Solar2Led

Wij werken aan jouw toekomst met behulp van zonnepanelen

Solar2Led helpt je graag op weg om een zonnesysteem op maat te kiezen.  Wij bekijken de mogelijkheden samen met jou, door een geheel vrijblijvend gesprek bij je aan tafel.

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen Nijmegen

Solar2Led heeft een jarenlange ervaring in zonnepanelen

Al vanaf begin 2012 is Solar2Led actief in de zonnepanelenbranche. In al die jaren hebben we veel installaties uit mogen voeren en ruime ervaring opgebouwd. Deze kennis gebruiken we elke dag om alle installaties samen met de klant voor de volle 100% tevredenheid uit te voeren.
Als installatiebedrijf van zonnepanelen in Nijmegen zijn we gespecialiseerd in zowel de particulieren als zakelijke markt. Met meerdere eigen teams kunnen wij elke installatie van 3 tot 5.000 zonnepanelen uitvoeren. Om contact met ons op te nemen klik je op onderstaande knop.

Video afspelen

Zonnepanelen neemt de volgende voordelen met zich mee:

Zonne-energie opwekken voor eigen gebruik

Je eigen zonne-energie opwekken draagt bij aan een betere wereld, maar natuurlijk ook aan je eigen portemonnee. Vorig jaar hadden we +/- 1774 zonuren in Nederland.

Minder betalen aan energiekosten

Jaarlijks een lagere energie rekening. Eén van de voordelen van onze duurzame energie oplossingen zijn dat de energiekosten jaarlijks zullen dalen.

BTW regeling bij aankoop zonnepanelen

Bij aankoop van zonnepanelen Nijmegen betaalt u 0% btw.

Zonnepanelen Nijmegen
Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen Nijmegen

Wij werken uitsluitend met A+ merken

Voor de installatie van onze zonnepanelen in Nijmegen werken wij uitsluitend met A+ merken. Naast dat de materialen een uitstekende garantie hebben, is ook de kwaliteit van hoog niveau. Hier hebben we al vele jaren ervaring mee, waardoor we kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Doordat we er al jaren mee werken, laat het ook zien dat de leverancier betrouwbaar is in het aanleveren van de materialen en de kwaliteit daarvan.

Heb je vragen over welke zonnepanelen het beste aansluiten bij jouw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wij werken met de volgende zonnepanelen

Waarom zonnepanelen?

Zonnepanelen in Nijmegen zijn een goede investering voor uw woning en ze bieden meerdere voordelen. De belangrijkste voordelen van zonnepanelen zijn:

Zonnepanelen in Nijmegen bieden een uitstekend rendement van wel 15 tot 20%. Gemiddeld ligt de terugverdientijd tussen de 5 en 7 jaar. De zon is gratis, maar ook met daglicht wekken jouw zonnepanelen energie op. De installatie van de zonnepanelen gaat veel langer mee, waardoor er veel geld wordt bespaard ieder jaar

De zon is een eeuwige energiebron die altijd voor voorradig is. Zonnepanelen leveren groene stroom en daar help je dus mee aan de klimaatverbetering. Tevens wordt je minder afhankelijk van de energieleverancier en wek je jouw eigen energie op.
Een zonnepaneelsysteem zorgt voor een waardestijging van de woning. Het biedt immers de voordelen van lagere maandlasten voor de energie en is daardoor aantrekkelijk bij een toekomstige verkoop van de woning. Daarnaast zorgt het voor een beter energielabel. ‘

Wat wij jou kunnen bieden?

Zonnepanelen in Nijmegen en omstreken.

Een zonnepaneelinstallatie bestaat uit meerdere onderdelen. De zonnepanelen zelf is natuurlijk het bekendst. De zonnepanelen zetten daglicht om in energie. De zonnepanelen leveren gelijkstroom en om dit te kunnen gebruiken of terug te leveren, dient het om gezet te worden naar wisselstroom. Hier zorgt een omvormer voor. Dit is dus een onmisbare schakel in de installatie en daarin zijn meerdere varianten in beschikbaar. De zonnepanelen dienen gemonteerd te worden op een dak en daarvoor dienen de bevestigingsmaterialen die voor vrijwel alle daken beschikbaar zijn. Het geheel wordt aangevuld door de juiste kabels en overige elektramaterialen
Zonnepanelen Nijmegen

