Zonnepanelen Plus

  1. Home
  2. Limburg
  3. Venray
  4. Zonnepanelen Plus

Zonnepanelen installateur Zonnepanelen Plus

Macroweg 22, 5804 CL Venray, Nederland
Dit is een citaat van Zonnepanelen Plus zelf:

Zonnepanelen installateur in heel Nederland. Wij leveren hoogwaardige zonnepanelen die het hoogste rendement behalen van alle zonnepanelen op de markt.

Zonnepanelen Plus

Als leverancier van o.a. zonnepanelen hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige systemen op het gebied van energiebesparing Wij distribueren onze producten via ons agenten netwerk en laten de uitvoering doen door ons eigen professionele installatieteam.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

43 beoordelingen over Zonnepanelen Plus van Google My Business

image description

De informatie en het advies verkregen van Remco was de juiste keuze! De plaatsing van de zonnepanelen en verdere begeleiding en afhandeling was zeer professioneel. Als er iets onduidelijk was kregen we steeds snel antwoord op onze vragen. Via de app kunnen we nu perfect onze besparingen inzien.

image description

Het bedrijf heeft ons benaderd om een afspraak te maken voor meer informatie over zonnepanelen. Deze afspraak is gemaakt op 24 januari, om 18.30 uur. Werknemer zou langskomen voor uitleg, echter is hij zonder bericht niet verschenen. Dit terwijl wij ons voor de afspraak hebben gehaast. Ik heb nog even gewacht met een review te schrijven, omdat er immers nog via e-mail contact met ons op had kunnen worden genomen dat hij niet verschenen is wegens moverende redenen. Deze e-mail bleef uit. Reactie op het antwoord hieronder: De adviseur heeft ons pas voor het eerst benaderd, nadat we een review hadden geplaatst. De adviseur dreigde direct met het doen van aangifte omtrent Smaad en laster indien wij zijn naam niet weg zouden halen. Jammer dat het een en ander zo is gelopen. Excuses aanvaard.

image description

De zonnepanelen zijn heel vakkundig geplaatst en ook het voorwerk en advies zijn precies gedaan en gegaan als was uitgelegd .de heren en iedereen die ermee gemoeid was verdienen een pluim

image description

Het adviesgesprek met Emiel ging zeer goed en we werden zeer goed geïnformeerd over de voor en nadelen van de verschillende soorten zonnepanelen op de markt. Onze meterkast moest compleet aangepast worden en ook dit is door een professionele monteur aangepast. Na enige tijd te moeten wachten op beschikbaarheid is er netjes een afspraak ingepland om de wensen op papier te zetten qua bekabeling routing en kort erna kwamen de monteurs om deze te monteren. Toen de monteurs bezig waren heb ik ze er wel op moeten wijzen dat ze de panelen fout op het dak hadden gelegd...ik had voor 8 en achter 4 panelen en hun hadden voor 4 en achter 8 gemonteerd...dit is gelijk aangepast...als ik dan toch een kritisch punt mag geven is dat de monteurs de afspraken duidelijk gecommuniceerd krijgen want ik kreeg een kleine discussie hierover met 1 van de monteurs...al met al was ik zeer tevreden over het hele traject en zal dit bedrijf ook aanbevelen.

image description

We wisten dat we duurdere panelen zouden plaatsen via dit bedrijf ? dit is ook perfect gelopen ? heb zelfs nog een goede vriend geadviseerd deze ook te nemen ? heeft dit ook gedaan sterker nog 18 panelen .. ze zeiden ok via een klant dan zou ik 100 euro krijgen genoteerd alles ? het gaat niet om die 100 euro wat ik zou nuttigen met diezelfde vriend .. maar na herhaaldelijk bellen om die stomme 100 euro ( principe kwesti ) afgescheept nooit meer wat gehoord ! Nogmaals gaat om het principe niet meer niet minder ? panelen liggen dus bij zowel hem als daarvoor bij mij

