Gek op Zon

  1. Home
  2. Noord-Brabant
  3. Den Bosch
  4. Gek op Zon

zonnepanelen installateur Gek op Zon

Kraanvogellaan 36, 5221 GB Den Bosch, Nederland
Dit is een citaat van Gek op Zon zelf:

Wij zijn Rob en Sander van Rooij, een familiebedrijf dat zonnestroom installaties plaatst.

Over Gek op Zon

Ons doel is om uitsluitend installaties te plaatsen van hoge kwaliteit. Dit is ook de reden dat wij diverse diploma’s gehaald hebben en er voor zorgen dat wij op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen door constant cursussen te volgen.

Wij zijn ervan overtuigd dat niet alleen kennis en een goed geplaatste installatie, maar ook de producten van zeer hoge kwaliteit moeten zijn als een installatie minimaal 25 jaar goed moet werken. Omdat wij achter onze producten staan bieden wij tot 5 jaar garantie op onze montage!


Een zonnestroom installatie is een behoorlijke investering, dus wilt u ook dat deze investering gegarandeerd terug verdiend kan worden.

Wij houden het proces van A tot Z in eigen hand, van inkoop tot verkoop, dus geen kosten voor administratief personeel of kantoor. Wij laten u als consument daarvan meeprofiteren. Alle contacten verlopen direct met ons waardoor u van duidelijke afspraken en service gegarandeerd bent.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

11 beoordelingen over Gek op Zon van Google My Business

image description

Nette mensen, goede service bij vragen (achteraf) en fatsoenlijke prijs. Geen spijt van mijn airco en andere klusjes die ik hier laat uitvoeren.

image description

Aan alle kanten net werk geleverd. Eerlijke prijs, snel reageren en gewoon heel netjes gedaan.

image description

Vorige maand is Gek op zon bij ons geweest. Alles is vlekkeloos verlopen, van offerte tot oplevering. Aardige mannen die netjes werken. Wij zijn er blij mee.

image description

Top bedrijf! Vorig jaar hebben Sander en Rob bij ons de zonnepanelen geplaatst. Vandaag hebben ze ook de airco's bij ons geïnstalleerd. Beide afspraken zijn zeer goed bevallen. Ze gaan professioneel te werk, hebben kennis van hen vak en de communicatie verloopt erg prettig. Kortom, absoluut een aanrader!

image description

Onze zonnepanelen zijn geplaatst door de enthousiaste en vriendelijke mannen van Gek op zon en dit is fantastisch verlopen. Vakkundig, goed op elkaar ingespeeld en vooral met rust en overzicht gewerkt. Ze denken graag met je mee en alles werkt perfect! Wij zullen iedereen Gek op zon aanraden!

image description

Gek op Zon is een jong bedrijf in de Solar branche dat weet van aanpakken en afspraken nakomt. Communicatief / kwalitatief zeer vaardig en leveren echt vakwerk af. Ook over de prijs/kwaliteit verhouding erg te spreken. Zeer tevreden over deze mannen en ik kan ze aan ieder aanbevelen.

image description

Fantastisch bedrijf, zeer goede ervaringen mee! Vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen, zeker een aanrader!!!

image description

Kundige vakmannen. Sander is eerst langs geweest om een offerte te maken en was erg eerlijk over wat wel en niet kon. Daarnaast hebben ze tevens nagedacht over hoe alle kabels weggewerkt konden worden. Alles binnen 1 dag geplaatst. Als ik had geweten dat het zo simpel was had ik het veel eerder gedaan. Erg blij mee.

image description

12 panelen geplaatst waarvan 4 op plat dak. Alle gemaakte afspraken en beloften zijn nagekomen en er is netjes gewerkt. We zijn goed en vriendelijk geholpen en zijn heel tevreden klanten.

image description

Een uitstekend bedrijf, met vak mensen die hun afspraken nakomen! Werken ook op zaterdag, indien mogelijk, zodat je zelf geen vrije dag hoeft op te nemen! Werken schoon en netjes!

image description

Een prima bedrijf en komen hun beloftes na.