Zontech Nederland BV

  1. Home
  2. Utrecht
  3. Amersfoort
  4. Zontech Nederland BV

Zonnepanelen installateur Zontech Nederland BV

Havenweg 21a, 3812 PR Amersfoort, Nederland
Dit is een citaat van Zontech Nederland BV zelf:

Zontech Nederland is een professionele leverancier van zonnepanelen voor de zakelijke en particuliere markt. Door gebruik te maken van zon als energiebron wordt uw dak geld waard en bent u minder afhankelijk van energiebedrijven.

Zontech Nederland BV

Zontech Nederland levert complete zonne-energiesystemen direct klaar voor installatie door ons of als doe-het-zelfpakket. Wij leveren zonnepanelen van alle grote merken zoals: Panasonic, BenQ, JA Solar, Solar Frontier, Canadian Solar, Solar World en nog vele anderen.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

44 beoordelingen over Zontech Nederland BV van Google My Business

image description

Van akkoord op offerte tot plaatsing was het binnen 2 weken geplaatst. 's Ochtends netjes als afgesproken tussen 8 en 9 aanwezig, en ondanks m'n moeilijke meterkast konden ze ter plaatse nog een oplossing verzinnen daarvoor. Creatief in de kruipruimte hebben ze toen de bekabeling netjes weggewerkt en met de panelen op het dak verbonden. Professionele en aardige vaklui. Je giet er een litertje koffie in, en krijgt er zoveel voor terug! Op naar een zonnig jaar tussen de buien door!

image description

Via Zontech 12 panelen en een thuis batterij laten installeren. Zij werken met goede merken waardoor je een goed product in huis haalt. De installatie is super vlot verlopen, met hun team gaan zij er voor. Een thuis batterij van 120kg naar de vierde woonlaag en dan hoger dan 1m aan de muur was geen probleem (wel uitdaging ;-)). De installatie is heel professioneel en netjes aangelegd, en dat alles in 1 dagdeel. Alle technische vragen kunnen zij direct beantwoorden waardoor je weet dat ze er echt verstand van hebben. De ervaring was boven verwachting. Ben er blij mee :-)

image description

Via vrienden kregen we de gegevens van Zontech door. Zij waren erg tevreden en hebben in hun nieuwe huis opnieuw Zontech gevraagd om de panelen te plaatsen. We hebben Zontech gevraagd een offerte te maken, en kregen deze na een aantal dagen per mail opgestuurd. Op de vraag of er meer panelen geplaatst konden worden hebben we ze wat foto's gestuurd waardoor we een nieuwe offerte kregen voor 15 panelen. Ze konden al na 3 weken de panelen plaatsen. Gisteren zijn ze met 3 man geweest, en hebben alles voor ons geregeld. Een aparte groep in de meterkast, en de panelen konden allemaal aan de zuidkant gemonteerd worden. Indien gewenst zouden we er zelfs nog 4 extra bij kunnen plaatsen. Dit laatste hebben we (nog) niet gedaan, maar er is nog ruimte mochten we dit nog willen. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd, en leidingen etc zijn keurig weggewerkt. Arjan heeft nadien nog uitleg gegeven over de werking van de omvormer. Diezelfde avond ontvingen we de inloggegevens voor de app, zodat we nu de werking van de panelen zelf bij kunnen houden. Wij zijn erg tevreden en kunnen Zontech van harte aanbevelen!

image description

Zontech heeft naar grote tevredenheid 30 zonnepanelen geplaatst. Ook de afwerking binnen in het monumentale gebouw is met de grootste zorg uitgevoerd. Kortom we zijn erg tevreden!

image description

Er zijn op 18 december zonnepanelen geplaatst door Zontech Nederland bv, vakkundige installateurs, prettige communicatie, alles is compleet verzorgd, ruimen de rommel netjes op zowel binnen als buiten, ben zeer tevreden laat die zon maar komen, Zontech Nederland bv is zeker aan te bevelen, bedankt heren ?

image description

Gisteren zijn bij mij de zonnepanelen op het dak geplaatst. In regen en kou zijn de mannen het dak op gegaan. Dat alleen al verdient respect. Alles netjes op het dak geplaatst, de elektra aangepast en aangesloten. Keurige mensen en prima service. ik ben dik tevreden.