image description

Het plaatsen van de panelen ging super!! De uitleg was goed. Echter na twee maanden zit zonder enige reden het kastje los. Dat hebben we vast geplakt met duketape en gemeld. De organisatie zegt de melding goed te hebben ontvangen. Maar er gebeurt niets. Nogmaals gebeld,weer word aangegeven dat de melding goed is ontvangen en word opgepakt. Maar we zijn weer een week verder en er is nog steeds niets veranderd of gemaakt. Het plaatsen gaat goed maar de service erna laat te wensen over. We worden niet geïnformeerd we krijgen niets te horen. Het is maar hopen dat de duketape niet los laat. En we zullen maar nog eens gaan bellen.

image description

Heel eerlijk? Dit zijn niet de goedkoopste panelen die je aan kunt schaffen. Maar: geen goedkope Chinese prullenkraam, maar deugdelijke panelen met een hele hoge garantieperiode en een Nederlandse klantenservice die gewoon écht bereikbaar is en waar ze het antwoord op je vraag weten. Wij zijn zeer tevreden, van bestelling tot plaatsing en aftersales!

image description

In het begin kwam het wat stroef op gang (personeelsgebrek, drukte werd als reden gegeven) maar uiteindelijk helemaal goed gekomen. Bij vragen werd er duidelijk geantwoord en was men behulpzaam. Uiteindelijke installatie werd door 2 ervaren, vlotte en vriendelijke monteurs gedaan. Gingen niet weg voor alles werkte en duidelijk was. Paar weken later werd er nog contact opgenomen of alles in orde was en de doos Merci was ook welkom. Kortom, al met al een goede ervaring.

image description

Na en tijdens de bestelling wel het 1 en ander mis gegaan... uiteindelijk is het bedrijf met de juiste oplossingen gekomen en is alles Na tevredenheid opgelost Panelen werken erg goed op nog geen 1.5 maand tijd al bijna 600 kwh opgewekt :) zonnepanelen liggen voor een gedeelte waar de zon op komt... dit om te zorgen dat er over de dag heen langer gebruik gemaakt kan worden van eigen opgewekte stroom... op 6 september van half 8 smorgens tor 20.00 uur in de avond kunnen opwekken Op de bewolkte dagen in augustus toch nog 6 kwh per dag opgewekt met slechts 8 panelen Maxeon 6 panelen 425 wp per paneel zijn dan ook echte aanraders standaard 25 jaar garantie op de omvormer en 25 op de panelen... nog 15 extra via de fabrikant was een extra reden om deze panelen aan te schaffen... bij zulke garanties moet je overtuigd zijn van je product anders gaat het je veel geld kosten als bedrijf

image description

Twee weken na plaatsing al storing, bij controle door elektricien blijkt het verkeerd en brandgevaarlijk aangesloten. Er waren reeds brandplekken te zien, het enige dat zpp doet is een onderdeel vervangen. Geen sorry, geen tegemoedkoming voor een week geen opbrengst. Afrader.

image description

Het gaat om het eindresultaat en dat is uitstekend met dank aan Patrick Leenders. die er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat alles naar onze wens geïnstalleerd is. Jullie Poolse medewerkers werken hard maar denken minder na bij het gene ze doen, maar na wat aanwijzingen en correctie kwam het toch goed. Wat extra onnodig meer werk. App werkt ook prima.

image description

Adviesgesprek kon enkel aan huis, maar wat een zonde van je tijd! John is langsgekomen en er zou een offerte opgemaakt worden binnen hooguit 2 weken. Overmorgen is het 4 weken geleden en de offerte moet nog steeds volgen. Nee, ik ga er niet achteraan bellen. M.i. zegt dit wat over de structuur en betrouwbaarheid van de organisatie. Als je bij aanvang al vergeten wordt, hoe moet het dan verder?! 2 sterren enkel voor de vriendelijkheid. Geen idee wat de ?plus? in de bedrijfsnaam doet. Misschien iets met ?2 plus 8 weken wachten? ofzo?

