home-diensten-minheere3

Uw totaal installateur in Renesse, Zierikzee en Burg-Haamstede

Minheere Installatietechniek uit Renesse is uw erkende installateur voor de meest uiteenlopende installatiewerkzaamheden. Van de installatie van uw cv-ketel en centrale verwarming tot de aanleg van zonnepanelen en elektriciteit: wij zijn een betrouwbare partij met jarenlange ervaring in het installatievak en deinsen nergens voor terug. Ook bij eventuele problemen, zoals een lekkage of een cv-storing staan we dan ook binnen de kortste keren op de stoep. Als installateur, loodgieter en elektricien zijn we voornamelijk actief in Renesse, Zierikzee en Burg-Haamstede. 

Bij ons staat u centraal. Wij denken graag met u mee en zijn pas tevreden als u dat ook bent. Het gaat immers om uw comfort in huis, of dit nou over verwarming, of juist airconditioning gaat. We zijn er dan ook graag voor u met een kwalitatief advies dat aansluit op uw situatie en wensen, een vakkundige installatie en een eerlijke prijs. We werken met de beste materialen en vooraanstaande merken, zodat een lange levensduur van de installatie gegarandeerd is. Bovendien zijn we aangesloten bij branche-organisatie Techniek Nederland en STEK, InstallQ en VCA gecertificeerd.

Offerte aanvragen

Met Minheere Installatietechniek haalt u een echte vakman in huis. Als installateur, loodgieter en elektricien gaan we voor het hoogst haalbare resultaat. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn werkzaam in de regio Renesse, Zierikzee en Burg-Haamstede.


Top