Maximaliseer je zonnestroomproject met ons complete assortiment & advies


Vind alles wat je nodig hebt voor jouw zonnepanelen installatie

Wil je als installateur voor jouw zonne-energieproject de beste solar producten inzetten voor opwekking en energieopslag? Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor een succesvolle uitvoering. Van hoogwaardige zonnepanelen tot slimme batterijen, wij hebben het in onze b2b webshop. Met slechts een paar klikken bestel je snel en eenvoudig alle benodigdheden van de beste merken voor jouw zonnepanelenproject direct in onze webshop.


Van advies tot realisatie: samen bouwen aan jouw zonne-energieproject

Maximaliseer het rendement van jouw bedrijf met onze brede selectie aan kwaliteitsmerken en jarenlange expertise in zonne-energie & energieopslag. Sinds 2009 is Durasolar kennispartner en adviseur voor zonne-energieprojecten. Ons solar team denkt graag met je mee en geeft je met plezier deskundig advies om jouw zonne-energieproject tot een succes te maken.

15

jaar
ervaring

Hoe kunnen we jou helpen?

Voor
Installateurs

Ben je als installateur of solarprofessional op zoek naar een leverancier voor zonnepanelen en advies?

Voor
gebouweigenaren

Ben je als gebouweigenaar, boer of kweker op zoek naar een leverancier voor zonnepanelen?

Elke dag streven wij – samen met installateurs en bedrijven – om de energietransitie met zonne-energie te versnellen.

  • Gespecialiseerd
    In het begeleiden van (grote) zonnepanelenprojecten
  • Hoogwaardig advies
    en oplevering van turn-key projecten
  • Sinds 2009
    kennispartner en adviseur in zonne-energie
  • Topmerken in de webshop
    Altijd op voorraad

Webshop voor installateurs
kies voor kwaliteit voor jouw zonnestroomproject


Als installateur sta je voor de uitdaging om altijd de beste materialen te vinden voor je zonne-energieprojecten. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt onder één dak. Van hoogwaardige zonnepanelen en krachtige omvormers tot slimme laadpalen en betrouwbare batterijen voor energieopslag.

Onze webshop biedt een uitgebreid assortiment met de beste merken en accessoires, allemaal met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien ontvang je bij je eerste bestelling direct 5% korting.

Bestel vandaag nog de beste solar producten in de webshop voor jouw zonnestroominstallatie project. Je kunt direct op de categorie van je keuze klikken:

Gerealiseerde turn-key projecten

Ontdek hoe wij voor commerciële en utiliteitsgebouwen, agrarische panden en kwekerijen hebben voorzien van duurzame zonne-energieoplossingen. Van bedrijfshallen tot solarparken en van boeren & tuinders tot geluidswallen, onze case studies laten zien hoe wij sinds 2009 bijdragen aan de energietransitie met zonne-energie. Graag delen we onze ervaringen en vertellen we je meer over de succesvolle zonnestroomprojecten die we hebben gerealiseerd. Klik verder om onze referenties te ontdekken en meer informatie te ontvangen.

Bedrijfshallen

Solarparken

Boeren & Tuinders

Geluidswallen