image description

Lars is een offerte komen maken, zeer persoonlijk en gericht op onze wensen en behoeften. Ook na het plaatsen laat wordt zijn dank aan ons getoond. We zijn voor de tweede keer met hem in zee gegaan, dat zegt genoeg denk ik. De opzichter heeft ook prima werk geleverd en stond open voor advies en overleg. Helemaal top! De mannen die de panelen kwamen plaatsen waren zeer kundig, professioneel en hebben zeer netjes gewerkt. Een kleine aanpassing in de meterkast was absoluut geen moeite. Een absolute aanrader!

image description

Nou onze ervaring bij het plaatsen en monteren was niet erg naar tevredenheid. Wij wilde geen kabels buiten over de muur en hebben dat duidelijk aangegeven. Bij de buren kon het ook makkelijk via het dakbeschot naar de zolder, maar toch gingen ze het op de gerestaureerde schoorsteen maken. Deze bevestiging is verschrikkelijk lelijk en willen we dan ook verwijderd hebben. Hier zijn we al ruim twee maanden mee bezig, maar is nog steeds niet veranderd. Ook wordt er steeds beloofd dat er na twee dagen terug gebeld wordt maar dan duurt het drie weken voordat we iets horen. Dus wij wachten nog steeds op een afwerking naar onze tevredenheid.

image description

Verkoop en voorlichting was prima, duidelijk en een eerlijk verhaal. Installatie ook goed verlopen, netjes gedaan niks over te klagen. Backoffice is chaostisch, gaan langs elkaar heen en moest constant overal zelf achteraan. Erg jammer. Niemand die ook de moeite heeft genomen om na een hoop gedoe even te bellen of het allemaal inmiddels naar wens is. We zijn tevreden over de panelen en de installatie. Maar communicatief zijn er nog flinke stappen te maken.

image description

Zeer vervelende verkoper net aan de deur, ondanks de nee/nee sticker. Vorig jaar stond dezelfde persoon al aan de deur met een leugenachtig praatje dat ze in opdracht van de provincie werken hierover ook een klacht ingediend. Blijf aub ver uit onze buurt

image description

Nadat ik een afspraak had gemaakt met een van de buitendienstmedewerkers van Zonnepanelenplus waren wij overtuigd dat wij met Zonnepanelenplus een goede keuze hadden gemaakt. Medewerker neemt ruim de tijd en heeft duidelijk verstand van deze materie. Vervolgens word er de ruimte gegeven om alles goed te overdenken en maakt een vervolg afspraak na twee weken om alle vragen die u heeft te beantwoorden/bespreken alvorens te beslissen of men met Zonnepanelenplus zaken te willen doen. Vervolgens worden de werkzaamheden ingepland en worden de meterkast en zonnepanelen keurig door vakbekwame installateurs aangepast en gemonteerd. Ook is er altijd nog de mogelijkheid bij vragen contact met Zonnepanelenplus op te nemen. Super bedrijf is onze mening J. Stommels. Vianen (Utr

image description

Ik ben super blij dat ik door de slechte revieuws heb heen gekeken. Ben geholpen door Philip en deze heeft zijn woord meer dan waar gemaakt. Thx. Verschillende medewerkers te woord gestaan per email en telefoon en ben op een professionele manier behandeld. Ben Goed op de hoogte gehouden en afgesproken datum netjes de zonne panelen op het dak. Ook deze zijn geïnstalleerd door super ervaren en vriendelijke monteurs. Vanuit mijn beleving raad ik iedereen zonnepanelen plus aan. Waren er min punten dan had ik deze zeker ook vermeld. Tot zover super bedankt En hopen op een goede zomer

image description

zeer kundig en vriendelijk, goede uitleg, komen afspraken na

image description

Rob de vertegenwoordiger heeft ons alles heel goed en duidelijk uitgelegd. De mannen die de panelen gelegd hebben waren vriendelijk en wisten precies wat ze deden. Ook de afwikkeling werd goed afgehandeld met de btw teruggave. Wij zijn heel tevreden .

