stravens-installatietechniek-steensel-slide-home-3

banner banner

 

stravens-installatietechniek-steensel-slide-home-1

banner


Installateur voor centrale verwarming in Veldhoven, Steensel, Valkenswaard e.o.

Stravens Installatietechniek is een deskundig installatiebedrijf voor de complete aanleg van centrale verwarming. Wij bieden u altijd een goede service en denken graag met u mee. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, onze installateurs zorgen altijd voor een perfecte installatie. Wij beschikken over veel technische kennis en werken samen met professionele partners. Daarnaast is Stravens Installatietechniek een erkend installateur voor de aanleg van gas en water. Ons werkgebied bestrijkt de regio Dommelen, Valkenswaard en Eindhoven.



Wij zijn uw installateur met veel ervaring en vakkennis

Behalve installateur voor centrale verwarming, kunt u dus ook bij ons terecht voor het renoveren van uw badkamer, het ontstoppen van uw afvoer of het verhelpen van lekkages. 

Als u op zoek bent naar een installateur met veel ervaring en vakkennis, neem dan contact op met Stravens Installatietechniek. Wij bieden u een snelle, klantgerichte service en hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Elders op onze website vindt u meer informatie over verwarming, cv-ketels, onderhoud, badkamers en duurzame oplossingen. Doe ook de test in onze cv-vergelijkingstool en ontvang direct een offerte op maat. Onze installateurs zijn voornamelijk actief in de regio Dommelen, Valkenswaard en Eindhoven.



Top