enie.nl

  1. Home
  2. Groningen
  3. Groningen
  4. enie.nl

zonnepanelen installateur enie.nl

Leonard Springerlaan 17, 9727 KB Groningen, Nederland

Wij zijn een B Corp-gecerticificeerde onderneming. Dat zie je niet alleen aan het B Corp-certificaat op onze uitingen, dat merk je aan alles wat we doen.

Over enie.nl

enie.nl is een landelijke zonne-energie leverancier opgericht door de broers Patrick en Milan van der Meulen. enie.nl streeft naar een wereld waarin iedereen schone energie opwekt en met elkaar kan uitwisselen. Om dat te bereiken moet zonne-energie voor iedereen toegankelijk gemaakt word. Daarom kun je nu dus zonnepanelen kopen of per maand betalen. De technologie is namelijk al lang ontwikkelt en hoeft alleen nog maar toegepast te worden. Wat overblijft is de morele vraag. Stap jij ook over op duurzame energie?5 beoordelingen

image description

Verkoper Elias Wendelaar lijkt in eerste instantie een betrouwbaar persoon. Verkoop praatjes goed. Prive en op de zaak 9000 KW aan zonnepanelen laten installeren. Installatie wordt door een stelletje ruige installatiemonteurs uitgevoerd. Zonder overleg wordt op zeer ruige en onlogische wijze overal gaten in de vloeren en daken gemaakt. Afwerking is er niet bij. Bij aflevering zeggen we hier wat van. Dit maken we allemaal in orde voor u is het antwoord. Het afwerken moet nog gebeuren. Installatie werkte eerst naar behoren. Alle opgewekt energie kon je volgen en bekijken met een speciaal systeem. Na een aantal maanden werkt dit systeem niet meer. We bellen met Elias. Het werkt even niet zoals het hoort. We zijn bezig met een ander systeem, zodra deze klaar is gaan we dit bij u installeren. U hoort spoedig van ons. Dit is 3 x door ons aangegeven. Ze moeten nog komen. Het systeem werkt niet. Na 2 jaar werkt de omvormer niet zoals het hoort te zijn. De opgewekte stroom wordt niet goed weergegeven in het display. Hierover heb ik Elias (leverancier werkt voor Enie) en Enie 6 x gescheiden gebeld. Elias neemt na de eerste keer niet weer op en reageert nergens meer op. ENIE neemt netjes op en stuurt netjes een bevestiging via de mail dat ze het intern gaan overleggen en dat het allemaal goed komt. De volgende keer, ik ben je vergeten maar ik zal contact met je opnemen. Enie moet nog komen en het systeem werkt niet naar behoren. Oordeel u zelf. Enie krijgt het voor elkaar dat ik ondanks mijn geduld en empathie voor een ondernemer voor de eerste keer een negatieve beoordeling online zet. We zijn er wel klaar mee.

image description

Mooi bedrijf in Groningen. Heeft zonnepanelen geleverd bij mijn schoonouders. Installatie was in 1 dag geregeld en werkt op en top! Top bedrijf!

image description

Zeer goede comminicatie. Alles gegaan volgens afspraak, dus zeer positief.

image description

Via Vereniging Eigen Huis in contact gekomen met enie.nl. Door middel van hun online advies zijn wij snel in contact gekomen met enie.nl en hebben wij samen met hen kunnen beoordelen hoe de zonnepanelen het beste geplaatst kunnen worden bij ons. Het resultaat; 10 prachtige zonnepanelen geplaatst door vakkundige installateurs. Laat de zon maar schijnen!

image description

Dit bedrijf zat eerst aan het Zernikepark in Groningen. Ik heb slechte ervaringen met dit bedrijf. Hoe het precies zit bij Google weet ik niet, maar het lijkt nu een ander bedrijf voor Google te zijn maar de directie is nog dezelfde. In feite niets veranderd dus. Ook een beetje jammer dat mijn review nu ook niet meer te zien is als je zoekt op Enie.nl. Als jullie kijken bij mijn persoonlijke reviews, is deze nog wel te zien trouwens. En wederom heeft de directeur/eigenaar zichzelf 5 sterren gegeven (zo erg fake). Het vorige aantal sterren lag ook beduidend lager dan nu. After sales en services staat NIET in hun woordenboek. Ze zijn wel goed in vlotte praatjes en mooie websites.