ZonnepanelenPlaatsen.nu

  1. Home
  2. Noord-Holland
  3. Hoofddorp
  4. ZonnepanelenPlaatsen.nu

zonnepanelen installateur ZonnepanelenPlaatsen.nu

Ravensbos 76, 2134 TT Hoofddorp, Nederland
Dit is een citaat van ZonnepanelenPlaatsen.nu zelf:

Zonnepanelen Plaatsen, snel en vakkundig. Direct aangesloten op uw meter.

Over ZonnepanelenPlaatsen.nu

ZonnepanelenPlaatsen.nu is er speciaal voor u. En nu is de beste tijd om te investeren in zonnepanelen. De zonnecellen worden steeds beter ontwikkeld met een hoger rendement, waarbij ze ook steeds goedkoper worden. De terugverdientijd is in de loop der jaren dus korter geworden.


De zonnepanelen zijn snel te leveren, wij leveren vanuit Hoofddorp zonnepanelen in het hele land. Hierdoor kunnen wij snel bij u aan de slag. Deze snelle levering is mogelijk door onze voorraad. Nu is de beste tijd om zonnepanelen te plaatsen!

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

16 beoordelingen over ZonnepanelenPlaatsen.nu van Google My Business

image description

Topbedrijf. Met de offerte opnemen wordt goed advies gegeven. De afspraken worden goed nagekomen. Alles was in 1 dag geïnstalleerd en werkt direct goed. Fijn team mensen, die duidelijk eer hebben van hun werk. Het systeem werkt nu 2 maanden naar behoren .

image description

Wat een topbedrijf in deze tijd. Denken mee en geven goed en duidelijk advies, zowel voor, tijdens als na het plaatsen van de panelen. 19 panelen geplaatst. Zeer correct en professioneel uitgevoerd. Wij zijn ontzettend tevreden en raden dit bedrijf zeer zeker aan.

image description

Snelle opvolging van de offerte aanvraag en informatie verstrekking. Ruben werkte rustig en netjes, maar toch ging het snel. Tjammie en Ruben bedankt voor de samenwerking en succes verder met jullie mooie bedrijf.

image description

Zeer vriendelijke mensen. Alles netjes verlopen vial mail, telefoon en ook op de dag zelf en de planning! Top

image description

Super tevreden met de plaatsing van de zonnepanelen! Fijn contact vooraf en tijdens het plaatsen. Zeker een aanrader!

image description

Offerte aanvraag via de website gedaan. Dit kost aardig wat tijd. Krijg ik terug dat ze geen offertes meer doen en geen tijd meer hebben. Wie zegt dat ik ze per direct wil hebben? Geef dan op de website aan dat jullie geen offertes meer maken dat scheelt mij ook een hoop tijd. De vorige review klaagde hier ook al over en zo te zien is het niet op de site gezet. Volgens mij is het zakelijk ook het stomste om te doen je weet nooit wat er verder nog uit volgt. Voor nu zal ik al mijn eigen klanten adviseren een ander te kiezen.

image description

Super nette service! Vakmanschap met oog voor detail en een prima prijs

image description

Van offerte tot oplevering uitermate netjes en correct. Heldere en tijdige communicatie, afspraak = afspraak en netjes afgewerkt. Ook goede instructies en ondersteuning bij aanmelden / aanpassen aanmelding terug leveren. Klasse!

image description

Vakkundig advies in offerte proces met huisbezoek en vlotte plaatsing en uitleg op dag van levering. Tevreden!

image description

Zeer tevreden over zowel het voortraject als de daadwerkelijk plaatsing van de zonnepanelen! Denken goed met je mee en geven daarbij het juiste advies. Nemen de tijd voor hun klanten iets dat je tegenwoordig helaas steeds minder ziet. Tjammie en Ruben hulde voor jullie werk!

image description

Vandaag zijn bij ons (op sommige momenten in weer en wind) 15 zonnepanelen op de dakkapel (lastige hoek) en de garage geplaatst. Ben erg onder de indruk van de kwaliteit, snelheid en teamgeest waarmee de panelen zijn geplaatst. Hierbij werden alle veiligheidsvoorschriften zorgvuldig in acht genomen. Er werd niet alleen rekening gehouden met de optimale positionering t.o.v. het dak (ruimte voor de rietdekker overlatend en om een afvoerkanaal van de wasdroger heen) maar men nam ook regelmatig de moeite om vanaf de straat te kijken of het goed lag. Leuke kerels met een ?let?s-do-it? mentaliteit. Zeer tevreden.

image description

Een scherpe prijs, duidelijke uitleg en keurig geplaatst. Zeker een aanrader!

image description

Op aanvraag heeft Zonnepanelenplaatsen.nu een hele scherpe offerte gemaakt voor het maximaal aantal zonnepanelen dat mij bij mogelijk is. Het idee dat ik had, bleek niet optimaal, dus door goed mee te denken en niet klakkeloos aan te nemen wat ik vroeg, heb ik nu 2 keer zoveel panelen kunnen laten plaatsen. De installatie ging heel soepel, alles zeer professioneel en de hele installatie (binnen) is netjes afgewerkt en schoon achtergelaten. Al met al een topervaring met zonnepanelenplaatsen.nu en zeker een aanrader!

image description

Wij hebben nu 4 jaar zonnepanelen en zijn er erg tevreden over. Perfect geplaatst en een goede service. Geef ze een kans om uw zonnepanelen te laten plaatsen.

image description

Kan niet anders zeggen dat er zeer netjes, veilig en vooral zeer professioneel is gewerkt. Alle afspraken zijn ruimschoots nagekomen. Mocht je zonnepanelen nodig hebben zeker contact opnemen..een aanrader.

image description

Super service, scherpe prijs, duidelijke uitleg en snel geleverd! Echt een aanrader!!