image description

Hele fijne ervaring met Zonnepanelen Plus. Aardige jongen genaamd Djoey kwam langs voor advies en een hele ploeg kwam een tijdje later de zonnepanelen vakkundig installeren. Nette en zo bleek zeer kundige mannen. Ik wilde graag de leidingen netjes weggewerkt hebben en dat hebben ze heel goed gedaan.

image description

Aanvankelijk een nette (wel meest kostbare) organisatie totdat je klant bent. Dat meer betaalt voor kwaliteit is geen probleem wat mij betreft. Totdat je wilt uitbreiden? Dan begint het grote ?graaiwerk?. Je moet andere panelen kopen die niet op je huidige omvormer passen. Je wordt zodoende geacht ook een nieuwe omvormer te kopen. Panelen zijn factor 4 gestegen in prijs. Schaarste zorgt voor prijsstijging maar factor 4?! En dat voor bestaande loyalen klanten? Voor 2 panelen ?3300 vragen is absurd! Doe geen zaken met deze organisatie. Er zijn genoeg kwalitatieve alternatieven in de markt, ook nu.

image description

Goede kwaliteit panelen, slechte service, planning en klantgerichtheid: Verkoper is schimmig over prijs panelen, na aandringen een 'speciale korting' ontvangen. Verkoper geeft tevens aan dat de panelen binnen 2 maanden op het dak liggen, maar na akkoord van offerte heeft het 3,5 maand geduurd. In die tijd hoor je ook niets van ze, bij telefonisch contact over status van de bestelling zijn sommige medewerkers onvriendelijk. Nu (6 weken na installatie) wacht ik nog steeds op mijn inloggegevens van het monitoringssysteem. Panelen zijn van hoge kwaliteit en monteurs zijn zeer kundig en vriendelijk, maar klantenservice en planning is zeer matig. Ik raad dit bedrijf af.

image description

Momenteel bijna 2 maanden in bezit van een installatie met Sunpower zonnepanelen. We hebben extra voordeel gehad dankzij het goede weer en we hebben daardoor een top opbrengst gehad. Wat betreft de gang van zaken ging alles zoals ik eerder heb gehoord van mensen in onze straat die ook bij ZonnepanelenPlus zonnepanelen hebben gekocht. De uitleg van de adviseur is was duidelijk en het werk van de monteurs en de nazorg was ook top. Dank jullie wel!

image description

Kwam net een salespersoon aan de deur, ondanks de NEE-sticker (geen verkopers etc). Hij stelde zich niet voor maar brandde meteen los over zonnepanelen. Hij kwam niks verkopen zei hij, hij wilde gewoon mijn telefoonnummer, zodat ik gebeld kon worden door een verkoopadviseur. Wat een goeie zeg! Toen ik hem met moeite weg kreeg vroeg hij of ik net wakker was. Wat een aanname. Nee jij trekt volle zalen jongen. Zo, nu heb ik zéker zin om mijn telefoonnummer te delen, na zo'n opmerking HAHA. Tip: hou je vooroordelen voor je als je telefoonnummers wil verzamelen. Bedankt hé!

image description

Dit bedrijf weet wat ontzorgen is. Van het begin tot het eind goed geholpen. Vakkundige medewerkers die keurig mijn zonnepannelen hebben geplaatst. Daarbij werd ook naar mijn wensen geluisterd. Ps. Die negatieve reviews slaan echt nergens op. Ik heb een duidelijk verhaal gehad van de verkoper. Ik heb eerder verkopers van zonnepanelen aan de deur gehad die probeerde mij veel te veel zonnepanelen aan te smeren. De zonnepanelen die geplaatst zijn, zijn de beste van dit moment dat kan jezelf makkelijk opzoeken op google.

