Seegers Technisch Installatiebedrijf

  1. Home
  2. Overijssel
  3. Wanneperveen
  4. Seegers Technisch Installatiebedrijf

Zonnepanelen installateur Seegers Technisch Installatiebedrijf

Veneweg 100, 7946 LH Wanneperveen, Nederland
Dit is een citaat van Seegers Technisch Installatiebedrijf zelf:

Installatiebedrijf Seegers is ruim 30 jaar actief als installateur in de omgeving van Wanneperveen, Meppel, Steenwijk en Giethoorn.

Seegers Technisch Installatiebedrijf

Al die jaren worden wij geroemd om onze klantgerichte service, uitstekende adviezen en zeer vakkundige installatiewerk. Onze medewerkers zetten zich iedere dag voor de volle 100% in voor een tevreden klant. We bieden een veelomvattend dienstenpakket zodat u bijna iedere installatieklus aan onze specialisten kunt uitbesteden. Onze installateurs ontzorgen u op het gebied van centrale verwarming, duurzame oplossingen, badkamers (senioren aanpassingen), airco, leidingwerk, riolering en gas- en waterinstallaties.

De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie. Maak hier dus slim gebruik van! Bijvoorbeeld door te kiezen voor zonnepanelen, oftewel PV-panelen. Tegenwoordig is dit type zonlichtsysteem zo ver doorontwikkeld, dat het zelfs meer oplevert dan de rente op de gemiddelde spaarrekening. Installatiebedrijf Seegers kent alle in's en out's van zonnepanelen en vertelt u graag meer over de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak als u woont in de omgeving van Wanneperveen, Meppel, Steenwijk en Giethoorn.

Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen, tenzij anders aangegeven.

16 beoordelingen over Seegers Technisch Installatiebedrijf van Google My Business

image description

2 airco's laten plaatsen, en nog een buitenstopcontact (er werd toch al stroom getrokken, altijd makkelijk) Prima gesprek en advies, keurige offerte. Werken netjes, overleggen als ze ergens tegen aan lopen, ruimen na werkzaamheden keurig de boel op en geven nog even uitleg over hoe de bediening werkt. TOP!!

image description

Top bedrijf en superservice!! Staat altijd voor je klaar?. Heel fijn!! Dank familie Seegers.

image description

Altijd fijne en snelle service! Seegers denkt ook echt met je mee en doen voorstellen die het best voor jou, als klant zijn, ook al pakt dat iets minder uit voor hun eigen portemonnee.

image description

Onlangs is er in ons huis een keukenboiler en een nieuw bad geplaatst. Het geleverde bad was niet het bad dat wij hadden uitgekozen echter de manier waarop dit is opgelost verdient een grote pluim. Bijzonder te spreken zijn wij over de medewerkers die het bad hebben geinstalleerd. Kundig, meedenkend, oplossingsgericht en bijzonder aardig. Alle werkzaamheden zijn binnen de afgesproken tijd afgerond mede dankzij de flexibliteit van de kitter/tegelzetter en de firma Seegers. Kortom: wij zijn een tevreden klant!

image description

Geprobeerd een afspraak te maken voor een kleine reparatie . We zijn klant want al eerder gebruikt gemaakt van dit bedrijf. Antwoord ?u bent geen klant want je staat niet in het systeem.? Uitgelegd dat ik daar niets aan kan doen werd bot beantwoord met; ?je mag iemand anders zoeken, we hebben trouwens ( opeens!?) een klantenstop.. ? maw. je wordt als leugenaar weggezet want het systeem herkent je niet en je mag het uitzoeken met je klacht?

image description

Zoals gewoonlijk snel en prima geholpen .

image description

Goede service. Prima prijs. Aandacht voor de klant. Snelle reactie.

image description

Prima en service vriendelijk installatie bedrijf.

image description

Op mijn verzoek zijn de radiatoren vervangen/vernieuwd. Ten eerste: ik stelde vast dat een aantal radiatoren niet de juiste maten hadden (gelukkig nog voor het monteren). Ten tweede: enkele leidingen onder de vloer hebben het tijdens de montage nogal te verduren gehad, aldus een medewerker van Seegers op de montage dag. Na een week zakte de waterdruk terug, dat was normaal na deze werkzaamheden en het weer opstarten van de ketel. Na die week moest ik elke 24 uur bijvullen (de druk zakte in die uren naar 1 bar) gedurende 2,5 week! Na veel heen en weer gemaild en gebeld te hebben kwam Seegers eindelijk en constateerde dat de warmtewisselaar stuk was (!) want er was geen lekkage in de kruipruimte, volgens hem. Ik kreeg, na overleg, een offerte voor een nieuwe ketel (1350 euro) en zou erover nadenken. Ik wist het ook niet meer want ik had toch een goed werkend systeem en na de werkzaamheden niet meer? Ik ben uiteindelijk zelf maar onder de vloer gegaan en vond een losse koppeling met heel veel water eronder. Weer heen en weer mailen, Seegers is uiteindelijk gekomen. Wel weer na weer een paar dagen. Hij heeft de koppeling aangedraaid, de installatie weer van water voorzien en voila, probleem verholpen! Dit duurde ongeveer 5 minuten, waarom dit niet 3 weken eerder geconstateerd en verholpen? Het had me ook bijna nog eens 1350 euro gekost voor een nieuwe ketel om daarna te constateren dat de lekkage niet was verminderd. Zeer zeker niet professioneel!

image description

Snel aanwezig na cv-ketel storing die weer vakkundig is verholpen. Top!

image description

Afspraak gemaakt goed geholpen

image description

Topservice gegarandeerd!

image description

Super goede snelle service. Dank Seegers. Ons al twee keer uit de nood geholpen.

image description

Zeer betrokken en goed op de hoogte op het gebied van zorgaanpassingen aan de woning. Ik heb een mevrouw gesproken die haar badkamer had laten aanpassen door Seegers en zij was zo tevreden dat er daarna nog verschillende andere woningaanpassingen door het installatiebedrijf zijn doorgevoerd. Aardige mensen ook, mevrouw Seegers doet de intake en zij heeft ervaring in de zorg. Dat is voor velen een groot voordeel, omdat ze niet vanuit de techniek denkt, maar vanuit de beste oplossing voor de klant.