Zoek
Sluit dit zoekvak.

TOPPAKKET

Kiest u voor het Toppakket, dan bent u verzekerd van een zonnepanelensysteem met uitsluitend de beste kwaliteit zonnepanelen en fabrieksgaranties. Het Toppakket biedt u niet alleen kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en omvormer, u krijgt aanvullend ook nog eens alle extra zekerheiden die garant staan voor een optimaal rendement en forse besparingen gedurende minimaal 20 jaar.
Meest gekozen

PVT

Gasloos verwarmen met zonnepanelen.

À LA CARTE-PAKKET / Basispakket

Kiest u voor ons A la Carte-pakket, dan kunt u die wereldmerken zonnepanelen en omvormers kiezen die perfect aansluiten op uw persoonlijke situatie en wensen. Doordat er zeer veel merken op de markt zijn, is het goed om te weten dat onze adviseurs u graag laten zien welk merk en type het best bij uw situatie past.

MKB

Zakelijke projecten voor het midden- en kleinbedrijf.

Hoe werken zonnepanelen? Zonnepanelen produceren stroom doordat de zonnecellen het licht omzetten in elektriciteit. Met behulp van een omvormer wordt de elektriciteit aangesloten en gekoppeld aan het energienet.
De laatste jaren zijn de prestaties van zonnepanelen sterk toegenomen. Doordat de kwaliteit en prestaties zijn verbeterd, worden zonnepanelen daardoor voordeliger in prijs.

Lees meer

Zon Advies Nederland is sinds 2013 gespecialiseerd in het installeren van hoogwaardige zonnepanelensystemen voor particulieren en bedrijven. Onze belangrijkste kernwaarden zijn klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

Lees meer

Bij aanschaf voor bijvoorbeeld de eigen woning hoeven particulieren geen BTW te betalen en bedraagt het BTW tarief 0%. Dit betekent voor u als particulier een groot voordeel bij aanschaf van uw zonnepanelen en scheelt u 21% BTW.

Salderingsregeling
Zonnepanelen zorgen ervoor dat u in de ideale situatie voldoende energie opwekt om in uw eigen behoefte te voorzien. Wanneer dat niet het geval is, vult u uw energiebehoefte aan via het stroomnet van uw energieleverancier. Met zonnepanelen kunt u ook méér energie opwekken dan u zelf direct verbruikt. Deze energie wordt teruggeleverd aan het energienet en verrekend met de elektriciteit die u hebt afgenomen. Dit noemen we salderen. Op deze manier kunt u de kosten van uw energierekening flink drukken.

Lees meer