Zonnepanelen Xtra

  1. Home
  2. Zuid-Holland
  3. Hardinxveld Giessendam
  4. Zonnepanelen Xtra

Zonnepanelen installateur Zonnepanelen Xtra

Houtschelf 15a, 3371 KB Hardinxveld Giessendam, Nederland
Dit is een citaat van Zonnepanelen Xtra zelf:

Zonnepanelen Xtra is een professioneel bedrijf welke zonnepanelen en toebehoren levert aan bedrijven en particulieren. Wij maken enkel gebruik van A-merk zonnepanelen welke in de praktijk zijn getest en van gerenommeerde fabrikanten afkomstig zijn.

Zonnepanelen Xtra

Wij leveren A-merken zonnepanelen, omvormers en montagesystemen aan zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit en persoonlijke service komen bij ons altijd op de eerste plaats. Maak kennis met onze jarenlange ervaring. De experts van Zonnepanelen Xtra staan voor u klaar met gratis en deskundig advies.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

15 beoordelingen over Zonnepanelen Xtra van Google My Business

image description

Vriendelijke, eerlijke verkopers! betaalbare kwaliteit en snelle montage! zeer zeker een aanrader.

image description

Het offertetraject was een verademing, zonder glad verkooppraatje, maar wel een bak aan ervaring en een duidelijk opgebouwde prijs. Ook toen leverproblemen even roet in het eten leken te gooien, wat op dit moment helemaal niet zo gek is, kwam Arjen met budgetneutrale alternatieven die beter waren. Uiteindelijk kwam het oorspronkelijke plan overigens alsnog goed. Bij de plaatsing zorgen de mannen ook dat alles netjes wordt afgewerkt, ook wanneer dat betekent dat het net iets ingewikkelder wordt. Gewoon een fijne club die z'n afspraken nakomt.

image description

Snel antwoord op vragen, snel een offerte binnen en razendsnel geïnstalleerd. 10 panelen in 2.5 uur geplaatst en aangesloten. Erg flexibel met plaatsen van de omvormer en hartstikke netjes opgeleverd.

image description

Goede service,vriendelijk,deskundig ,prijs /kwaliteit helemaal goed..wij zijn dik tevreden!

image description

Na aanleiding van een goed en duidelijk gesprek zijn we in zee gegaan met zonnepanelen xtra. Op de dag van montage kwamen 3 mannen mooi op tijd en gingen direct aan de slag. 2 mannen namen de montage van de panelen voor rekening waar de 3e de montage binnen deed. Alles ging netjes in overleg ( ook nog de schoenen uit )kwa positionering van de omvormer en de pv-verdeler en was ook heel flexibel in het meedenken hiervan. Alles was voor de middag voor elkaar en werd goed werkend en netjes achter gelaten. Petje af mannen. Mvg Willem.

image description

Zonnepanelen besteld bij zonnepanelen xtra,deze werden zeer snel geleverd. De vriendelijke monteurs stonden al lekker vroeg voor de deur. Panelen en omvormer heel netjes gemonteerd en aangesloten. Echt een deskundig bedrijf.

image description

Eind mei 2021 14 lg panelen laten plaatsen. Doen het uitstekend al veel stroom opgewekt ermee. Achteraf een kleine lekkage ( kan gebeuren) dit is zonder gezeur verholpen. Alles is netjes afgewerkt. De communicatie is uitstekend.

image description

In juni 13 zonnepanelen van Sharp geplaatst. Fijn contact met de directeur eigenaar die ons uitstekend heeft geadviseerd welke panelen en omvormer te nemen. Alles is zeer vakkundig binnen 3 weken na de offerte uitgevoerd en wij kijken blij naar de stroomopwekking. Teruggave BTW wordt ook door hun geregeld en het geld staat inmiddels op onze rekening. Wij raden Zonnepanelen-Xtra aan en geven ??????????

image description

Vanaf het begin zeer professioneel, flexibel en meedenkend. Panelen netjes geplaatst, later nog een paneel erbij en een ander onderstel voor de panelen op het plat dak. Netjes opgeleverd. Leuke installatieploeg.

image description

Snelle terugkoppeling op vragen, vriendelijk en flexibel in aanpassingen.

image description

Een heel goed bedrijf. Professionele medewerkers. Dit bedrijf is aan te bevelen.

image description

Prettig bedrijf om mee samen te werken. Zeer concurrerende prijs, keurig geholpen en vooral heel professioneel gemonteerd. Niet te beroerd om bepaald werk alvast te doen om de klant te helpen en later nog eens terug te komen om de Wifi verbinding naar de omvormer gereed te maken! Een aanrader om hier je zonnepanelen te kopen.

image description

Een fijn bedrijf om prettig mee samen te werken

image description

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Van offerte (prima prijs) tot en met de installatie is alles keurig verlopen. De 15 panelen zijn heel vakkundig geïnstalleerd. Arjen en zijn mensen zijn zeer vriendelijk en prettig in de omgang. Ook het terugvragen van de btw (tegen een kleine vergoeding) , het aanmelden van de zonnepanelen en het regelen van de app waarmee je de opbrengst kan monitoren wordt allemaal geregeld! Top!!

image description

Top bedrijf! Alle communicatie en de latere installatie waren perfect verlopen. Eigenaar heeft verstand van zaken en weet hoe je met klanten om moet gaan. Heeft u zonnepanelen nodig? Niet verder zoeken.... Doe je dat toch, kom je vanzelf weer bij Zonnepanelen Xtra terecht....!