image description

Zontech heeft op een druilerige oktoberdag ons dak voorzien van 7 zonnepanelen. Ze kwamen met vier man sterk op het afgesproken dagdeel. We hebben een oud huis uit 1900 met een moeilijk te bereiken hoog dak waar een niet zo veel voorkomend type pan op ligt (de kruispan). De mannen van Zontech hebben de klus professioneel, snel en netjes geklaard, en waren creatief in het bedenken van oplossingen als ze voor een uitdaging stonden. Nu is het wachten tot de zon komt, maar daar heb ik alle vertrouwen in (net als in het Zontech team)!

image description

Zontech heeft op een perfecte manier de zonnepanelen geplaatst. Zij kwamen met vier man en de gehele installatie was snel voltooid. Alles netjes opgeruimd en een goede uitleg bij de omvormer. Ook de e-mail voor de app kwam nog dezelfde dag. En het belangrijkste: de zonnepanelen werken goed. Ik had hun naam van vrienden en zij hebben deze geheel waargemaakt. Bedankt Zontech.

image description

Een paar jaar geleden 14 en deze week 7 extra zonnepanelen laten plaatsen door Zontech. Wij zijn super tevreden over het hele proces. Allereerst vakkundig advies en duidelijke offerte. Plaatsing op de afgesproken datum. Vakkundige medewerkers die ter plaatse ook nog oplossingsgericht denken en handelen. Een een factuur die uiteindelijk een paar honderd euro lager was dan de offerte omdat een onderdeel niet geplaatst hoefde te worden. Samenvattend: een prima en vertrouwd adres voor zonnepanelen.

image description

Keurig gewerkt met deskundige en vriendelijke installateurs. De panelen liggen er netjes op nadat ze de tijd hadden genomen om de beste indeling/verdeling te maken. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

image description

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Het hele proces van offerte tot installatie is uitstekend verlopen. Geen minpuntjes dus een maximale score, bedankt voor deze positieve ervaring.

image description

Prima werk geleverd door Zontech vanmiddag. Er wordt goed meegedacht en overlegd waar alles geplaatst wordt. Mooie bijkomstigheid is dat de panelen meer vermogen leveren dan op de offerte maar geen wijziging in de prijs. Dik tevreden.

image description

Zontech is goed bereikbaar en komt afspraken precies na. En als er iets is (kan altijd gebeuren) dan laten ze je niet wekenlang wachten. Ze werken netjes: ruimen alles op en ze stofzuigen zelfs even. Kortom, nette mensen die doen wat ze beloven.

image description

Goed bedrijf met vriendelijke en deskundige medewerkers. Gekozen voor Zontech omdat zij ons tijdens het keuzetraject het beste geholpen hebben met al onze vragen en een reëel offertebedrag opgaven. Blij met de installatie.

image description

Vandaag heeft Zontech 5 zonnepanelen geïnstalleerd. Eerder werden al 10 panelen geïnstalleerd. Het werk van vandaag verliep zeer voorspoedig. Binnen een uur waren de panelen aangesloten en toegevoegd en de bestaande installatie. De Solar Edge app is bijgewerkt en we kunnen van ogenblik tot ogenblik de opbrengsten van de panelen volgen. We zijn helemaal tevreden over de afspraken en werkwijze van Zontech!

image description

We hebben een heel goed advies gekregen bij onze uitvraag zonnepanelen,hierop in zee gegaan met Zontech. Een keurige installatie met oog en oor voor de klant, goed overleg hoe aan te leggen , men kiest voor de mooie oplossing en niet voor de snelle afhandeling. vriendelijke jongens en keurig gewerkt. Echte aanrader om je zonnepanelen te laten installeren.

image description

Onze zonnepanelen zijn geplaatst en wij zijn blij. Wat een leuk en goed bedrijf. Het ging allemaal razendsnel en als je het hebt over maatwerk ben je hier aan het goede adres. Vanaf het eerste contact is alles prima verlopen en dat kun je van veel bedrijven niet zeggen. Korte lijntjes, meedenken en vakwerk. Bedankt!!

image description

4 maanden geleden een offerte aangevraagd bij Zontech en van de week zijn ze, volgens afspraak, langs gekomen om zonnepanelen te plaatsen. Super vriendelijk, kundig en hard werkend team. Ze denken mee en gaan voor de mooiste en beste oplossing.

image description

Ruim 5 jaar geleden zonnepanelen laten installeren door Zontech. Prima, snel en vakkundig gedaan. Nu hebben wij een vraag over een storing en geven ze niet thuis. Al diverse malen gemaild maar helaas geen reactie tot nu toe. Eens klant altijd klant is mijn mening......hoe klein de vraag ook. Reageer in ieder geval. 30-11-2022 Ondertussen reactie gehad en de storing is verholpen binnen garagntietermijn.