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn er in verschillende merken, vermogens en maten. Solar2Led kiest voor A-kwaliteit zonnepanelen met uitgebreide productgarantie. Tevens hebben de panelen een uitstekende opbrengstgarantie.
Zonnepanelen Nijmegen

Omvormers

Solar2led biedt meerdere opties aan voor omvormers. Zo hebben wij de traditionele string-omvormer van GoodWe, een individueel systeem met optimizers van SolarEdge en micro-omvormers van Enphase.
Montagematerialen website

Montagematerialen

Voor vrijwel elk dak bieden wij de montagematerialen. We hebben de bekende merken zoals Esdec en Solarstell. Solar2Led heeft ook een eigen doorontwikkeld systeem, zodat wij flexibel en op maat kunnen leveren. Met uiteraard uitgebreide garanties hierop.

Zonnepanelen Nijmegen

De tien voordelen van Solar2Led

Naast onze scherpe prijs heeft Solar2Led nog vele andere voordelen. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. Uit ervaring van onze tevreden klanten worden voornamelijk de eigen installatiedienst, de goede garantievoorwaarden en de betalingsvoorwaarden als erg positief en uniek ervaren.

Er wordt bij ons alleen gewerkt met eigen monteurs en elektriciens. Zij zijn gecertificeerd en werken volgens de hoogste kwaliteitseisen. Uiteraard voldoen al onze installaties aan de NEN1010 normering en wordt er ook gewerkt conform de verzekeringseisen van Scope12. Hierdoor ben je gegarandeerd van een kwalitatief hoogwaardige en veilige installatie. 

Wij bieden 100% klanttevredenheid. Hierop kun je vertrouwen bij Solar2Led, waardoor je ook pas na installatie het volledige bedrag hoeft te betalen. Is de oplevering nog niet helemaal compleet, hoef je dus ook nog niks te betalen. Jij bent hierdoor verzekerd van een betrouwbare,  werkende installatie.

Solar2Led biedt jou zekerheid en betrouwbaarheid. Met lange fabrieksgarantie op de materialen hoef je jou nergens zorgen om te maken. Zonnepanelen hebben een fabrieksgarantie van minimaal 15 jaar (vermogensgarantie van 25 jaar)De omvormers hebben minimaal 10 jaar garantie en bevestigingsmaterialen minimaal 20 jaar. Dit wordt mede door Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (www.sgze.nl ) gegarandeerd. Hierdoor loop je geen enkele risico bij de aankoop van jouw zonnepanelen.

Het SGZE zorgt er namelijk voor dat de opvolging van de fabrieksgarantie altijd wordt uitgevoerd. Zelfs op het moment dat Solar2Led hier niet meer toe in staat zou zijn om te doen, ben je gegarandeerd van de fabrieksgarantie.

Naast dat de materialen een uitstekende garantie hebben, is ook de kwaliteit van hoog niveau. We werken uitsluitend met A-merk materialen. Hier hebben we al vele jaren ervaring mee, waardoor we kunnen garanderen dat de kwaliteit goed is. Doordat we er al jaren mee werken, laat het ook zien dat de leverancier betrouwbaar is in het aanleveren van de materialen en de kwaliteit daarvan.

Van begin tot het einde van het proces wordt jij volledig ondersteund. De adviseurs geven je advies op maat voor jouw situatie. Vooraf wordt altijd nog door een expert gekeken of alles uitgevoerd kan worden of dat er betere opties zijn. Ook jouw meterkast en elektrische situatie wordt bekeken. Er wordt geholpen met het aanmelden bij de netbeheerder van jouw installatie en door onze BTW-afdeling, samen met onze partner NBA wordt de BTW teruggave kosteloos voor je in gang gezet.

Onze montage-experts komen de installatie bij je monteren en installeren. De monitoring wordt door ons ingesteld en het account wordt voor je aangemaakt. Na installatie ontvang je alle benodigde informatie en zijn wij uiteraard bereikbaar voor al jouw vragen. Onze eigen servicedienst kan in geval van storing of service, snel bij je langs om eventuele problemen te verhelpen.

