijn dan ook zeer tevreden over het gehele traject en hebben geen spijt om met Zonnepanelen Noord in zee te zijn gegaan.

image description

Ultimate tevreden over de dag, het team van Dairon hebben vakwerk afgeleverd, zonnepanelen liggen prachtig op het dak, de omvormer is precies aangesloten waar ik hem wou. De bekabeling is netjes weggewerkt en alles is goed aangelegd. Ook waren deze mannen erg vriendelijk en beantwoorden alle vragen die ik had. Toppers bedankt.

image description

Over de plaatsing, en de aansluiting kan ik zeggen dat ze netjes te werk zijn gegaan. Ook zijn ze de afspraken netjes nagekomen. Ze waren op tijd en op de geplande datum, prima. Zeer goede service en een net kwaliteitsproduct. Zeker een aanrader voor wie graag zonnepanelen wil.

image description

Top! In één dagdeel 11 panelen met omvormer en bekabeling geplaatst. Met goed overleg hoe en wat te doen. Dat alles na een zorgvuldig voortraject. Goed werk. Daar kunnen de panelen cowboys echt niet tegenop.

image description

Een aantal weken offertes opgevraagd bij diverse bedrijven voor het plaatsen van 6 zonnepanelen op mijn dak waaronder bij Zonne-installaties Noord. Vrijwel direct antwoord en een offerte van hen ontvangen. Ook de telefonische contacten met het bedrijf (Yume en Thomas) verliepen plezierig en bovendien ontving ik direct antwoord op mijn vragen. Kortom, de positieve indruk die ik hierdoor kreeg in combinatie met de zeer snelle levering (de panelen zijn al gelegd binnen 3 weken...!) en de goede prijs deden mij besluiten te kiezen voor Zonne-installaties Noord. Ook de schouw van te voren door Mohammed verliep snel en prettig. Inmiddels zijn de panelen op 21 april 2023 gelegd door Mohammed en zijn team; in totaal 5 man sterk. Plaatsing en uitleg achteraf prima. Ook een vraag van mijn kant een paar dagen later werd door Mohammed direct opgepakt terwijl de oorzaak in mijn oudere meterkast ligt. Ook de service achteraf is dus dik in orde. Ik heb nu al besloten dat een nieuwe meterkast ook door hen aangelegd kan worden..... Heel tevreden dus. Marco ter Harmsel.

image description

Over de plaatsing, en de aansluiting kan ik zeggen dat ze netjes te werk zijn gegaan. Ook zijn ze de afspraken netjes nagekomen. Ze waren op tijd en op de geplande datum, prima. Maar ik ben wel minder tevreden over de gang van zaken bij de offerte en opdracht bevestiging. Je moet een opdracht bevestiging hebben voor subsidie, maar als je er dan achter komt dat je voor maar liefst ?4252,- slechts 4 miezerige zonnepanelen geïnstalleerd krijgt, terwijl bij de meeste concurrenten voor hetzelfde geld er wel 10 worden geplaatst, dan voel ik me toch wel aardig bedrogen! Binnen 14 dagen annuleren is er niet meer bij, want dan worden er kosten in rekening gebracht, terwijl er nog niks besteld of gebeurd is en je notabene nog meer dan een half jaar moet wachten voor de plaatsing?! Jammer dat er zo erg misbruik wordt gemaakt van het overheids potje. Ik zou mensen aanraden eerst nog eens goed rond te kijken alvorens met Zonnepanelen Noord in zee te gaan.

image description

Topservice ! Vooraf, tijdens en achteraf duidelijke en attente communicatie door vriendelijke mensen, zo wil je het graag. 12 panelen met micro inverters volledig naar wens geplaatst. De uitbreiding zal ik ook zeker weer via hen doen ?? Update: de uitbreiding ging net zo goed en vlot ?

image description

Uitermate tevreden over zonnepanelen noord. 20 panelen laten plaatsen. Het hele traject van aanvraag tot levering is perfect verlopen.

image description

Het team van zonnepanelen noord heeft ons verrast met zeer goed advies qua plaatsing van de panelen. Niet zozeer de mooiste ligging, echter wel met de grootste opbrengst van de panelen. Dank hiervoor. Tevens is de omvormer op een mooie plaats in de garage geplaatst en is de bedrading mooi weggewerkt doordat de kabels onder de vloer richting meterkast is aangebracht. De mannen waren zeer vriendelijk en namen alle tijd voor uitleg en overleg. Nogmaals dank voor jullie inzet.

image description

Geweldig fijn bedrijf, professioneel en aardig, denkt met je mee en levert mooi werk af, belastingtechnisch wordt ook alles voor je geregeld. Zeer tevreden.

image description

Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord! 20 zonnepanelen laten voor een nette prijs en het kon ook snel geplaatst worden. Na de installatie deed zich er een probleem voor in 1 van de groepen in de meterkast. Dit was niet iets waar Zonnepanelen Noord in mijn ogen iets aan kon doen, maar ze wilden het hoe dan ook voor ons oplossen. In eerste instantie een noodoplossing gevonden en zelfs in het weekend kwamen ze langs om het probleem op te sporen en op te lossen. Dat is nog eens service te noemen ??

