Mechanische ventilatie

Mechanische ventilatie


De installateurs van Snijder Installatie zijn sterk in het installeren, reinigen en repareren van mechanische ventilatiesystemen.

Lees meer

Acties

Onze acties


Bij Snijder Installatie uit Heerhugowaard profiteert u van diverse scherpe aanbiedingen. We hebben al onze acties voor u op een rijtje gezet!

Bekijk onze acties

Badkamer verbouwen

Badkamer verbouwen 


Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en installeren van badkamers. Voor u betekent dit één aanspreekpunt vanaf uw eigen idee tot aan de laatste finishing touch.

Lees meer


Snijder Installatie: installateur en loodgieter uit Heerhugowaard

Bij Snijder Installatie kunt u terecht voor alle voorkomende loodgieters werkzaamheden, o.a. een nieuwe cv-ketel, cv-ketel onderhoud, vloerverwarming aanleggen, badkamer- of toilet renovatie, mechanische ventilatie installeren, rioolreiniging, dakgoten & bedekkingen, zonnepanelen aanleggen en warmtepompen plaatsen. Wij verrichten onze werkzaamheden grotendeels in Heerhugowaard, Alkmaar, Bergen, Hoorn, Obdam en Heiloo en regio Noord-Holland. 

Wij ontzorgen onze klanten door het aanbieden en uitvoeren van een totaalpakket om uw woon- en werkklimaat zo aangenaam mogelijk te maken. Onze ruime ervaring, innoverend vermogen, gedegen expertise, vakbekwaamheid en 24 uur service- en onderhoudsdienst staat hier mede garant voor. Met ons enthousiaste team van medewerkers staan wij elke dag voor u klaar.

Snijder installatie vacature banner

Het continu volgen van innovaties binnen onze branche is een belangrijke focus van ons en we richten ons steeds meer op duurzame energie en de modernste energiebesparende oplossingen. Onze kwaliteit is vastgelegd in diversen certificaten zoals VCA, STEK en zijn wij lid van Techniek Nederland, SEI en hebben wij het certificaat “erkend leerbedrijf”.




Snijder Installatie is CO-vrij en Kiwa 25000 gecertificeerd

Snijder Installatie is trots om aan te kondigen dat wij officieel CO-vrij zijn en het Kiwa 25000-certificaat hebben behaald. Voor ons is duurzaamheid niet alleen een streven, maar een verplichting die we met passie naleven. Wij begrijpen dat onze klanten de hoogste normen verwachten en zich willen associëren met CO-erkende bedrijven. Bij Snijder Installatie kunnen onze klanten erop vertrouwen dat wij niet alleen voldoen aan deze normen, maar deze zelfs overtreffen, waardoor ze met volle gemoedsrust kunnen kiezen voor onze diensten.

Neem contact op

 


Top