Welkom op de website van Buijs Energy. Buijs Energy is een merk onafhankelijk bedrijf voor wind- en zonne-energie. Buijs Energy verleent service, geeft advies en verkoopt onderdelen en complete installaties in wind en zon energie. Met ruim 20 jaar ervaring in een wereldwijd werkgebied wil Buijs Energy zijn klanten ondersteunen en adviseren in de verschillende vormen van duurzame energie. Kortom het juiste adres voor de lokale particuliere en grootschalige internationale markt van wind- en zonne-energie.

Zonne-energie

Windenergie

x Verkoop Complete systemen
x Maatwerk, Research & Development
x Onderhoud bestaande systemen
x Renovatie & vernieuwing

Lees verder

Zonne-energie

Zonne-energie

x Verkoop Zonnepanelen
x Plaatsing en optimalisatie
x Standaard levering & Maatwerk
x Advies & begeleiding

Lees verder

Techniek

Techniek

x Besturingssystemen
x Programmering en ontwikkeling
x Update bestaande systemen
x Maatwerk nieuwbouw

Lees verder

Over Buijs Energy

Het bedrijf Buijs Energy is een onafhankelijk bedrijf voor wind- en zonenergie. Buijs Energy verleent service, geeft advies en verkoopt onderdelen en complete installaties in. Harry Buijs ziet een toenemende vraag in tweedehandse windturbines en advies in het reduceren van onderhoud. De klanten van Buijs Energy zitten door heel Nederland en zelfs wereldwijd. Maar de meeste klanten zijn gesitueerd in Rotterdam. Binnen Buijs’ netwerk wordt zijn Zeeuwse achtergrond gezien als een garantie voor kwaliteit: “Veel Rotterdammers hebben een solide beeld van Zeeuwen. Zeeuwen doen wat zij beloven.”

Samenwerking in DOK41

Harry Buijs, is graag onder de mensen. Hij verteld dat hij z’n werk vanuit huis kan doen, maar dat als eigenaar te eenzaam is voor hem en dat hij liever naar buiten gaat om meer te ontdekken. Hij zocht een omgeving waar ondernemers bij elkaar samen komen om elkaar te kunnen aanvullen en versterken en de kennis met elkaar kunnen delen. Dit heeft hij gevonden in de huisvesting in DOK41 bij de kenniswerf in Vlissingen (NED). Naast de samenwerking met andere DOK41 starters, werkt hij ook veel samen met HZ studenten en de studenten van Inceptio. Interactie geeft Harry Buijs energie. Harry Buijs is graag aanwezig bij de lunch- en netwerkbijeenkomsten om in contact te komen met andere ondernemers. Bovendien wilt hij zich aansluiten bij een groep die zich trots profileert.