sanitiemfokkens-duurzaam-leens-sld-duurzaam08

sanitiemfokkens-duurzaam-leens-sld-windturbines

sanitiemfokkens-duurzaam-leens-sld-zonne-energie



Fokkens Duurzaam, voor duurzame installaties waaronder zonnepanelen in de regio Noord-Groningen

Al meer dan 35 jaar is Fokkens Duurzaam uw ervaren installateur voor duurzame oplossingen in Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen, Houwerzijl en omstreken. Fokkens Duurzaam is gespecialiseerd in het installeren van onder andere zonnepanelen, zonneboilers, pelletkachels, LED verlichting en warmtepompen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor een deskundig energieadvies.

Professioneel advies

In de afgelopen jaren heeft Fokkens Duurzaam een brede en trouwe klantenkring opgebouwd. Wij werkzaam in de regio Noord-Groningen voor zowel particulieren als bedrijven. Bovendien bieden wij de klant een echt totaalpakket op het gebied van duurzaamheid en leveren een uitstekende service achteraf.

Fokkens Duurzaam adviseert u vakkundig bij de aankoop van energiebesparende producten. Deze producten koopt u tenslotte voor de lange termijn, daarom is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Over de installatie hoeft u zich geen enkele zorgen te maken. Wij hebben vakkundige en goed opgeleide installateurs in dienst met oog voor de klant en verstand van zaken.

Energieadvies

U kunt bij ons terecht voor een energieadvies op maat. We vertellen u wat de grootste energieverbruikers in uw woning of bedrijf zijn en op welke manier u kunt besparen. De adviseur van Fokkens Duurzaam komt graag bij u langs om de mogelijkheden voor zonnepanelen, warmtepompen, windturbines of luchtheaters voor uw woning, bedrijf of boerderij te bespreken.

Afspraak maken

Wilt u meer weten over zonnepanelen, zonneboilers, pelletkachels, LED verlichting en warmtepompen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0595-40 23 86 of via e-mail fokkens.j@planet.nl. Onze installateurs verzorgen de installatie van duurzame oplossingen met name in Ulrum, Leens, Winsum, Zuidhorn, Zoutkamp, Vierhuizen en Houwerzijl.

Neem contact op


Top