image description

Goed geholpen met het kiezen van het aantal panelen en de plaatsing van de omvormer. Ook de installatie is snel en voorspoedig verlopen met monteurs en installateurs die goed weten waar ze mee bezig zijn. Al met al een goede ervaring en zeker aan te bevelen!

image description

Update 14-7-22: Nav mijn review is er direct op prettige manier contact gezocht met excuses voor hoe het verlopen is en komt het bedrijf binnenkort toch langs om te beoordelen wat er mogelijk is . Erg fijn . Eerdere review: Vandaag stond een afspraak voor een adviesgesprek gepland voor zonnepanelen op ons dak en voor ons tuinhuisje. De afspraak is 13 juni gemaakt. Zojuist, dus op de dag van de afspraak (!), werd ik gebeld met de mededeling dat ons dak niet geschikt is voor zonnepanelen en dat men geen panelen levert voor tuinhuisjes. Dat laatste is heel vreemd, omdat ik die vraag expliciet heb gesteld bij het maken van de afspraak. Op de vraag of dit alles niet eerder had kunnen worden gemeld is het antwoord dat het smoordruk is. Dat kan best zo zijn, maar ik heb het ook druk en mijn agenda hiervoor vrijgehouden. Vertegenwoordiger van het bedrijf leek daar geen boodschap aan te hebben. Erg onprettig. Had dit allemaal ook graag eerder geweten.

image description

Gebeld en binnen enkele dagen contact met vertegenwoordiger alles goed doorgenomen, duidelijk en offerte in de mail. Plaatsing, top monteurs keurig en netjes geplaatst daarnaast alles opgeruimd en uitleg werking . After sales, dag later gebeld door Zonnepnalen Noord of alles na wens was en bij vragen kon je ze altijd bellen. Ben zeer tevreden, goed en betrouwbaar bedrijf. Top

image description

Heel nette en vriendelijke mensen. Service boven verwachting. We zijn erg blij met onze zonnepanelen!

image description

Recent een mooie offerte gehad voor het plaatsen van tien zonnepanelen op het dak van mijn eengezinswoning. Intake/voorlichtingsgesprek was perfect. Antwoord op elke vraag en in duidelijke woorden. Zelfs een a-technicus als ik kon alles volgen. Binnen drie weken offerte, goedkeuring en plaatsing. Keurig op tijd, precies volgens afspraak, na oplevering geen rommel en troep die ze achterlieten, zelfs kwam de heer die de offerte had gemaakt nog checken, of alles goed was gegaan en of alles duidelijk was. De btw teruggave doen zij zelf voor de klant, een service/onderhoudscontract is af te sluiten voor een luttel bedrag van iets meer dan 3 euro per maand. DEZE HELE OFFERTE, PLANNING, TEKST, UITLEG EN UITVOERING LIEP ALS EEN GOED GEOLIEDE MACHINE!! EEN TIEN PLUS! Een voorbeeld voor andere ondernemingen/bedrijven. Nog iets: toen ze hoorden dat ik was opgegeven door de artsen en dat ik het huis in een perfecte staat voor mijn kinderen wilde achterlaten, hebben ze de plaatsing met 4 maanden vervroegd! Dit is zo sociaal, waar vind je dat tegenwoordig nog?

image description

Eerst 1 Ster gegeven, wegens niet nakomen van afspraak voor een offerte van Zonnepanelen voor twee verschillende adressen. 8 weken gewacht voor er iemand langs kon komen.Had ik begrip voor het zijn immers drukke tijden. Op de afspraakdag kwam er echter niemand. Zelf moeten bellen waar men bleef. Tevens was de oplossing met de telefoniste totaal niet toereikend en was deze verre van proactief. De directeur heeft hier kennenlijk lucht van gekregen en is direct in zijn auto gesprongen met twee grote bossen bloemen om de zaak vlot te trekken. Al met al is de zaak meer dan goed opgelost. Zeer netjes! Nogmaals dank heer Reder.

image description

Professioneel, vriendelijk en kundig in het traject voor aanschaf van zonnepanelen. Goede en duidelijke uitleg en erg prettig in het contact. Hier wordt een mens blij van. Dit team is een aanrader!

image description

Zeer tevreden over de informatie vooraf, de uitlag aan huis en de gestuurde offerte. De montage en aansluiten verliep vlot door leuk en deskundig personeel. Kortom, een aanrader.

image description

Zeer tevreden over Zonnepanelen Noord! Van begin tot eind was het een prettig en correct contact met verschillende medewerkers. Monteurs hebben keurig netjes gewerkt. Bedrijf komt afspraken na. Ik kan dit bedrijf zeker aanraden!

