Nestor: ervaren installateur en loodgieter in regio Dordrecht

Al meer dan 50 jaar staan onze installateurs en loodgieters voor u klaar op het gebied van centrale verwarming, service en onderhoud, sanitair, lood- en zinkwerk, zonne-energie, warmteterugwinning en water- en gasinstallaties. Bovendien hebben wij een 24-uurs storingsdienst om problemen met uw cv-installatie op adequate wijze op te lossen. Nestor is werkzaam in de regio Drechtsteden, zoals Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Barendrecht. Renovatie- en nieuwbouwprojecten voeren wij ook buiten de Drechtsteden uit.

Over ons

Nestor heeft inmiddels een brede en trouwe klantenkring opgebouwd. Zo zijn wij werkzaam voor particulieren, de utiliteitsbouw en bedrijven. Onze deskundige medewerkers beschikken over een uitgebreide kennis op het gebied van installatiewerk, energiebewust stoken en de nieuwste milieuwetgeving. Bovendien staan wij bekend om onze professionele adviezen, kwaliteitsproducten en uitgebreide service.

Service en onderhoud

In de regio Drechtsteden zijn wij het grootste servicebedrijf voor het onderhouden van cv-installaties en het verhelpen van storingen. Om onze belofte u zo snel mogelijk van dienst te zijn waar te maken, zijn wij voor wat betreft het onderhoud uitsluitend werkzaam in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Sliedrecht, Ridderkerk, Barendrecht en Alblasserwaard. Bekijk ook onze onderhoudsabonnementen.

Neem contact op

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op met Nestor uit Dordrecht. De deskundige installateurs en loodgieters voeren uw opdracht met veel vakmanschap uit.

Neem contact op

nestor-home-banner-24uurs

Onze voordelen

  • specialist in onderhoud
  • uitstekende vakkennis
  • jarenlange ervaring
  • professioneel advies
  • kwaliteitsproducten
  • 24-uurs storingsdienst

Wij zijn specialist in zonnepanelen

Nestor is erkend SunNed Solarteur. Wij volgen regelmatig technische cursussen, waardoor u verzekerd bent van een goed advies en uitstekende installatie.

LEES MEER

Voordelen zonnepanelen

Benieuwd naar de voordelen en uiteindelijke besparing van zonnepanelen? Bekijk dan het informatieve filmpje.

BEKIJKEN

Adviesmodule huiseigenaren

Met uw eigen zonlichtsysteem bespaart u al snel honderden euro’s per jaar. Maak gebruik van onze online tool om uw exacte besparing te berekenen.

NU BEREKENEN




Top