Installatiebedrijf Jansen Meppelink B.V.

  1. Home
  2. Drenthe
  3. Dalen
  4. Installatiebedrijf Jansen Meppelink B.V.

Zonnepanelen installateur Installatiebedrijf Jansen Meppelink B.V.

Kleine Veld 15, 7751 BG Dalen, Nederland
Dit is een citaat van Installatiebedrijf Jansen Meppelink B.V. zelf:

Bent u op zoek naar een installatiebedrijf in de omgeving van Dalen voor het aanleggen van verwarming, renovatie van uw badkamer of het monteren van duurzame energie installaties, zoals zonnepanelen?

Installatiebedrijf Jansen Meppelink B.V.

De installateurs van totaalinstallateur Jansen & Meppelink bieden een breed pakket aan diensten voor nieuwbouw en bestaande bouw, zowel voor particulieren als bedrijven. Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor betrouwbare service en installaties van hoogstaande kwaliteit. 

Energie besparen doet u door middel van de installatie van zonnepanelen. Ook in Nederland biedt de zon genoeg lichtstraling voor het opwekken van elektriciteit. Bijkomend voordeel is dat u het milieu steunt, omdat bij de productie van deze duurzame stroom geen schadelijke stoffen vrijkomen. Een win-win situatie! Weten hoeveel u kunt besparen op uw energierekening en hoeveel zonnepanelen voor uw woning nodig zijn? De medewerkers van Jansen & Meppelink geven graag advies in de omgeving van heel Drenthe, bijvoorbeeld in Dalen, Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Hardenberg!

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

13 beoordelingen over Installatiebedrijf Jansen Meppelink B.V. van Google My Business

image description

Koop je een nieuwe cv ketel dan hebben ze alle tijd !! De monteur had tijd om een half uur koffie te drinken!! Heb je anders een probleem ,waar niks aan te verdienen valt, dan zitten ze de eerste weken vol.

image description

Op 27-10-2022 heb ik een vraag gesteld maar kennelijk is er geen tijd om daar een reactie op te geven.......

image description

Vriendelijke mensen

image description

Ik kreeg een prijsindicatie die ongeveer ?10.000 hoger ligt dan andere recent verkregen offertes voor dezelfde werkzaamheden die uitgebracht zijn o.b.v. dezelfde informatie. Dit maakt dat deze indicatie op mij overkomt als graaien in plaats van een redelijk indicatie dat rekening houdt met de recente prijsstijgingen. Jammer dat ten tijde van crisis dergelijke handelspraktijken worden gevoerd.

image description

Weken geleden een afspraak gemaakt voor advies over een warmtepomp. Krijg ik op de dag van de afspraak een mail dat ik niet zou hebben gereageerd op een afspraakvoorstel (terwijl die afspraak wel degelijk op 14 december is bevestigd) en dus de afspraak wordt geannuleerd. Ook hebben ze deze week even besloten om het werkgebied te verkleinen en schijnbaar annuleren ze alle al gemaakte afspraken buiten het werkgebied, op de dag zelf. Ongehoord. Van een fatsoenlijk bedrijf mag je verwachten dat gemaakte afspraken worden nagekomen. Als je besluit het werkgebied te verkleinen, prima, maar dan lijkt het mij logisch dat je gemaakte afspraken honoreert. Maar ja, installateurs kunnen het zich permitteren om klanten te schofferen, toch omzet genoeg tegenwoordig.

image description

We gingen voor informatie over een CV ketel met een warmtepomp voor ons huis. Na een goed gesprek werd duidelijk dat dit niet passend voor ons is. Een eerlijk verhaal met een duidelijke visie, dit geeft vertrouwen.

image description

Desgevraagd duidelijke informatie gekregen.

image description

Informatie gekregen over warmtepompen. Nononsens bedrijf, eerlijke voorlichting.

image description

Gerenommeerd bedrijf op het gebied van installaties zoals zonnepanelen, verwarmingtoestellen, koeling, badkamers e. d.

image description

Zeer positief en vriendelijk personeel.

image description

Prima geholpen en uitstekende service!

image description

Airco laten installeren (buiten unit en 3 binnen units). Snelle levering en vriendelijke en deskundige medewerkers.

image description

Deskundige monteurs en advies. Vriendelijke medewerkers.