image description

Gisteren zijn door Arjan Duine en zijn collega van Zontech bij mij 4 zonnepanelen bijgeplaatst. Precies op dezelfde dag als ongeveer een half jaar daarvoor was afgesproken. Vriendelijke mannen die de opdracht keurig hebben uitgevoerd voor een, in vergelijking met anderen, goedkope prijs. Ik ben dik tevreden. Tiemen Beens

image description

Het bedrijf reageert snel en voor een scherpe prijs. Geen lastige voorwaarden zoals bij vereniging Eigen huis Zonnepanelen zijn binnen paar weken netjes geplaatst. Een klein bedrijf waarbij de eigenaren gewoon op dak staan. Super

image description

Fijn en prettig geholpen. Meedenken, overleggen en goede communicatie vooraf. Vervolgens oude zonnepanelen weg gehaald zodat er een dakkapel geplaatst kon worden en 2 weken later nieuw systeem aangelegd. Fijne en beleefde mannen. Ook de nazorg goed geregeld! Helemaal blij mee!

image description

Ongeveer jaartje geleden is er setje panelen bij mij geplaatst. directe communicatie & vlotte installatie. zeer tevreden over het resultaat

image description

Erg te spreken over de snelle reactie van zontech per mail. Geven ook een realistische offerte. Bij het plaatsen van de zonnepanelen bleek er eea niet te kloppen in de meterkast, dit heeft zontech extra werk gekost maar wees ons ook op een aantal gevaren voor ons waar we naar moeten kijken. Ze hebben de boel netjes achter gelaten en alles wijst voor zich. Ik beveel Zontech aan

image description

Heldere duidelijke uitleg over hoe en het aantal te plaatsen zonnepanelen tijdens de schouw ter plekke ! Prima offerte en nu een werkend systeem op het dak :) superblij mee en laat de zon nu maat schijnen.

image description

Het bedrijf reageert snel en voor een scherpe prijs. Geen lastige voorwaarden zoals bij vereniging Eigen huis Zonnepanelen zijn binnen paar weken netjes geplaatst. Een klein bedrijf waarbij de eigenaren gewoon op dak staan. Helaas ervaren we een tikkende geluid wat we kenbaar gemaakt hebben maar dat is nog niet opgelost. Nog niet komen kijken. Vandaar dat ik de beoordeling aangepast heb.

image description

We hebben zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Op 31 maart een offerte aangevraagd. Op 7 en 19 april zelf telefonisch contact met Arjan opgenomen, zou het oppakken. Op 7 mei een email gestuurd dat ik nog steeds niets had vernomen. In deze email ook geschreven dat als er geen belangstelling is, dit net zo netjes was geweest om dit te melden. Ook op deze email geen reactie gekregen.

image description

Wij hebben kortgeleden een tweede setje panelen laten plaatsen door Zontech. De ervaring met het plaatsen van de eerste installatie (12 panelen) was zo goed dat we ook voor de tweede installatie (11 panelen) voor Zontech hebben gekozen. Zontech is een prima bedrijf dat hun afspraken nakomt en zeer vakkundig zowel de panelen plaatst als ook de elektrische installatie aanpast. Bovendien ook nog eens voor een scherpe prijs!

image description

Ben zeer tevreden, met de manier van handelen tussen offerte aanvraag en leveren, team van 3 man kwam het plaatsen, en is naar mijn mening vlot en vooral netjes verlopen, (en vriendelijk / plezierig team) Er was toevallig avonds kleine storing met de aardlek, is snel op gereageerd, en volgende ochtend meteen een controle check van Arjan (achteraf niks te maken met de aansluiting) dus goede service.

image description

Inmiddels voor de 2x keer zonnepanelen gekocht bij Zontech. Wat een topbedrijf! Duidelijke offerte, professionele installatie en goede begeleiding en advisering. Overweeg je zonnepanelen, stop dan met zoeken en neem contact op met Zontech, absoluut een aanrader, een bedrijf dat zijn afspraken nakomt.

image description

In 1dg 27 panelen geplaatst. Scherpe offerte en van te voren langs geweest om de layout te bepalen. Bekabeling binnen vakkundig en netjes aangebracht.

image description

Van offerte tot en met installatie van de zonnepanelen en alles wat daarbij komt kijken, is alles soepel en vooral duidelijk verlopen. De installatie buiten en binnen is zeer netjes en in overleg uitgevoerd door Arjan en zijn vaste medewerkers. Nogmaals onze dank!

