top of page

Welkom,

wij zijn gek op zon!

Schermafbeelding 2019-10-06 om 18.49.21.

Installatie van

Installatie van zonnepanelen, airco's, laadpalen en warmtepompen
in en rondom 's-Hertogenbosch

45c5119d-adae-4238-9c0b-e1f7ceb63115.JPG

Installatie van

IMG_8391.HEIC

Over ons

Wij zijn Rob en Sander van Rooij, oprichters van een familiebedrijf gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen, airconditioning, laadpalen en warmtepompen.

 

Ons doel is om uitsluitend installaties te plaatsen van hoge kwaliteit. Dit is ook de reden dat wij diverse diploma’s gehaald hebben en er voor zorgen dat wij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen door constant cursussen te volgen.

45c5119d-adae-4238-9c0b-e1f7ceb63115.JPG
IMG_7077.HEIC

Neem contact met ons op

Interesse? Of heeft u een vraag?

Voelt u vrij om ons te berichten.

Bedankt! Wij nemen z.s.m. contact met u op!

Anker 1

Zonnepanelen, airco installatie, laadpalen en warmtepompen

 

Voor zonnepanelen, airco installatie, laadpaal- en warmtepomp installatie moet u bij Gek op zon zijn. Wilt u uw woning graag verduurzamen én wilt u daarnaast geld besparen op uw energierekening? Dan is het laten plaatsen van zonnepanelen en/of warmtepompen voor u een uitkomst. Het kopen van zonnepanelen of een warmtepomp voelt als een grote investering. Echter, uiteindelijk verdient u deze investering dubbel en dwars terug. 

 

Dat steeds meer mensen zonnepanelen laten installeren is niet voor niets. Zonnepanelen zijn een duurzame en lucratieve manier van energieopwekking. Uiteraard hangt de uiteindelijke opbrengst van de panelen samen met de kwaliteit van de installatie. Bij ons staat kwaliteit in de breedste zin van het woord dan ook centraal. 

 

Zonnepanelen laten installeren door een professional

 

Wij van Gek op zon zijn van mening dat zonnepanelen lang mee moeten gaan. Om dit te bewerkstelligen, maken wij enkel gebruik van de beste materialen. Daarnaast beschikken wij dankzij uitgebreide scholing over alle benodigde kennis op dit gebied. U bent bij ons dus aan het juiste adres voor professionele zonnepanelen installatie. 

 

Zit u met vragen omtrent de kosten van de aanschaf van de zonnepanelen? Wilt u weten hoeveel zonnepanelen nodig zijn voor het behalen van het maximale rendement? Of wilt u simpelweg weten wat de algemene mogelijkheden voor uw woning zijn? Vraag dan direct een offerte aan! Wij zijn voor zonnepanelen installatie in Engelen gevestigd. Maar ook in Haarsteeg en diverse andere plaatsen in Noord-Brabant voeren wij werkzaamheden uit. 

 

Kwalitatief goede airconditionings 

 

Naast zonnepanelen plaatsen wij ook airconditionings, laadpalen en warmtepompen. Ook bij airco installatie hebben wij de kwaliteit hoog in het vaandel staan. De door ons behaalde certificaten zorgen samen met de goede materialen voor een waarborging van deze kwaliteit. U kunt ons daarnaast ook inschakelen voor het onderhoud van uw airco. Regelmatig en kwalitatief goed onderhoud draagt namelijk bij aan de levensduur van uw airconditioning. 

 

Doordat de zomers in Nederland steeds warmer worden, neemt de vraag naar airconditionings toe. Wilt u ook een airco laten installeren? Neem dan vooral de split airco in overweging. Dit type airconditioning is kwalitatief goed en is tevens gunstig geprijsd. Bent u benieuwd wat het prijskaartje van deze en andere airconditionings is? En wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor de plaatsing van een airco in uw woning? Neem dan direct contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Ons installatiebedrijf beschikt over een STEK-certificering en een InstallQ certificering

bottom of page