gerard-metselaar-installateur-bergschenhoek-slide-badkamerrenovatie

gerard-metselaar-installateur-bergschenhoek-slide-

gerard-metselaar-installateur-bergschenhoek-slide-elektra-1

gerard-metselaar-installateur-bergschenhoek-slide-verwarming

Uw erkende loodgieter en installateur in Rotterdam

Al meer dan 20 jaar is installatiebedrijf G. Metselaar B.V. een vertrouwd adres in de regio Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Rotterdam . Onze installateurs zijn gespecialiseerd in gas, water, centrale verwarming, warmtepompen, badkamers, toiletruimtes, elektra, dakwerk en zink. In projecten werken wij onder andere samen met specialisten en aannemingsbedrijven. 

U kunt al uw installatiewerkzaamheden met een gerust hart overlaten aan G. Metselaar B.V. Wij hebben zeer ervaren en bekwame installateurs in dienst, die zorgen voor een perfecte plaatsing van uw cv-ketel, radiatoren, warmtepomp en zonnepanelen. Daarnaast zijn wij ook de juiste partner voor het repareren en onderhouden van uw cv-installatie.

Neem contact op




Op zoek naar een professionele installateur?

G. Metselaar

Bent u op zoek naar een professionele installateur, neem dan contact op met G. Metselaar B.V.. Bij de aanvraag van een offerte, komen wij altijd bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn met name werkzaam in Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Rotterdam .

Neem contact op


Top