image description

Op 27 juli een afspraak gemaakt met een adviseur die langs kwam. Die is ongeveer een uur geweest en zou diezelfde dag nog twee offertes uitbrengen. Tot op heden niks meer van gehoord. Ook niet na twee reminders via de mail. Vreemde gang van zaken als je eerst zoveel moeite doet om een adviseur bij je klant te krijgen om vervolgens niks meer van je te laten horen. Opdracht is inmiddels naar een andere leverancier gegaan, dat lijkt me duidelijk. Zonnepanelenplus bleek uiteindelijk ook flink duurder dan alle anderen. En ook de installatie garantie van 2 jaar was ontzettend weinig. Daarbij proberen ze je een parallel systeem aan te smeren (wat duurder) is maar het zou allemaal veel veiliger zijn en meer rendement opleveren. Kost dan wel 2000 euro meer dan de concurrentie ('die je niet moet geloven'. Dat voor een dak waar geen schaduw op valt. Kundig verhaal? Mwa. Die 2000 euro extra straat in geen verhouding tot t 'extra' rendement.

image description

Prettig adviesgesprek gehad. Echter: achteraf gezien blijken er behoorlijke gaten te zitten in het verkooppraatje. Ten eerste: we hebben duidelijk aangegeven GEEN zonnepanelen te willen die in China worden geproduceerd (Xinjiang, dwangarbeid door Oeigoeren, u kent het wel). ?Maak u geen zorgen: wij produceren niet in China?. Wel dus! ?Geassembleerd in China?, aldus de offerte. Er is zelfs een fabriek elders gesloten om de productie van de P-serie naar Xinjiang te verplaatsen. Ten tweede: ?Onze panelen hebben een cradle-to-cradle certificaat?. Klopt: maar dat geldt alleen voor de DC-modules, E-, X- en A-serie. Maar helaas niet voor de geoffreerde P-serie. Geverifieerd bij en (via e-mail) bevestigd door het certificerings-instituut die mij het certificaat hebben opgestuurd. Niet verrassend natuurlijk voor een product dat in China wordt geproduceerd. Bovendien is de certificering slechts ?bronze?. Dat kan dus beter. Tenslotte: van grondstofwinning tot ?end of life? (dat zijn 35 jaar!) slechts 1% afval, aldus het verhaal. Terwijl recyclage van solarcellen tegenwoordig nog steeds problematisch is. Bij Zonnepanelenplus slechts 1% afval over de gehele levenscyclus: dat gelooft toch niemand! Wel?

image description

Lees veel negatieve reacties, snap ik echter niet! Al jaren zonnepanelen via dit bedrijf tot nu toe geen enkele probleem. Hebben destijds netjes hun werk gedaan en afspraken altijd nagekomen ??

image description

Zonnepanelenplus staat hier net voor de deur. Ondanks dat ik een neesticker heb. (We verkopen niet) & daarna aangeef mijn man regelt dit en ik ben eigenlijk nu in telefoongesprek met iemand gewoon doorgaat met zijn praatje! Ik moet na herhaling gewoon echt zeggen wil je nu gewoon gaan want ik wil dit niet! Vind dit behoorlijk intimiderend en agressieve verkoop dus echt niet dat ik hier mijn Zonnepanelen bestel!!!!

image description

Komen afspraken niet na en zijn 30% duurder dan de eerstvolgende, dat komt volgens hun omdat zij zo goed zijn en de rest is chinese rotzooi.

image description

Van het eerste gesprek tot de laatste afhandelingen prima verzorgd. Eerlijke voorlichting en goede begeleiding.

image description

Is prima verlopen allemaal.

image description

Prima service en goed bereikbaar. Kwaliteit is zeer goed.

