Specialist in airconditioning

Op de warmere (of juist koelere) dagen van het jaar, is het fijn als u beschikt over een goede airconditioning. Of u nu juist uw huis wilt verwarmen door middel van lucht, of het binnenmilieu wilt voorzien van een koele temperatuur: met het juiste systeem regelt u het. Uw binnenklimaat wordt met airconditioning volledig automatisch voor u geregeld, inclusief ontvochtigen en bevochtigen. Zo komt u altijd thuis in een aangenaam huis.

Lees meer

Duurzaam wonen

We denken steeds meer aan het verminderen van onze ecologische voetprint. Bij Jansen & Meppelink in Dalen (gemeente Coevorden) zijn we ook bewust bezig met het milieu en de wereld om ons heen. Bekijk onze duurzame oplossingen en de mogelijkheden bij u thuis. Onze installateur komt graag bij u uw warmtepomp, zonnepanelen of zonneboiler installeren. We vertellen u ook graag meer over LED-verlichting, aardwarmte en heatpipes.

Lees meer

Electricien in Dalen

Bij Jansen & Meppelink vindt u een team van ervaren specialisten. We stellen u graag voor aan onze electricien. In de regio heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Hardenberg komt onze collega met plezier langs om u te helpen met een elektriciteitsstoring, bedraden of beveiliging van uw woning. Bel gerust eens met één van onze medewerkers om uit te vinden of we u ook verder kunnen helpen. Neem contact op!

Lees meer

CV-ketel installeren?

Voor cv-ketels installeren, onderhoud en eventueel een cv-ketel storing komen onze installateurs graag bij u langs. We helpen u met plezier met de juiste keuze voor een cv-ketel, of helpen u besparen op energieverbuik. Ook voor andere vormen van verwarming, bijvoorbeeld vloerverwarming, radiatoren, boilers of geisers staan we voor u klaar. Wilt u weten welke cv-ketel voor u geschikt is? Doe de cv-ketel wijzer!

Lees meer

Installatie voor veehouderij

Iets waar we als installateur unieke ervaring in hebben: veehouderij installatiewerk. We houden ons bezig met (en specialiseren ons op het gebied van) rondpompsystemen in de stal, waterbehandelingen voor schoon drinkwater, -verlichting en stalventilatoren. Ook heetwaterunits en veedrinkbakken kunt u bij ons onderbrengen, of u kunt aan onze installateurs advies vragen over hoe u deze het beste kunt installeren.

Lees meer

Loodgieterswerk in Dalen

Voor loodgieterswerk kunt u één van onze deskundige loodgieters inhuren in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Hardenberg. We komen met plezier langs voor uiteenlopende klussen als leidingen aanleggen, lekkage aan uw dak of leiding en het riool of de afvoer ontstoppen. Bent u op zoek naar een dakdekker? Neem gerust contact op voor meer informatie over onze werkzaamheden.

Lees meer


Jansen & Meppelink: uw totaalinstallateur in Dalen (tussen Coevorden en Emmen)

Voor het installeren van een warmtepomp of vloerverwarming, vervangen van uw cv-ketel of het aanleggen en onderhouden van uw complete verwarmingsinstallaties bent u bij Totaalinstallateur Jansen & Meppelink aan het juiste adres. Onze deskundige installateurs en elektriciens verzorgen de aanleg en onderhoud van uw installatie. Last van een lekkage of verstopping? Ook al het werk aan riolering, dakwerk en zinkwerk is bij ons in goede handen. Dankzij het gebruik van eersteklas materialen en de inzet van vakmensen verzorgen wij maatwerk van hoog niveau, voor zowel nieuwbouwwoningen als bestaande bouw. Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor betrouwbare service en installaties van hoogstaande kwaliteit. Totaalinstallateur Jansen & Meppelink is werkzaam in heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Hardenberg.

Neem contact op


Top