Wij verkopen niet alleen op afstand. Wij willen een gezicht laten zien bij ons bedrijf. We gaan een samenwerking aan met een klant, waarbij we niet alles onpersoonlijk op afstand willen uitvoeren. Ook komen we tijdens een bezoek vaak nog zaken tegen die we op afstand niet hebben kunnen zien. Hierdoor kom je  tijdens de installatie niet voor verrassingen te staan en weet je zeker dat de installatie op de best mogelijke manier wordt uitgevoerd

We zijn vanaf begin 2012 al actief in de zonnepanelenbranche. Daarvoor was een deel van het personeel al actief in de bouwbranche. In al deze jaren is veel kennis en ervaring opgebouwd. Deze kennis en ervaring wordt elke dag toegepast op de nieuwe installaties. Omdat we een brede kennis en ervaring hebben, is er voor elke situatie een oplossing

Solar2Led heeft alles in eigen beheer. Van verkoop tot montage en nazorg. Hierdoor kan het altijd snel schakelen en zijn we in alle situaties flexibel. Zelfs als er wijzigingen op het laatste moment zijn, is dat vaak geen probleem. We hebben veel ervaring met alle soorten situaties, waardoor we ook weten hoe we hiermee om kunnen gaan.

Met een capaciteit van circa 100 installaties per week kunnen we je altijd snel inplannen. De gemiddelde levertijd zit tussen de 2 en de 5 weken. We werken vrijwel landelijk, waardoor we de installaties snel in de planning mee kunnen nemen. Dit geldt ook voor eventuele service.

Solar2Led heeft een hoge klanttevredenheid en is daar trots op. Door de uitstekende kwaliteit, goed advies en snelle, transparante communicatie worden we door vrijwel al onze klanten aanbevolen. Voor een indruk van onze tevreden klanten, klik je hier!

Referenties

Zonnepanelen Nijmegen en omstreken.

Er zijn veel installaties waar we trots op zijn. Iedere installatie heeft zijn eigen verhaal en is op maat gemaakt. De besparing is voor iedere installatie anders, omdat de factoren altijd verschillend zijn. Denk hierbij aan de zonnerichting, regio, hellingshoek van het dak en het aantal + het vermogen van de panelen. Hieronder hebben we enkele mooie installaties toegelicht, met de specificaties van dat project. Hierdoor heb je een goed beeld voor jouw situatie.

Wijchen
Gemiddelde besparing per jaar: €1.178,40
Lees meer
Huizen
Gemiddelde besparing per jaar: €1.231,20
Lees meer
Alphen aan de Rijn
Gemiddelde besparing per jaar: €1.720,80
Lees meer
Wijchen
Gemiddelde besparing per jaar: €858,24
Lees meer
Velp
Gemiddelde besparing per jaar: €846,00
Lees meer
Geldrop
Gemiddelde besparing per jaar: €1.180,80
Lees meer
Boven-Leeuwen
Gemiddelde besparing per jaar: €975,84
Lees meer
Vorige slide
Volgende slide

Cijfers in beeld

Oprichting
0
Medewerkers
0
Installaties per jaar
0
Klantbeoordeling
0

Bereken jouw besparing

Begin vandaag nog met besparen

Zonnepanelen Nijmegen

Antwoord op al jouw vragen

Zonnepanelen Nijmegen

Veelgestelde vragen

Bij Solar2Led begrijpen wij het als je vragen hebt. Deze vragen kunnen in elk stadium voorkomen. We hebben de veelgestelde vragen hier alvast voor jou beantwoord. Mochten er nog andere vragen zijn, neem gerust contact met ons op! Dan helpen we daar graag mee verder.
complex zonnepanelenzon

Kennisbank

Een zonnepaneelinstallatie is zo veel meer dan alleen de zonnepanelen. En ook daarin zitten nog de nodige verschillen en veel techniek. In onze kennisbank proberen we alles uit te leggen. Mochten er nog vragen zijn dan worden die wellicht beantwoord bij de veel gestelde vragen en anders kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Zonnepanelen Nijmegen

Contact

Zijn er nog vragen waar je geen antwoord op hebt kunnen vinden op onze website. Neem dan contact met ons op via telefoon, mail of contactformulier. We helpen je daar dan zo snel mogelijk mee verder. Ook voor vrijblijvende informatie of een offerte kun je uiteraard contact opnemen! 

Doe de gratis dakscan

Binnen vijf minuten weten wat je kan besparen met de installatie van zonnepanelen in Nijmegen.