image description

Zeer tevreden over de dienstverlening (extra panelen geplaatst); goede communicatie en kundige installateurs. Aanrader!

image description

Ik heb contact opgenomen met een aantal bedrijven om offertes aan te vragen. Van alle partijen had Arjan de beste oplossing met goed prijs. Ik heb zelf behoorlijk wat onderzoek gedaan om erachter te komen hoe ik de omvormer het beste op de groepenkast kan aansluiten en wat de optimale configuratie is om meer elektriciteitsproductie te krijgen. Ik kan bevestigen dat het systeem goed is ontworpen en professioneel is geïnstalleerd. Na installatie werkt het systeem direct. 's Avonds kreeg ik al een e-mail met een link om een ??solar edge monitoring account met volledige analyserechten op te zetten. Alles werkt in één keer naar wens. Ik raad zijn bedrijf volledig aan zonder voorbehoud.

image description

Vooraf ter plekke komen kijken. Denken in oplossingen, komen de gemaakte afspraken na en werken netjes. Zeer tevreden. Ik kan het bedrijf aanbevelen.

image description

Heel tevreden met het plaatsen van de zonnepanelen, vakmanschap, en meedenken hoe het beste de panelen geplaatst konden worden!

image description

Heel prettig bedrijf. Goed overleg, vragen worden snel beantwoord. Ze kwamen op tijd, werkten hard door. Niets op aan te merken!

image description

Prettig contact, snelle en duidelijke offerte en vragen ook snel en duidelijk beantwoord. Oplevering is prima verlopen. Prima bedrijf!

image description

Zeer prettig bedrijf vriendelijke eigenaar nerderlands sprekend personeel echt een aanrader. Werken netjes ruimen alles op. Betalen na bedrijfsvaardig opleveren geen aanbetaling. Dit is wat je noemt ontzorgen. Afz een klant uit Leusden

image description

Prima offertes ontvangen en tijdens een bezoek aan huis van Arjan Duine besproken. Arjan staat naast het onderhouden van alle contacten ook zelf op het dak. Dit zal ongetwijfeld meehelpen aan de scherpe prijzen, maar de bereikbaarheid is af en toe wat lastiger. Stel je hier even op in en dan krijg je verder prima werk geleverd. Alles is netjes en ?turnkey? achtergelaten!

image description

Professioneel en kundig advies. Arjan kwam persoonlijk langs om de mogelijkheden te bespreken. Na akkoord kwamen het team van 3 snel langs om binnen 4 uur de panelen op het dak kundig en netjes te installeren. De installatie heeft de storm Ciara overleefd.

image description

Meerdere mensen uit onze straat hebben in het verleden ook zonnepanelen door Zontech laten plaatsen en zijn hier zeer tevreden over. Dit was voor ons de reden om ook onze zonnepanelen door Zontech te laten plaatsen. Wij hebben dit samen met nog 2 andere huizen in onze straat gedaan. Omdat wij eerst e.e.a. aan uitleg en advies wilde hebben, hebben wij Zontech gebeld met de vraag of hiervoor een afspraak gemaakt kon worden. Dit was geen enkel probleem. Arjan Duine is bij ons thuis geweest en heeft ons goed uitleg gegeven over de mogelijkheden op onze huizen. Obv van onze verschillende wensen ontvingen wij allen direct een duidelijk gespecificeerde offerte. Na goedkeuren van de offertes is er direct een afspraak gemaakt om op 1 datum alle 3 de huizen te voorzien van de zonnepanelen. Met 3 man is hard en vakkundig gewerkt met resultaat dat aan het einde van de dag alle 3 de huizen compleet waren voorzien van zonnepanelen. Wij zijn zeer tevreden over Zontech en zullen hun ook direct adviseren aan andere mensen die plannen hebben om zonnepanelen aan te schaffen. Top geregeld Zontech...........laat het zonnetje nu maar komen :-)

image description

Zontech heeft 10 panelen geplaatst en alles netjes afgewerkt en achter gelaten.

image description

Enige bedrijf dat ook op ons ronde dak zonnepanelen kan leggen. Zeer correcte, snelle en duidelijke informatie per mail. Met vier man sterk (allemaal heel vriendelijk en netjes) hadden ze deze klus in 4 uurtjes gepiept en lieten de boel weer netjes achter. Ik kan ze aanbevelen!