seegers-sld2-badkamer

De partij voor
de verbouwing
van uw badkamer

MEER INFO

seegers-sld2-installateur

Uw allround installateur 
in de omgeving
Wanneperveen

MEER INFO

seegers-sld2-storing3

Zit u in de kou?
Neem contact op
met onze storingsdienst!

Neem contact op

seegers-sld2-duurzaam

Duurzaam wonen?
Installatiebedrijf Seegers
staat voor u klaar

NAAR DUURZAAM

Seegers: de installateur in Wanneperveen, Meppel e.o.

Installatiebedrijf Seegers is ruim 30 jaar actief als installateur in de omgeving van Wanneperveen, Meppel, Steenwijk en Giethoorn. Al die jaren worden wij geroemd om onze klantgerichte service, uitstekende adviezen en zeer vakkundige installatiewerk. Onze medewerkers zetten zich iedere dag voor de volle 100% in voor een tevreden klant. We bieden een veelomvattend dienstenpakket zodat u bijna iedere installatieklus aan onze specialisten kunt uitbesteden. Onze installateurs ontzorgen u op het gebied van centrale verwarming, duurzame oplossingen, badkamers (senioren aanpassingen), airco, leidingwerk, riolering en gas- en waterinstallaties.



bestelbus J. Seegers

De klantgerichte werkwijze van Installatiebedrijf Seegers

Wij zijn een echt familiebedrijf en naar onze klanten toekomst- en servicegericht. Installatiebedrijf Seegers staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. We zijn dan ook aangesloten bij brancheorganisatie Uneto-VNI en geven op alle leveringen en werkzaamheden minimaal twee jaar volledige garantie. U mag van ons uitstekende begeleiding en adviezen verwachten. Ook doe-het-zelvers zijn wij graag van dienst met advies, ontwerp en levering van onze vele producten. Seegers zorgt er voor dat installatiewerk perfect wordt uitgevoerd, zoals het hoort!

 



Onze installateurs staan tot uw beschikking voor:


Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u gebruik maken van onze diensten en ontvangt u graag een gedegen advies? Neem dan zeker eens contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Onze installateurs gaan met veel enthousiasme voor u aan de slag in de regio Wanneperveen, Meppel, Steenwijk en Giethoorn.

Neem contact op


Top