image description

Agressieve, misleidende en brutale verkooptactieken deur aan deur. Verkoper wil zich niet legitimeren, wil niet zeggen voor welk bedrijf hij werkt. Pas na aandringen mompelt hij een een naam van zijn leidinggevende, maar niet de bedrijfsgegevens oid. Nadat de gealarmeerde buren ook bij ons kwamen staan, heeft hij uiteindelijk de bedrijfsnaam gegeven. Nee-stickers waarin onze buren en wijzelf aangeven geen verkopers aan de deur te willen worden moedwillig genegeerd. Hier iets over zeggen resulteert in een grote mond. Bellen met Zonnepanelen Plus heeft weinig zin, opnemen doet men niet. Al met al een zeer slechte ervaring. Waarom is dit toegestaan!

image description

GEEN AANRADER! Waardeloze service. Bestellen, betalen en leveren is geen probleem bij Zonnepanelen Plus maar dat kan overal. Vraag je om service of bereidwilligheid nadat de transactie gedaan is en bedenktijd van 14 dagen is verlopen? Dan geeft Zonnepanelen Plus niet thuis. Zonnepanelen Plus: een organisatie die hard op de regeltjes speelt met weinig gevoel voor klantgerichtheid. Zoek je een zakelijke relatie voor de langere termijn waar je je aankopen wilt kunnen uitbreiden of op kunt terugvallen? Zoek dan vooral verder!!!

image description

Ze moeten eerst leren fatsoenlijk met mensen om te gaan.

image description

Super tevreden over de contacten en werkzaamheden van dit bedrijf.

image description

Goed bedrijf levert goede service

image description

Nette installatie door aardige monteurs en ook in een dag geregeld. Alles ook gelijk netjes opgeruimd. Nu gaan genieten van het terugdraaien van de meter!

image description

Ik sluit me aan bij een eerdere review. Ik had precies hetzelfde: Afspraak per mail ter bevestiging ontvangen. Komen vervolgens gewoon niet opdagen. Daar heb je dan vrij voorgenomen. Op de afspraak-mail een reply gestuurd maar ook hier niets van vernomen. Als je de afspraken in deze fase niet eens na kunt komen EN niet reageert op Email dan is er maar 1 conclusie: niet mee in zee gaan. Belooft een hoop ellende in de toekomst

image description

Ik ben echt super tevreden over de service van ZonnepanelenPlus. Zowel het advies als de installatie is op een zeer prettige manier gegaan. Heb nu een jaar gewacht met het schrijven van een beoordeling om te kijken of het voorgespiegelde rendement wel behaald is en dit is zelfs 10% hoger dan vooraf berekend. De Sunpower panelen zijn dus inderdaad veel beter. Ik kan ZonnepanelenPlus daarom van harte aanbevelen

image description

bij ons is alles mis gegaan wat er maar mis kon gaan. o.a verkeerde metingen gedaan. zaten op het verkeerde dak te kijken. ze bellen niet terug als dit beloofd word. ze sturen geen mail als dit beloofd word. we moesten overal achteraan gaan. uiteindelijk op de dag dat ze kwamen leggen. klopte weer het een en ander niet en hebben wij gelukkig het contract kunnen ontbinden. hier zou ik trouwens nog een credit nota voor ontvangen. 1 keer per mail beloofd en 1 keer telefonisch en zelfs dat komen ze niet na. als ik de revieuws lees vraag ik mij echt af ik over een ander bedrijf zit te lezen. ik plaats hier nog even een reactie op jullie reactie. dat van die creditnota is inderdaad opgelost, de dag nadat ik deze revieuw op fb had geplaatst. overal moest ik achteraan. Maar het gaat hier niet alleen om 2 panelen minder. uiteindelijk ging het van 11 naar nog maar 7 panelen op het dak en daar hebben zich uiteindelijk 6 mensen binnen jullie bedrijf zich mee bezig gehouden om daar achter te kunnen komen. jullie zaten bij google maps gewoon op het verkeerde dak te kijken en te meten, terwijl jullie al hier geweest waren. en zoals ik al eerder beschreef, achter alle afspraken moesten wij achteraan bellen, appen of mailen.