image description

Offerte bevestigd, alleen krabbelen ze nádat ik het document heb ondertekend terug. Ze willen het 600euro duurder maken! Jammer want de actie bij de IKEA is nét verlopen. Nu val ik door hun inconsequente gedrag tussen wal en schip.

image description

Na prima voorlichting thuis over alle mogelijkheden en het direct inmeten van de opties, een uitgebreide en overzichtelijke offerte ontvangen. Vervolgens was ik na het ondertekenen van de offerte verrast dat al op korte termijn de installatie kon worden uitgevoerd. Een paar dagen van tevoren wordt de afspraak nog in herinnering gebracht. Op de dag van installatie waren de monteurs keurig op tijd en stelden beiden zich voor. Ik kreeg nog een folder waarin de verdere stappen van die dag werden uitgelegd en eveneens de dienstverlening van Zonnepanelen Noord na de installatie. De monteurs namen het legplan met mij door en beoordeelden de route naar de te plaatsen omvormer. De monteurs werkten als team prima samen en binnen de kortste keren waren de totaal 18 panelen geplaatst. Voor het aansluiten van de panelen kwam in de loop van de dag een installateur langs, die goed op de hoogte was van het uit te voeren werk. Na installatie heeft de installateur de app geïnstalleerd en uitgelegd. Werkt allemaal erg eenvoudig en overzichtelijk. Alle medewerkers van Zonnepalen Noord werken zeer professioneel en zelfstandig en waren vriendelijk, beleefd en erg netjes. Ze laten alles netjes en schoon achter, zelfs de plek rond de omvormer werd keurig met de stofzuiger schoon gemaakt. Zonnepanelen Noord verzorgt nu de BTW teruggave ook nog eens. Wij zijn dan ook zeer tevreden over Zonnepanelen Noord

image description

Alles van A tot Z geregeld. Vanaf moment van advies uitbrengen zeer snel de offerte ontvangen. Even bijstellen en vragen worden heel snel beantwoord en aangepast. Echt een offerte op maat. Keurige monteurs en alles tot volle tevredenheid geplaatst. Ook de nazorg, waar een hoop bedrijven iets van kunnen leren, is top voor elkaar. Een echte aanrader dit bedrijf !!

image description

Na afspraak en inmeten, gelijk dezelfde dag nog een offerte in de e-mail. Dag zelf erg goed verlopen, met vriendelijke monteurs die weten wat ze doen. Na oplevering geen rommel achterlaten en goede uitleg over werking van het systeem. Aan het einde van de dag wordt je nog teruggebeld door het bedrijf of er nog vragen en of opmerkingen zijn. Dag na plaatsing al aangesloten op Enphase monitoring panelen en afhandeling belasting teruggave. Kortom een goed bedrijf met mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Wat kan beter: Interne communicatie wat betreft datum planning.

image description

7 februari 2020 mijn zonnepanelen laten plaatsen door Zonnepanelen Noord. Erg tevreden over de monteurs die goed meedenken over indeling van de platen en netjes wegwerken kabels naar meterkast. Goede service, zo werd bijvoorbeeld een dakdoorvoer-pan van de CV op mijn verzoek gratis gerepareerd en een beschadigde UTP kabel tijdens boren meteen weer hersteld met nieuwe kabels. Ze leveren panelen en omvormers van A-kwaliteit dus niet de allergoedkoopste, maar dat had ik er wel voor over.

image description

Op onze nieuwe gasloze woning direct zonnepanelen van Zonnepanelen Noord laten leggen. De prijs was al goed, de kwaliteit blijkt ook super te zijn, erg blij mee!

image description

na vele speurwerk op het net ben ik bij zonnepanelen Noord terecht gekomen. een prima gesprek met de eigenaar van het bedrijf zijn we tot de conclusie gekomen om met hun verder te gaan. dus de zonnepanelen besteld en een datum gepland. 29 jan 2020 was het dan zover. Op het afgesproken tijd waren idd de medewerkers er. ondanks het slechte weer {bij vlagen} waren de monteurs goed gehumeurd en bleven ze netjes werken. ook binnenshuis is alles super netjes afgemonteerd . Ook de btw teruggave is gelijk geregeld. bij nader inzien van mij nog 1 paneel bijbesteld die nog geplaatst moet gaan worden maar het systeem werkt nu al super naar behoren. dus? laat de zon maar schijnen haha. al met al een super tevreden klant.

image description

Wij zijn zeer tevreden! Vanaf het begin vriendelijke en goede communicatie. Tijdens het adviesgesprek een duidelijk beeld gekregen van de mogelijkheden. En de prijs was ook beter dan verwacht. Deze week zijn de panelen geplaatst. De twee heren hebben alles netjes en verzorgd achtergelaten. En het ziet er zeer strak uit, wij zijn super tevreden. Tot slot met hulp van één van de medewerkers ons aangemeld en gezorgd dat de BTW teruggave in gang is gezet. Ook goede mogelijkheden voor onderhoud en service achteraf. Een aanrader!